Görüş Bildir
Haberler
Bu Ünlüler Hakkında Bilmediğin Ne Varsa Sor, Biz Cevaplayalım!

Bu Ünlüler Hakkında Bilmediğin Ne Varsa Sor, Biz Cevaplayalım!

Bu ünlüler hakkında merak ettiklerini sor biz de cevaplayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hadi bakalım, Hadise hakkında bilmediklerini sor.

22 Ekim 1985 doğumlu olan güzeller güzeli Hadise Belçika'da dünyaya gelmiştir. Yani şu anda kendisi 33 yaşındadır. Açıkcası kendisi yaşını hiç ama hiç göstermiyor. Maşallah...

Hadise birden fazla dil biliyor. Çoğumuzun imrendiği bir durum açıkçası. Kendisi tamı tamına 5 dil biliyor. Bunlar; Türkçe, İngilizce, Flemenkçe, Fransızca, Almanca.

Hadise'nin hayatında örnek aldığı birkaç isim var. Bunlar; Christina Aguilera, Mariah Carey, Brandy, Beyonce. Son zamanlarda da kendisi Beyonce'ye oldukça benzetilmekte zaten.

Hayır, yok. Kendimizle barışık olmalıyız. Hepimiz manken olmak zorunda değiliz. Allah mankenleri bir şey için yaratmış. Onlar öyle doğmuş, çok uzunlar bir kere.

'Aynen. Sahnedeki Hadise ile evdeki Hadise arasında çok fark var. Sahnedeki Hadise; dar bir elbise giyen, saçları her zaman havalı bir kadın (saçlar havalı olmalı ki, tam moduma girebileyim). Fakat rahatlık çok önemli. Hem dar hem rahat olmalı kıyafetler. Kısacası sahnedeki Hadise daha iddialı. Sahnede giydiğim kıyafetleri asla günlük hayatımda giymem.' diyerek aslında sahneden çok farklı olduğunu dile getiriyor.

Hadise'nin sevdiği yemek ne biliyor musunuz? Biraz şaşıracaksınız ama tarhana çorbası. Biz senden daha farklı bir şeyler beklerdik Hadisecim.

Bir zamanlar yakışıklı iş adamı Hakan Baş ile birlikteliği vardı. Fakat Hakan Baş yurt dışına çıktığı anda eski kız arkadaşıyla bir kahve içmesi Hadise'yi sinirlendirmişti. Ve bu olaylardan sonra da ayrılmışlardı. Ondan sonra da Uğur Güven ile bir ilişkileri oldu. Fakat onunla da ayrıldılar. Şu anda kim ile aşk yaşadığı meçhul.

Güzeller güzeli Hadise'nin boyu 1,69 ve kilosu da 62 kg'dır. Herkes ona kilolusun dese de o kendisinin kilolu olmadığını iddaa ediyor. Hatta kendisinin böyle çok daha güzel bulduğunu da dile getiriyor. Kendisiyle barışık bir insan olduğunu söyleyebiliriz.

Hadi bakalım, Nesrin Cavadzade hakkında bilmediklerini sor.

Güzeller güzeli Nesrin, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de doğmuştur. Yani kendisi tamı tamına 36 yaşındadır. Kim der bu seksi ve güzel kadın gerçekten 36 yaşında. Gençlere taş çıkartan Nesrin, formunu spor yaparak ve düzgün beslenerek koruyor. Ve seksi şeyler giyinmekten de asla kaçınmıyor.

Güzelliğinin yanında başarısı da oldukça gözlerimizi kamaştırıyor açıkçası. Kendisi Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde okuyarak mezun oldu. 5 senede bitirdiği fakültede okurken beş kısa film çekti, filmleri aralarında Berlin Film Festivali’nin de bulunduğu çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festivallerde gösterildi, ödüller aldı.

2014 – 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En iyi kadın oyuncu ödülünü”nü “Kuzu” filmindeki rolü ile aldı.

2011 – 48.Antalya Film Şenliği – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Güzel Günler Göreceğiz)

2012 – 17.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yangın Var)

2012 – 23.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Yangın Var)

2009 – 20.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)

2008 – 3.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)

'Bence kendi jenerasyonumun en fit kadınlardan biriyim. Bu da çalışkan yapımın bir uzantısı aslında. Ben Sovyetler Birliği’nde doğdum ve büyüdüm.Bale hocamın cetveli sırtımda kırılırdı. Çok disiplinli bir çocukluk geçirdim. Böyle bir eğitim sistemine alışkın olduğum için de kendimi ve irademi kontrol edebildiğimi düşünüyorum.' diyerek sorunun cevabını çok güzel bir şekilde cevaplıyor.

Kendisi aslan burcu kadınıdır. Hem başarısıyla hem çekiciliği ile zaten bunu fazlasıyla yansıtıyor. Oldukça hırslı bir yapısı var. Bu yapısını aslan burcu özelliğinden almış olsa gerek. Her zaman iddaalı olmayı ve dikkat çekmeyi seviyor. Kendine de bir o kadar güveniyor. Maşallah kızımıza.

Kendisinin boyu 1,68 cm ve kilosu da 56 kg.'dır. Fiziği o kadar güzel ki, kadınlığını o kadar güzel temsil ediyor ki herkes ona resmen hayran. Kendisinin farkında olan güzel oyuncu bu durumdan gayet memnun. İnsanların ona dediklerini asla ama asla umursamıyor. Bu hayatı istediği gibi yaşamayı tercih ediyor. Bunu herkese de tavsiye ediyor.

Instagramda şu an 478 bin takipçisi bulunmaktadır. Gün geçtikçe popülerliği artan Nesrin'in ileride anlaşılan oldukça takipçisi bulunacak. Kendisini çok ama çok beğeniyoruz.

Hadi bakalım, Edis hakkında bilmediklerini sor.

Yakışıklı şarkıcı 28 Kasım 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Yani şu an tam olarak 28 yaşında. Genç yaşta başarıyı kaptı. Ve onu çok seven hayranları var. Şu anda yeni albümünü çıkardı. Bakalım daha neler yapacak.

Kendisi Türkiye'de değil Londra'da dünyaya gelmiştir. Onun bu farklı tarzını yurt dışında doğuşuna bağlayabiliriz. Çünkü herkesten farklı bir giyiniş tarzı var. Hatta ilk dönemlerde verdiği pozlar ve giyindiği kıyafetler ile oldukça konuşulmuştu.

2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde ve 2012 yılında da Hayatımın Rolü dizisinde oynadı. Belki çoğunuz hatırlamıyordur bile ama zamanında oyunculuk yaptığını bilin istedik.

Edis'in en iyi yaptığı yemek pilavdır. Hepimizin evinden eksik olmayan bir yemektir. Ve Edis pilavı çok iyi yaptığını iddaa ediyor. Eminiz ki çok iyi yapıyordur. O halde sana afiyet oldun Edis.

Hiç vazgeçemediği aksesuarı kolyesidir. Zaten dikkat edecek olursanız her pozunda veya konserinde o kolye mutlaka olur. Demek ki kolyeyi çok ama çok seviyor. O da farklı tarzının bir parçası işte.

Kendisi Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazanmış ve o sırada da albüm çıkarmaya başlamış. O sıralar çok başarılı olmasa da şu anda kendisi oldukça başarılı.

' Pink’in büyük hayranıydım. Pink’e âşıktım ve posterleri odamda asılıydı. Hatta bir keresinde onun konserine gitmiştim ama yaşım küçük diye beni almamışlardı. Çok üzülmüş ve konsere giremedim diye ağlamıştım.' diyor ve Pink'e olan hayranlığını herkese anlatıyor.

Hadi bakalım, Serenay Sarıkaya hakkından bilmediklerini sor.

Güzeller güzeli Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1991 yılında dünyaya gelmiş. Yani şu an tam olarak 26 yaşında. Başarıyı küçük yaşta yakalamış Ve şu anda oldukça büyük bir kitlesi var. Onu sevenleri çok ama çok fazla. Bunu da girdiği her işten başarıyla çıkmasına borçlu olsa gerek.

Serenay Sarıkaya tam bir yengeç burcu kadını. Aslında içten içe çok duygusal bir yapısı var. Yani sürekli duygu karmaşası içerisinde buluyor kendini. Ama kendisini o kadar çok işine adamış ki bunları yaşamaya fırsatı bile olmuyor. Çünkü başarılı olmak onun için en önde gelen şey. O da idealleri uğruna o kadar çok çabalıyor ki bu durumdan çok ama çok mutlu.

Serenay Sarıkaya, Peri Masalı, Paramparça Aşklar, Limon Ağacı, Lale Devri, Medcezir ve en son da final yapan Fi dizisinde oynamıştır. Hepsinde de başarılı bir şekilde oyunculuğunu göstermiştir. Film olarak ise Nejat İşler ile başrolünü oynadıkları İkimizin Yerine filminde boy göstermiştir.

Şu anda yakışıklı ve sempatik oyuncu Kerem Bursin ile güzel bir birliktelikleri var. Çok mutlu olduklarını ve Kerem Bursin'i çok sevdiğini dile getiriyor. Bunu da kendisini daima değerli hissettirmesine borçlu olduğunu söylüyor. Bize de maşallah demek düşüyor.

Güzeller güzeli oyuncunun boyu 1,75 cm kilosu ise 55 kg.'dır. Bu güzel fiziğini yaptığı spora borçlu. Çünkü spor hayatının olmazsa olmazıdır. Daima kendini iyi hissettirdiğini ve çok sevdiğini söylüyor.

Hakkında bilinen en büyük yanlışlardan birisi de saçlarının boyalı olduğudur. Saçları hep kendi rengindeydi ama o kadar güzel görünüyor ki insanlar haliyle boya zannediyor. Bunu çok duyduğunu ve açıklık getirmek istediğini söyleyerek, saçlarının boya olmadığını söylüyor.

En büyük tutkusu oyunculuk, sonrasında müzik ve dans geliyor! E biliyoruz ki oyunculuğunun yanında sesi de harika. Genelde rol aldığı dizilerde şarkı söylüyor var orada sesinin güzelliğini duyabiliyoruz. E dansı da çok seviyor. Bunu da en son oynadığı Fi dizisinde gördük. O kadar güzel dans ediyor ki kitlenip kalıyoruz.

En büyük hayallerinden biri çok sevdiği yönetmen olan Woody Allen'ın bir filminde oynamak. E sen bu başarıyla çok daha iyi yerlerde oynarsın. Sana olan güvenimiz sonsuz.

En büyük korkusu ise kendi zihninde kaybolmak! Bazen kimsenin olmadığı uzak yerlere gidip içindekileri bir deftere döküyormuş. Yazmak en sevdiği şeymiş. Çünkü bazen o kadar dolu oluyormuş ki kendini bir tek yazarak rahatlatıyormuş. İçinde bulunduğu duygusal karmaşıklığı böyle kendi kendine çözebiliyormuş.

Hadi bakalım, Tolga Sarıtaş hakkında bilmediklerini sor.

30 Mayıs 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yani şu an tam olarak 27 yaşındadır. Ama hiç 27 yaşında gibi göstermiyor değil mi? Bebek yüzlü olmasından dolayı olsa gerek.

Oyunculuk eğitimine Esenyurt Belediyesi Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda başlamış. Ve zaten yeteneği keşfedilince dizilerde rol almaya başlamıştır. Şuan Söz dizisinde Yavuz karakterini canlandırıyor. Hayranlıkla izlendiğini söylemeliyiz.

Oyunculuk kariyeri Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladı. Bu dizi ile başarı yakalayan yakışıklı oyuncu yapım şirketlerine kendini göstermiş oldu. Asıl zirveyi Güneşin Kızları dizisi ile yakalayan Ünlü oyuncunun rol aldığı diğer diziler ise şunlardır.

Bahtı Kara, Kaledeki Yalnızlık, Sen de Gitme, Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları, Büyük Sürgün Kafkasya ve şuan oynadığı dizi ise Söz.

Tolga Sarıtaş gerçek aşka inandığını, şimdiye dek hiç aşık olmadığını söylüyor ve aşkı 'birlikte olamama hali' olarak tanımlıyor  ve hepimizin zihninde Aşık Veysel'den o meşhur alıntı beliriveriyor!

Yakışıklı oyuncunun boyu 1,77 cm kilosu ise 75 kg.'dır. Bu güzel vücudunu spora borçlu. Çünkü spor yapmayı çok seviyor. Ve boş vakitlerini böyle değerlendiriyor.

Tolga Sarıtaş aslen Sivaslıdır.

2016 yılında 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri adlı yarışmada En İyi Erkek Oyuncu ödülüne laik görüldü.

