Görüş Bildir
Haberler
Buralar Karışır! Taylor Swift, Kim Kardashian ile Yıllar Süren Düşmanlıkları Hakkında Konuşarak Sessizliğini Bozdu

etiket Buralar Karışır! Taylor Swift, Kim Kardashian ile Yıllar Süren Düşmanlıkları Hakkında Konuşarak Sessizliğini Bozdu

Çağla
09.08.2019 - 18:26

Ünlü şarkıcı, zor zamanların nasıl üstesinden geldiğinden bahsetti...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/elliewoodwar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz üç yıl, muhtemelen Taylor Swift'in en olaylı yılları oldu.

Geçtiğimiz üç yıl, muhtemelen Taylor Swift'in en olaylı yılları oldu.

Calvin Harris ve Tom Hiddleston'la karmaşık ayrılıkları, Kim Kardashian ve Kanye West ile halkın gözünde yerinin değişmesine sebep olan bir kan davasına girmesi, cinsel taciz davası açması, ardından da rekor kıran bir albüm çıkarıp, tur yapması...

Kanye ve Kim ile olan kavgasından sonra da, çok nadiren röportaj vermiş ve çok az sayıda sosyal medya paylaşımı yapmıştı.

Yedinci albümünün de yaklaşmasıyla birlikte, Vogue için yeni albümü ve 2016'da yaşanan olaylar ve daha fazlası hakkında konuştu.

İlk olarak, 2017 yılında DJ David Mueller'a karşı açtığı taciz davasından bahsetti. 2013 yılında Mueller bir fotoğraf çekiminde Taylor'ı taciz etmişti.

Röportajda Taylor, Mueller'ın bu bir doları, Sacagawea ile ödediğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taylor aynı zamanda LGBTİ'yi savunması hakkında da konuştu.

Taylor aynı zamanda LGBTİ'yi savunması hakkında da konuştu.

Taylor, geçtiğimiz Onur ayında Tennessee senatörü Lamar Alexander'a bir mektup yazmış ve bu mektupta da senatörden, LGBTİ topluluğunun üyelerine karşı ayrımcılığı önlemek için Eşitlik Yasası’nı desteklemek için oy kullanmasını istemişti. Ayrıca, takipçilerini Eşitlik Yasasını desteklemeleri için, dilekçeyi imzalamalarını teşvik etti. Ardından 'You Need To Calm Down' videosunu yayınladı ve ve bu videoda LGBTİ topluluğunu kutladı.

"Hetero ve beyaz bir erkek olmayan tüm insanların hakları ellerinden alınıyor. Yakın zamana kadar, parçası olmadığım bir topluluğun savunuculuğunu yapabileceğimin farkında değildim."

Taylor, yaşı ilerledikçe, cinsiyetçilikle daha çok karşılaştığını dile getirdi.

Taylor, yaşı ilerledikçe, cinsiyetçilikle daha çok karşılaştığını dile getirdi.

'Gençken, insanların müzik endüstrisindeki cinsiyetçilik hakkında konuştuğunu duyar ve 'Bence yok.' derdim. Sonra fark ettim ki aslında bunu söylememin sebebi o zamanlar henüz bir çocuk olmamdı... Müzik endüstrisindeki adamlara, küçük yeğenlerini veya kızlarını hatırlatan cılız, aşırı heyecanlı bir genç kızdım. Bir kadın olduğum zaman, durumu görmeye başladım.'

Taylor aynı zamanda, Kanye West ve Kim Kardashian kavgasından ve tüm bu olanları ne kadar küçük düşürücü bulduğundan bahsetti.

Taylor aynı zamanda, Kanye West ve Kim Kardashian kavgasından ve tüm bu olanları ne kadar küçük düşürücü bulduğundan bahsetti.

'Kamunun, milyonların sana 'Sen bittin.' der gibi nidalarını dinlemek oldukça izole hissetmemi sağlayan bir deneyimdi. Milyonlarca insanın senden aşırı derece nefret etmesinin ne demek olduğunu gerçekten anlayabilen çok sayıda insan olduğunu sanmıyorum.  Birine 'Sen bittin.' dediğinde bu bir dizi olmuyor. Bu kanlı canlı bir insanın hayatı. Resmen o kişiye 'Kendini öldür' dermişçesine sesini kesmesini ve ortadan kaybolmasını söylemiş oluyorsun.'

Akıl sağlığını korumanın ve hikâyesini anlatmanın tek yolunun da, Reputation albümü olduğunu belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Amerika'nın tatlı kızı olarak görünüp, her zaman gülümsüyormuş gibi göründüğünüzde kendinizin farkında olmaya çalışmak çok garip. Sonrasında bunun elinizden alındığını görmek ise harika bir şey çünkü bunun sizi sınırlandırdığını görüyorsunuz."

Ve son olarak, Lover albümü hakkında detaylar paylaştı. Albümdeki iki şarkının sözleri de buna dahil. Eğer albüm hakkında spoiler almak istemiyorsanız bakmayın deriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
509
257
49
23
12
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın