Görüş Bildir
Haberler
Büyük Alevi Kurutayı 25 Aralık'ta Yenikapı'da

Büyük Alevi Kurutayı 25 Aralık'ta Yenikapı'da

Alevi ve Bektaşi kurumları 25 Aralık’ta Yenikapı’da 'Büyük Alevi Kurultayı' düzenleyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Yenikapı'da

İstanbul Yenikapı'da

7 Alevi - Bektaşi kuruluşunun önderlik ettiği kurultaya cemevleri ve diğer sivil toplum örgütleri de katılacak. Geniş bir çağır yapılan “Büyük Alevi Kurultayı' 25 Aralık pazar günü saat 10.00’da toplanacak.

İstanbul’da cemevlerinden otobüslerle ulaşım sağlanacak kurultayda bilim insanları, sanatçılar, ve aydınlar da bulunacak.

İşte kurultay için yapılan çağrı

İşte kurultay için yapılan çağrı

AÇIK DAVET...

Alevi çatı örgütlerinin ortak çağrısı ile 25 Aralık'ta saat 10.00'da İstanbul Yenikapıda gerçekleştirilecek olan 'Büyük Alevi Kurultayına' özel bir davete ihtiyaç duymadan, Pirlerimiz, Analarımız, Babalarımız, yol önderlerimiz, Alevi-Bektaşi kurum, dernek ve cemevlerimizin üye ve yöneticileri başta olmak üzere;

Yöre derneklerimiz, Demokratik Kitle Örgütlerimiz, Sendikalar, demokrasiden yana siyasi partiler ile, basın emekçileri, bilim insanları, sanatçılar, aydınlar, Kadın örgütleri, çevreciler yani bu ülkede barış, özgürlük, adalet, emek, eşit yurttaşlık ve laiklik mücadelesi veren cümle canlar davetlidir. 

GELİN CANLAR BİR OLALIM

EŞİT YURTTAŞLIK İÇİN, LAİK VE DEMOKRATİK BİR CUMHURİYET İÇİN BİR OLMA ZAMANI.

NE MUTLU EĞRİ ZAMANDA DOĞRU YERDE DURABİLENE...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Vay! Sonbahar şenlikleri yapılıyor, millet bir arada türküler söylüyor diye polisin bastığı cem evi bahçesinden çık, Yenikapı Gösteri Merkezi'nde toplantı ya... Devamını Gör