Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Teste Göre Artık Hangi Duyguyu Hissetmiyorsun?

etiket Bu Psikolojik Teste Göre Artık Hangi Duyguyu Hissetmiyorsun?

Bu psikoloji testine göre sen hangi duyguyu hissetmiyorsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım şu an neye ihtiyacın var?

3. Söyle bakalım şu an neye ihtiyacın var?

4. Yorulduğunu hissediyor musun?

5. Hayatındaki insanların varlığı sana yetiyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok neye kızarsın?

7. Geleceğini düşündüğünde ne hissediyorsun?

8. Yeni insanlarla tanışmaktan mutluluk duyar mısın?

9. Seç birini!

10. Son olarak hayatını sence kim yönetiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgi...

Sen sevgi duygusunu artık hissetmiyorsun. Senin için artık sevgi sıradan bir duygu haline gelmiş. Kendini sevgi duygusuna kapatmışsın. Bunun sebebi önceden yaşadığın ve henüz atlatamadığın sevgisizlikten kaynaklanıyor. Sen kendini en mutlu hissettiğin anda yaşadığın bütün kötülükleri unutmamışsın. Senin için sevgi aslında insanı besleyen bir şeydir. İnsanı ayakta tutan ve aslında hayatı yaşanabilir kılan şey de sevgidir. Ama artık bu duyguyu hissedemiyorsun. Sevginin olduğu yerde sen olmuyorsun. Deneyimlediğin şeyler artık sana kimseyi sevmemeyi ve kimsenin de seni sevmesine izin vermemeyi öğretmiş. Sen hayatında artık bu duygu olmadan devam ediyorsun. Birini sevmekten korkuyor ve birine bağlamak istemiyorsun. Hep yanıldığın ve hayal kırıklığına uğradığın için bu duygunun sana zarar verdiğini düşünüyorsun. Sen sevgisiz de bir şekilde devam edeceğini biliyorsun. Önceden sevgiye fazla bağlı biri olarak artık hayatından bunu tamamen çıkartmış ve yola o duygu olmadan devam etmek istemişsin. Sen artık sevgi duygusunu hissetmiyor ve buna izin vermiyorsun.

Güven...

Sen artık güven duygusunu hissetmiyorsun. Etrafındaki insanlardan o kadar çok kötülük görmüşsün ki artık kime inanılır kime inanılmaz bilmiyorsun. Sen birine güvenmekte zorlanan birisin. Artık insanlara gerçekten inanmıyorsun. Onların söylediği, yaptığı her şeye şüphe ile yaklaşıyorsun. Güven duygusunu hissetmiyorsun çünkü sana bunu sağlayacak kimse çevrende kalmamış. Sen bu duygu olmadan aslında daha sağlam ilerliyorsun. Yani hayatında bu duygu olmadan daha mutlusun. Seni yanıltacak, üzecek veya hayal kırıklığına uğratacak kimse yok. Kime sırtını dayadıysan o kişi seni yanıltmış. Sen hayatında hep insanlara şans veren ve güvenen biri olmuşsun aslında. Zamanla güvenilmeyeceğini anlamış ve artık insanlardan uzak durmaya başlamışsın. Çıkar için yanında olan herkesle arana büyük duvarlar örmüşsün. Sen artık güven duygusunu hissetmiyorsun çünkü bu duygu sana çok zarar vermiş.

Umut...

Senin artık hissetmediğin duygu, umut. Sen artık umut etmiyor ve bu duygudan kaçıyorsun. Artık umut edecek bir şey olmadığını düşünüyor ve hayattan da bir şey beklemiyorsun. Sen geleceğini pek düşünmüyorsun. Senin için umut edecek bir şey kalmamış. Kendini ne zaman mutlu hissetsen ve ne zaman iyi hissetsen sonunda kötü bir şey olacağını düşünüyorsun. Her günün aynı geçmesi, belki artık olacakları tahmin edebiliyor olmak, senin hayatını da monotonlaştırıyor. Sen ne kadar bir şeyler için heyecanlansan da, bu heyecanını dindiriyorsun. Umut artık hayatında olmayan bir duygu. Her şeyi olduğu gibi kabul ediyor ve hiçbir sürpriz beklemiyorsun. Sen umut duygusunu hissedemeyecek kadar hayatında yok saymışsın. Kendini umut duygusundan soyutlamış birisin. Tekrar üzülmemek ve tekrar yanılmamak için umut etmekten vazgeçmişsin. Sen hayatında hep bir şeylere tekrar başlamak zorunda kalmışsın. Bunu tekrar yaşamamak için artık umut etmiyor ve bu duyguya hayatında yer vermiyorsun.

Öfke...

Sen artık öfke duygusunu hissetmiyorsun. Ne zaman kendine zarar versen o anlarda öfkeli olduğunu anlıyorsun. Sen çabuk sinirlenen birisin. Bu sinir durumu da sana hep yanlış şeyler yaptırmış. Kendini sakinleştirmeye çalışsan da bunu başaramıyorsun. Artık hayatında öfkeye yer yok. Çünkü öfke sana zarar veriyor. Kendini ne zaman öfkeli hissetsen sonunda hep kötü bir şey yaşamışsın. Sen hayatını kontrol altında tutmayı seven birisin. Bu kontrolü kaybettiğinde ve işler istediğin gibi gitmediğinde çileden çıkabiliyorsun. Sen artık hayatında öfkeye, kızgınlığa ve sinire yer vermek istemiyorsun. Kendini öfkeli hissettiğin anlarda artık sakinleştirebiliyor ve öfkeli olduğun şeyleri görmezden gelebiliyorsun. Senin artık hayatında öfke duygusuna yer yok. Bu duyguyu hissetmiyor ve bu duyguya engel olabiliyorsun. Senin için hayat daha sakin bir yer.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
40
34
32
11
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Güven...

Theo

Güven..

ufuk ..

umut..