Görüş Bildir
Haberler
Bugün Ankara’da Okullar Tatil mi? Ankara'da Kar Tatili Olacak mı? 19 Ocak Ankara’da bugün okullar tatil mi?

Bugün Ankara’da Okullar Tatil mi? Ankara'da Kar Tatili Olacak mı? 19 Ocak Ankara’da bugün okullar tatil mi?

Ocak ayının sonlarına doğru yaklaşırken ülkemizin büyük bir bölümü kar ve soğuk havanın etkisi altında. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe geliyor. Birçok ilde olumsuz hava koşulları sebebi ile eğitime ara verildi. Öğrenci ve veliler Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak ediliyor. Ankara'da  yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken Valilikten kar tatili açıklaması  beklenmeye başlandı. Peki bugün Ankara'da okullar tatil mi? 20 Ocak Perşembe Ankara'da okullar kar tatili mi olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji'den gelen son dakika kar yağışı uyarısı ile  veli ve öğrenciler Ankara'da okullar tatil mi, hangi ilçelerde tatil olacak sorusuna cevap arıyor. Bu hafta için MGM'den kuvvetli yağış, rüzgar, buzlanma ve don, fırtına uyarısı yapıldı. Yurdun farklı bölgelerinde soğuk ve karlı  hava etkili olurken Artvin, Bolu, Uşak gibi pek çok ilde  okullar tatil edilmişti. Peki Ankara'da okullar tatil mi? 20 Ocak Perşembe Ankara'da okullar kar tatili mi olacak?

Ankara'da Kar Tatili Var mı?

Ankara'da Kar Tatili Var mı?

Ankara Valiliği'nden henüz kar tatili ile ilgili bir açıklama gelmedi. Ankara'da okullar tatil mi sorusuna cevabı merakla araştırılıyor. Ankara Valiliği'nden henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın