Görüş Bildir
Haberler
Bu Siteleri Hiçbir Yerde Söylemezler! Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten 13 İnternet Sitesi

etiket Bu Siteleri Hiçbir Yerde Söylemezler! Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten 13 İnternet Sitesi

Demircan Ateş
25.03.2020 - 17:50 Son Güncelleme: 09.04.2020 - 14:54

Sizlere internetin derinlerinde yatan bir hazine getirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pimeyes

1. Pimeyes

Sosyal medyada sahte profillerle sık sık karşılaşıyoruz, bu tip durumlarda kandırılmamak için karşılaştığımız kişinin fotoğrafını Pimeyes'a yüklüyoruz ve internetin altını üstünü getirdikten sonra bize bu fotoğrafın dahil olduğu profilleri, web sitelerini getiriyor.

2. RecordScreen

2. RecordScreen

RecordScreen.io bizi büyük bir yükten kurtarıyor. Herhangi bir uygulama yüklemeye gerek olmadan hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız ekran kaydı yapabiliyorsunuz.

Müthiş bir kolaylık.

3. Dupli Checker

3. Dupli Checker

Dupli Checker web sitesinin içerisinde bir maden var ki burası tek başına 100 ayrı sitenin muadili, dünyanın en iyi araçları!

Şöyle söyleyelim, PDF dosyalarını başka dosya türlerini dönüştürmekten tutun da akademik metinlerde intihal oranını bulmaya, internet hızınızı ölçmekten ilginç simülasyonlara dek hayatınıza renk katacak.

4. Kaan'ın Tavsiyesi

4. Kaan'ın Tavsiyesi

Kaan'ı tanımıyoruz ama binlerce film arasından o an izlemek isteyebileceğimiz güzel bir tanesini önerdiği için onu pek seviyoruz. İster modunuza isterseniz onun favorilerine göre bir film seçin, saatlerce film arayıp ardından hiçbirine karar veremediğiniz için film izlemekten vazgeçtiğiniz o günlere elveda deyin.

5. LastPass

5. LastPass

Her yere aynı parolayla kaydolup veri güvenliğinizi riske atmaktan bıkmadınız mı? Yaratıcı şifre bulmak zor, sizi de anlıyoruz bu yüzden LastPass'in sürekli güncellenen parola yaratıcı portalını paylaşıyoruz. Bu parolaları nasıl hatırlayacağım derseniz web sitesinden oluşturacağınız bir hesapla parolalarınızı da depolayabiliyorsunuz. Güvenlik açısından mühim bir detay.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sanal Gezinti (Kültür ve Turizm Bakanlığı)

6. Sanal Gezinti (Kültür ve Turizm Bakanlığı)

Türkiye'de onlarca müze, saray, kilise ve manastır keşfedilmeyi bekliyor. Her zaman seyahat fırsatımız olmayabiliyor ama tüm bu kültür hazinelerini bilgisayar başında kahvemizi yudumlarken keşfedip tarihi soluma şansımız var. Bundan 100 yıl önce birine birkaç saat içerisinde Türkiye'nin sanat turunu yapabileceğini söylesek, dalga geçtiğimizi zannederdi!

7. ColouriseSG

7. ColouriseSG

Yıllar önce çekilmiş siyah beyaz fotoğrafları arşivlerken güzel bir dokunuş yapmak fena mı olur? Ya da aile fotoğraflarınızı bugünün renkleriyle görebilmek için illa yüzlerce lira harcayıp özel hizmetler almak mı gerekiyor? Bunu bir hizmet olarak sunan Colourise geçmişi bugüne getiriyor.

8. 10 Minute Mail

8. 10 Minute Mail

Spam maillerden kaçmak için yapmadığımız kalmadı, son çareyi bulduk. 10 Minute Mail ile kayıt olmak için başvurduğunuz platformlara elektronik posta adresinizi teslim etmekten kurtarıyor. 10 dakika içerisinde kendini imha eden bu hizmet siz onay işlemlerini yapana dek hayatta kalıyor, sonrasında spam mail yollamak isteyenler buyursun yollasın...

9. How to Pronounce

9. How to Pronounce

İngilizce sözcüklerin telaffuzunda zorlanıyoruz, bunun farkındayız. Hele ki bazı sözcüklerde yer alan sesli harf sayısının artışı bu sorunu daha da büyütüyor, How to Pronounce bu sorunu çözmek ve rezil olmanızı önlemek için yanınızda.

10. Kitabına Bak

10. Kitabına Bak

İnternette satılan kitaplar arasında bazen birkaç lira bazen de bundan çok daha fazla fark olabiliyor, bu da birkaç kitap aldıktan sonra insanın gözünde büyümeye başlıyor. Kitabına Bak ajan gibi siteden siteye koşup araştırmalar yapmamızı önlüyor, birkaç saniyede hangi kitap hangi sitede en ucuz, çekip getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Let's Enhance

11. Let's Enhance

Yapay zeka sadece bilim ve teknoloji için mi kullanılacak? Çektiğimiz, düşük kaliteli fotoğrafları mucizevi biçimde düzenlemek için de kullanılabilir. Let's Enhance düşük çözünürlüklü fotoğraflara can veriyor, tabii sonuçlarıyla fazlasıyla şaşırtıyor.

12. Just Delete Me

12. Just Delete Me

İnternette bir kere var olan şeyin oradan kaldırılması o kadar zor ki! Sosyal medya hesaplarınızdan kurtulmak da bu zorluklardan biri ve istediğiniz anlarda size sorulan onlarca soruyla muhatap olmadan tüm verilerinizi temizleyen bu hizmet en iyi dostunuz olacak. 

Evet, eminiz, silmek istiyoruz!

13. E.gg Timer

13. E.gg Timer

Her şeyi hatırlamak zorundayız ama her şeyi hatırlamamız mümkün değil. Karşımıza çıkan bir işi 15 dakika sonra yapmak için erteleyip onu saatler sonra hatırlamak da pek iyi sonuçlar yaratmıyor, stresi tetikliyor.

E.gg Timer bu işi fazlasıyla basitleştiriyor. İster birkaç dakika sonra size uyarı vermesi için isterseniz de spesifik işler için onu programlayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
149
57
27
25
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?