2016 yılında Ankara Hukuk Ceride-i Kantar Ödüllerinde yine En İyi Erkek Oyuncu ödülüne laik görüldü.

2016 yılında Sabancı Üniversitesi Lacivert Ödülleri adlı yarışmada En İyi Erkek Oyuncu ödülüne laik görüldü.

2017 yılında 44. Altın Kelebek ödülünde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne laik görüldü.

Kendisi ikizler burcu erkeğidir. Kızların korkulu rüyası olan ikizler burcu erkeği çok zor bir burçtur. Sürekli olan ruh değişimi, insanı korkutan gülüşü ve bakışı, insanları çok iyi ikna edebilmesi vs. Ama Tolga Sarıtaş'ın bu özelliklerini taşıdığını hiç ama hiç düşünmüyoruz. Kendisi bizim göz bebeğimiz.

Hadi bakalım, Boran Kuzum hakkında bilmediklerini sor.

1 Ekim 1992 yılında Ankara'da doğmuş. Yani şu anda kendisi tam olarak 26 yaşında. Vatanım Sensin dizisi ile popülerliğini kazanan oyuncu başarıyı yakaladı. Ve herkesin bir anda göz bebeği oldu.

Boran İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Bunu oyunculuk yeteneğinden de anlayabiliyoruz.

Hangi koşulda, nerede, hangi zaman diliminde olursa olsun değişmeyen güçlü bir duygu” diye tanımlıyor aşkı. Ne de güzel tanımlıyor değil mi?

Kendisi tam bir Harry Potter hayranıdır. Bütün filmlerini tekrar tekrar izlediğini söylüyor.

Boran Kuzum'u şu hayatta en korkutan şey sağlık meseleleridir.

' Al Pacino ve Daniel Day Lewis’in oynadığı bütün filmleri sahne sahne ezberledik arkadaşlarımla, o kadar çok izledik. Xavier Dolan’ın “Mommy” filmi ise yaptığım mesleğe daha derin bakmamı sağlamıştır, defalarca izledim. “Manchester by the Sea” de geçen sene defalarca izlediğim bir filmdi. Aynı zamanda “Harry Potter” hayranıyım, tekrar tekrar izlerim hâlâ.' diyor.

Boran Kuzum özgür ruhlu bir kova erkeğidir. Her zaman aklı ile hareket eder. Duygularına çok teslim olmayan birisidir. Ama zaman zaman onu anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Her zaman yaşama pratik bakar. Ve ruhunda özgürlük vardır. O özgür yaşamayı çok sever.

Hadi bakalım, Çağatay Ulusoy hakkında bilmediklerini sor.

En büyük hayali bir gün tekne satın almak çünkü denizi ve dalmayı çok seviyor. Umarız bir gün bu hayalini gerçekleştirirsin. Bizde seni mutlu mutlu görürüz.

Kendisini en çok rahatsız eden özelliği, mutlu olduğunda bunu tam olarak yansıtamaması.

Kadınlarda en çok doğallığı sevdiğini söyleyen Ulusoy, durumu şu şekilde açıklıyor: “Kadının abartılı makyajdan uzak olması hoşuma gider. Doğal güzelliği severim. Bir kadında ilk baktığım yer gözleridir. Boş bakıp bakmadığına dikkat ederim. Bakışlarda anlam ararım.”

Çağatay Ulusoy bir Terazi burcu erkeği. Zaten toplumda beğenilen bir erkektir kendisi. Bu özelliği ile terazi burcu olduğunu anlayabiliriz. Daima detaylara önem verir. Dostluğa, arkadaşlığa çok önem verir. Bazen dengesiz bir yapısı olsa da kararlarını mantık çerçevesi içerisinde verir.

Arkadaşları arasındaki lakabı gerçekten çok komik. Duyunca ne alaka diyeceksiniz belki de. Ama söyleyelim daha fazla merak etmeden; Çao.

Kendisinde en sevdiği yanı burnuymuş. Yani zaten çok güzel bir yüzü var. Ama burnunu çok beğeniyormuş. Sana hayran olanlar seni olduğun gibi beğeniyorlar be Çağatay.

Kuru ete, dolayısıyla mangala zaafı varmış. E yaptığı sporları buna borçlu olsa gerek.

Hadi bakalım, Hande Erçel hakkında bilmediklerini sor.

24 Kasım 1993 doğumludur kendisi. Yani şu anda tam olarak 24 yaşındadır. Güzelliği ve başarısıyla keşfedilen Hande, Güneşin Kızları dizisinde rol alarak meşhur olmuştur. Zaten sonrasında da başarıyı yakalamıştır.

Merve Boluğur ile boşanan Murat Dalkılıç ile aşk yaşamaktadır. İnkar etseler bile son zamanlarda birlikte görüntülenerek aşk yaşadıklarını doğrular nitelikte görüntülendiler.

Kendisi tam bir yay burcu kadınıdır. Fiziksel olarak kolayca seçilen bir tiptir. Gözleri oldukça geniştir ve birbirinden uzaktır. Yay burcu kadınının genel olarak saçları dalgalı ve karışıktır. Yüz hatları ise her zaman gülümser gibi durur. Alın yapısı ise genişcedir. Dolgun dudaklara sahiptir ve gülümsemeye hazır biçimleri vardır. Gözleri o kadar güzeldir ki her zaman parlar. Genel olarak orta boyludur ve güzel bir vücuda sahiptir. Giyim konusunda her zaman rahat olmayı tercih eder. Spor kıyafetlerden hoşlanır.Bu özellikleriyle gerçekten tam bir yay burcu kadını değil mi?

Miss Civilization of the World güzellik yarışmasında ikinci olmuştur. Şaşırdık mı? Tabi ki de hayır. Çünkü çok ama çok güzel bir kadın kendisi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar’da Geleneksel Türk Sanatları okulunda hala okumaya devam ediyor. Ama yoğun iş temposu dolayısıyla okulu dondurmaya karar verdi.

Hikayesi oldukça derin olan sağır ve dilsiz bir kadını canlandırmayı çok istediğini açıkladı. Umarız seni bir gün bu rolde oynarken görürüz.

Çok yakın arkadaşız ve Tolga’dan çok şey öğreniyorum. İki karakterin arasındaki ilişki beni de büyülüyor. Ali ve Selin birbirlerine âşık, ben de onlara âşığım!” diyerek Tolga Sarıtaş ile güzel arkadaşlığını dile getiriyor.

Hadi bakalım, Aras Bulut İynemli hakkında bilmediklerini sor.

25 Ağustos 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Yani şu an tamı tamına 28 yaşında kendisi. Yaşını hiç ama hiç göstermiyor desek yeridir. Hem yakışıklı hem başarılı oyuncunun biz 28 yaşında olduğuna pek inanamadık.

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünü okumuş. Fakat kendini oyunculuk yaparken bulmuştur. Ve şu an yaptığı işi çok sevdiğini dile getiriyor.

Koyu bir Beşiktaşlı kendisi. Beşiktaşlılar burada mı?

Öyle bir geçer zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Maral, İçerde ve en şu anda Çukur dizinde oynuyor. Oyunculuğu da muhteşem kendisi de muhteşem. Çok fazla hayranı var. Onu çok seviyoruz. Oynadığı filmler ise; Mahmut ile Meryem ve Tamam Mıyız? filmlerinde rol aldı.

En sevmediği insan tipi onursuz insanlar! Hayatında onursuzluğa ve riyakarlığa dayanamadığını söylüyor.

Kendisi tam bir başak burcu erkeğidir. Fazla detaycı ve analizci bir yapısı vardır. İnsanları çok iyi gözlemler ve genelde söyledikleri doğru çıkar. Herkese olay kolay güvenmez ve daima insanlarla arasında duvar vardır. Aynı zamanda çok pratik yapılıdırlar. Laubali insanlardan hiç ama hiç hoşlanmaz. Her zaman mantıkçı bir şekilde hareket eder.

Yakışıklı oyuncunun boyu 1.82 cm kilosu ise 70 kg.'dır. Hem boy hem endam hepsi var kendisinde. Kilosunu da yaptığı sporla oluşturduğu kaslara borçlu herhalde :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
221
99
60
53
49
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kuzum_daner

boran hümeyra hayranı :))

Seray Aksu

Tolga Sarıtaş ne güzel ödüllere LAİK görülmüş öyle ilahi editörcüm, subliminal mesaj mı veriyorsun napıyorsun 😁😁😁

Pasif Kullanıcı

aras bulutun burcunu niye merak ettim ben de anlamadım.ama aynı burçtan olmamız hoşuma gitti.