Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Ruhuna Hitap Eden Enstrümanı Söylüyoruz!

etiket Burcuna Göre Ruhuna Hitap Eden Enstrümanı Söylüyoruz!

Senin burcuna iyi gelen enstrüman hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seç bakalım!

Bağlama!

Bağlama!

Burcuna göre ruhunu hitap eden enstrüman: Bağlama! Senin karakterin bu toprakların ruhunu birebir yansıtıyor; arada sırada saçmalayıp, hatalar yapsan da; merhametli olduğun su götürmez bir gerçek. Alabildiğine duygusalsın, bunu saklama çabansa pek tatlı, saklayamıyorsun yani; fakat sana bu şekilde öğretilmiş: Gözyaşlarını göstermemen gerek. Sadıksın kara toprak misali, mütevazisin de Neşet misali. Kalendersin ayrıca, senden zarar gelmez; tekrar de bam teline basmamak gerek!..

Piyano!

Piyano!

Burcuna göre ruhuna hitap edem enstrüman: Piyano. Evet evet senin soylu bir kişiliğin var. Sen hiçbir şartta, hiçbir halde, hiçbir zamanda kendinden, kişiliğinden ve kalitenden taviz vermeyenlerdensin. Kimin senin hakkındaki ne dediği, ne yorum yapmış olduğu da önemli değil burada. Sana doğru ve asil gelen şeyi, yaparsın her zaman. Lider ve dominant bir kişiliğin var ayrıca en önemlisi bu liderlik sende kendiliğinden. Yani sen liderliği elde etmek için kendini küçük düşürenlerden değilsin asla, sayın soylu kişilik!

Keman!

Keman!

Burcuna göre ruhuna hitap eden enstrüman: Keman! Senin ruhun; fazlaca duygusal, alabildiğine hassas ve çokça romantik. İnce düşüncelere sahipsin; bir şey söyleyeceğin vakit suyunun suyunun suyunu düşünüp söylersin, o kadar insanları kırmaktan korkarsın. Aşk demek sen demek ayrıca. Tutkulusun ve aşkı çok derin yaşarsın!

Elektro gitar!

Elektro gitar!

Senin kurallarla ilgili oldukça ciddi problemlerin var; kendini önüne konulmuş olan her şeyi yemek zorunda hissetmiyorsun: Asisin, kaide tanımazsın, sürüden ayrı uçan martısın. Ara sıra içe kapandığın olsa da, çekingen hiç değilsin, gerektiği yerde sesin öyle bir çıkıyor ki! İdealistsin bir yandan da; fakat bu ideallerini insanların gözüne sokmuyor, içinde yaşıyor, sadece yürürlüğe koyulacağı vakit gün yüzüne çıkarıyorsun. Fikir insanından oldukça, aksiyon insanısın yani. Karizmatik ve lokomotif bir kişiliğini söylememize gerek yok sanırım. Tüm bu sebeplerle senin burcuna hitap eden enstrüman: Elektro Gitar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
111
89
42
38
26
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hayrunisa Balık

Keman.. e taam seviyom zaten

Hermione Granger

Bağlama.

Hermione Granger

... arada sırada saçmalayıp, hatalar yapsan da; merhametli olduğun su götürmez bir gerçek. Alabildiğine duygusalsın, bunu saklama çabansa pek tatlı, saklaya... Devamını Gör

Ladybaly Dadmiyl

Bağlama ben piyanocuyum ama :C