Görüş Bildir
Haberler
Bursluluk Sınav Sonuçları İçin Büyük Gün Yaklaştı: İOKBS Sonuçları Ne Zaman ve Nasıl Açıklanacak?

Bursluluk Sınav Sonuçları İçin Büyük Gün Yaklaştı: İOKBS Sonuçları Ne Zaman ve Nasıl Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği ve eski ismi devlet parasız yatılı olan İOKBS sınavı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Bursluluk sınavı olarak bilinen İOKBS ile başarılı öğrencilerin tespiti yapılıyor ve burs ile yurt imkanı sağlanıyor. Bursluluk sınavına, 5, 6, 7, hazırlık sınıfı, 9, 10 ile 11’inci sınıf öğrencileri için yapılıyor. Heyecanla beklenen bursluluk sınav sonuçları için geri sayım başladı. Bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İOKBS sonuçları nasıl kontrol edilir? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursluluk sınavı ile ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrenciler, hem burs imkanına hem de isterlerse yurt imkanına kavuşuyor. MEB’in her sene düzenlediği bursluluk sınavının açıklanmasına az bir süre kaldı. Sınava katılan öğrenciler ve öğrenciler verlileri, ‘bursluluk sınav sonuçları’ aramasını yapıyor.

Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bursluluk sınavı sonuçları 28 Eylül 2021 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “Sınav Sonuç Belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.

BURSLULUK SINAVI SONUCU EKRANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın