Görüş Bildir
Haberler
Burak Elmas, Fatih Terim ile Ayrılık Konuşmasını Anlattı: 'Hayatımdaki En Travmatik 10 Dakikaydı'

Burak Elmas, Fatih Terim ile Ayrılık Konuşmasını Anlattı: 'Hayatımdaki En Travmatik 10 Dakikaydı'

Ted Lasso
21.01.2022 - 15:31

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, ligdeki kötü gidişin ardından Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı almıştı. Burak Elmas, Fatih Terim ile yaptığı 10 dakikalık konuşmayı ilk kez anlattı. 'Fatih Hoca’yı insan olarak, Galatasaray efsanesi olarak çok seviyorum. Hayatımdaki en travmatik 10 dakikaydı' sözleriyle hislerinden bahseden Burak Elmas'ın verdiği röportajın ayrıntıları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazete Oksijen'den Elif Ergu Demiral, Galatasaray Başkanı Burak Elmes ve yöneticisi Elif Uzuner ile söyleşi yaptı. Söyleşide Burak Elmas, Fatih Terim'le yollarını nasıl ayırdıklarını anlattı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ligde ve kupada alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yolları ayırmış ve İspanyol Domenec Torrent ile anlaşma sağlamıştı.

Uzun vadede doğru olan arasında sıkışabiliyorsunuz

Uzun vadede doğru olan arasında sıkışabiliyorsunuz

Galatasaray Başkanı olduğunuz zaman kendiniz için doğru olanla, kendinizi korumak amaçlı doğru olanla Galatasaray için uzun vadede doğru olan arasında sıkışabiliyorsunuz.

Hayatımdaki en travmatik 10 dakika

Hayatımdaki en travmatik 10 dakika

Ben Fatih Hoca'yı insan olarak, Galatasaray efsanesi olarak çok seviyorum. Hayatımdaki en travmatik 10 dakikaydı. Duygularım ve aklım arasında gidip geldim. Dilim başka konuştu, duygularım başka.

Lig ve kupa iyi gitmedi

Lig ve kupa iyi gitmedi

Avrupa'da ciddi anlamda başarılıydık ama Türkiye Kupası ve lig iyi gitmedi. Sonuçlar iyi gitmediği zaman bize eleştiri geliyor ama Fatih Hoca'ya da çok eleştiri gelmeye başladı. 'Hocam gel Sportif AŞ'de başkan yardımcısı ol' dedim. Kabul etmedi.

Beni çok üzdü

Beni çok üzdü

Fatih Terim'in 'ilk ve son imzam paylaşımı' beni çok üzdü. Fatih Hoca bir Galatasaray değeri. Belki ben 100 yıl sonra hatırlanmayacağım ama Fatih Hoca, Metin Oktay, Gündüz Kılıç gibi isimler hep hatırlanacak. Fatih Terim, Galatasaray değerlerinden birisi. Biz o değerlerimizi korumak zorundayız.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terim'e kal dedim, kalmadı

Terim'e kal dedim, kalmadı

“Hocam sahada bir değişiklik yapmamız lazım, bunu yapalım. Çok yıpratıyorlar ama senin futbol aklına ben çok güveniyorum. Benim yanımda olmanı istiyorum, bu proje için ihtiyacım var, bu bir idari projedir. Bunun uygulamasını başkası yapsın idari olarak da bunun başında sen ol, gel bizim Sportif AŞ’de başkan yardımcısı ol” dedim. Kabul etmedi. Ve son derece medeni biçimde ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın