Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Çiçek Seçimlerinle Seks Hayatını Ortaya Çıkarıyor!

etiket Bu Test Çiçek Seçimlerinle Seks Hayatını Ortaya Çıkarıyor!

Seks hayatının nasıl olduğunu merak ediyor musun? Bu testte çiçek zevkine göre seks hayatını tahmin ediyoruz. Hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Aşağıdaki çiçek görsellerinden birini seç bakalım.

3. Şimdi de bu çiçeklerden birini seçer misin?

4. Bu çiçeklerden hangisi sana hitap ediyor?

5. Partnerine çiçek hediye edecek olsan hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, kendine hangi çiçeği alırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Harika bir seks hayatın var!

www.google.com

Seçtiğin çiçeklere göre harika bir seks hayatın var. Partnerinle birbirinize güveniyorsunuz. Birbirinize karşı tutarlısınız. Bazen partnerini kıyafetini yırtıp atacak kadar çok istiyorsun. İlişkilerinden oldukça memnunsun. Bu da seni özgüvenli yapıyor. Adeta bir takımsınız. Aşk, heyecan ve tutku ile birbirinize bağlanmışsınız. Partnerinle iletişimin de oldukça kuvvetli. Partnerini bu şekilde mutlu etmeye devam et!

Oldukça iyi!

www.google.com

Seçtiğin çiçeklere göre seks hayatın oldukça iyi. Senin seks hayatında orgazm taklitlerine yer yok. Enerjin ve tutkun ile büyülüyorsun. Yeni şeyler denemeye bayılıyorsun. Sınırların yok. Bazı geceler sabaha kadar partnerinle zevki doruklarda yaşayabiliyorsunuz. Partnerine dokunmayı ve sık sık öpmeyi kendine ilke edinmişsin. Temas bağımlısısın. Bu şekilde tutkuyla sevişmeye devam et!

Oldukça sağlıklı!

www.google.com

Seçtiğin çiçeklere göre seks hayatın oldukça sağlıklı. Partnerinle birbirinizi kusurlarınız ve tuhaflıklarınızla kabul etmişsiniz. Bu seks hayatınıza samimiyet katıyor. Fiziksel çekiciliğe önem veriyorsunuz. Birbirinize zaman ayırma isteğiniz var. Bundan dolayı anlamlı ve eğlenceli anlarınız mevcut. En içteki duygu ve düşüncelerinizi birbirinize paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Arzu ve beklentilerinizi dile getiriyorsunuz. Ön sevişmeye bayılıyorsunuz. Bu şekilde sağlıklı ilişkiler kurmaya devam edin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
53
30
25
16
15
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Harika bir seks hayatın var!

Manav Yörük

Oldukça sağlıklı! Seçtiğin çiçeklere göre seks hayatın oldukça sağlıklı. Partnerinle birbirinizi kusurlarınız ve tuhaflıklarınızla kabul etmişsiniz. Bu seks ... Devamını Gör