Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testi Beyin Yaşınızı %100 Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu Renk Testi Beyin Yaşınızı %100 Ortaya Çıkaracak!

Zaman zaman beyniniz olduğunuz yaştan daha genç ya da daha yaşlı hissedebiliyor. İşte bu renk testi beyninizin kaç yaşında olduğunu %100 gösterecek! 

Eğer hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bu görsele baktığında hangi rengin daha baskın olduğunu görüyorsun?

1. Öncelikle, bu görsele baktığında hangi rengin daha baskın olduğunu görüyorsun?

2. Peki bu tonlardan hangisini daha çok seviyorsun?

2. Peki bu tonlardan hangisini daha çok seviyorsun?

3. Sence bu fotoğraf siyah beyaz bir fotoğraf mıdır?

3. Sence bu fotoğraf siyah beyaz bir fotoğraf mıdır?

4. Şimdi de bu gün batımı fotoğraflarından birini seçer misin?

5. Peki yeşilin bu tonlarından hangisini daha çok seviyorsun?

5. Peki yeşilin bu tonlarından hangisini daha çok seviyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hareketli görsele 5 sn. bakıp gözlerini kapattığında hangi rengi görüyorsun?

7. Şimdi de bu renklerden hangisinin favori rengin olduğunu seçer misin?

7. Şimdi de bu renklerden hangisinin favori rengin olduğunu seçer misin?

8. Son olarak, bu görselde senin gözlerini yoran renk hangisi?

8. Son olarak, bu görselde senin gözlerini yoran renk hangisi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

7 - 18 yaş aralığında!

Senin beyin yaşın tam olarak 20 yaş altında görünüyor. Yaşın her ne kadar büyük olsa da çocuk ruhunu hiçbir zaman kaybetmemişsin. Olaylara daha basit bir şekilde bakan, analiz yapmayan ve olduğu gibi kabul eden bir beyin yapısına sahipsin. Kendini yormadan, pratik yollarla işlerini hallediyorsun. Çocuksu bir ruh haline sahipsin. Olaylara eğlenceli yanından bakmayı seviyorsun. Yaşı ilerlemiş insanlar için bunu yapmak oldukça zor gibi. O yüzden seni gerçekten tebrik ederiz. İnsanın çocuksu ruhunu kaybetmemesi kadar güzel bir şey olamaz. Çoğu zaman bu özelliğin sayesinde yaratıcılığınla ortaya yeni fikirler çıkarıyorsun. Belli kalıplara girmeden kendi hayal dünyanı yaşıyorsun. İşte bu yüzden senin beyin yaşın 7 - 18 yaş aralığında!

18 - 29 yaş aralığında!

Çocuksu ruhun ve yetişkinliğe ermenin verdiği karmaşıklık olsa da oldukça aktif bir yaş aralığındasın. Hayatı keşfetmenin ve daha yaratıcı fikirler çıkarmanın en uygun olduğu zamanlar. Her ne kadar bu yaş aralığında olmasan da zihinsel olarak bu belirtileri taşıyorsun. Hem aktif bir düşünce yapısına sahipsin hem de yeniliklere açık bir kafa yapın var. Bu da seni oldukça enerjik bir insan yapıyor. İçindeki o merak hiçbir zaman bitmiyor. Yeni şeyler keşfetmek, olayları derinlemesine analiz etmek ve sonuca bağlamak istiyorsun. Bunu hem duyguların hem de mantığınla aynı anda yapmaya çalışıyorsun. Sürekli sorguluyor, kafanda kendi doğrularını oluşturmak istiyorsun. Sanki her şeye yeni başlamış, kendini tanımaya çalışıyor gibisin. Hem sosyal hayatında hem de kendi özünde yaşadığın tüm bu olaylar senin 18 - 29 yaş aralığında olduğunu söylüyor!

29 - 39 yaş aralığında!

Zihinsel olarak artık belirli bir olgunluğa ulaşmış, hayata dair net kararlar verebilen bir insansın. Sorumluluklarının farkındasın ve bunları artık es geçmiyorsun. Hala aktif ve sosyal bir yaşam tarzın var. Fakat bunları delilik sınırlarında yaşamıyorsun. Belli bir düzen içerisinde eğlenmesini ve sosyalleşmesini biliyorsun. Olaylara karşı da her zaman net bir bakış açın vardır. Kendini kısmen tanıyor, ne istediğini biliyorsun. İçindeki enerjiyi kaybetmiş değilsin ama bunu sana yararı dokunacak işler için harcamayı tercih ediyorsun. Kendi hayat düzenini kurmak, işinin sahibi olmak ve mutlu olmak istiyorsun. Çocuksu ruhunu kaybetmedin ama çoğu zaman bunu bastırıyorsun. Belki de yaşadıklarından aldığın bir ders vardır. Her ne kadar gerçek yaşın farklı olsa da sen zihnen 29 - 39 yaş aralığındasın!

40 - 65 yaş aralığında!

Her ne kadar farklı bir yaş aralığında olsan da zihnen 40 - 65 yaş aralığındasın. Kendi hayat düzenini kurmuş, belirli kuralları olan bir insansın. İnsanların senin fikrini değiştirmesine pek izin vermezsin. Hayat hakkında çok büyük tecrübelerin olduğu için olaylara daha çok mantık çerçevesinden bakıyorsun. Sosyal ilişkilerinde daha çok duygularını dinlemeye çalışırsın. Onun dışında duygularına yer vermezsin. Ara sıra delilik yapıyor, enerjini atmak istiyorsun. Bunu önceden çok fazla yapıyordun ama şimdilerde biraz daha azaltmış gibisin. Daha sakin ve sessiz bir hayat yaşantısına bürünmüşsün. Sorunlara olan yaklaşımın da daha mantıkçı oluyor. Olayın nedenine inip, ona çözüm bulmaya odaklanıyorsun. Hayatını kolaylaştırmak adına sorumluluklarını gerçekleştiriyor, hiçbir şeyi ertelemiyorsun. İşte tüm bunlardan dolayı zihnen 40 - 65 yaş aralığındasın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
863
371
233
222
99
73
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abdullah Güney

18 - 29 yaş aralığında! 31 yaşındayım çok kullanmayınca eskimiyo demek :)

Pasif Kullanıcı

7-18 cikmasi iyi bisey mi yoksa kotu mu 😑

Şevval Ömür

13 yaşındayım 18-29u