Görüş Bildir
Haberler
Büyük Beden Model Olan Iskra Lawrence Metroda Soyunarak Konuşma Yaptı

etiket Büyük Beden Model Olan Iskra Lawrence Metroda Soyunarak Konuşma Yaptı

Fatih UZUN
24.11.2016 - 15:29

Şişman olduğu için modellik kariyeri engellenen ancak Instagram fotoğrafları sayesinde keşfedilip model olmayı başaran Iskra Lawrence, New York metrosunda insanlara kendilerini oldukları gibi sevmeyi, saygı duymayı ve hayattan bu şekilde keyif almayı öneren bir konuşma yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendini tamamen "savunmasız" hale getirmk için üzerinekileri çıkardığını söyleyen Lawrence, "Bir zamanlar güzellik standartlarına uymadığım için kendimden nefret ediyordum. Bu toplumun medya üzerinden bize dayattığı bir standart" dedi.

Konuşmasında görünüşlerine aldırmaksızın bütün insanların eşit olduğunu söyleyen Lawrence herkese "Lütfen kendinizi olduğunuz gibi kabul edip bu şekilde sevin" dedi.

Lawrence insanların açık fikirli olup birbirlerini yargılamadan, birbirlerini dinlemeyi öğrenerek bu özel gücü paylaşabileceğine inandığını belirterek neden soyunduğu sorusuna cevap getirdi.

İşte o konuşması:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
58
52
15
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdoğan Kızgın

Çıkart şu üzerindekileri ne dediğin anlaşılmıyor.

eeyz

iki lokma az yememek için

Iones

Ya gerçekten çok güzel bir kadın. Benim büyük beden modellerde dikkatimi çeken şu genelde göbekleri pek olmuyor hatta karınları düz. Sadece bacakları kalın o... Devamını Gör