Görüş Bildir
Haberler
Yaparım/Yapmam Testine Göre Duygusuz musun?

Yaparım/Yapmam Testine Göre Duygusuz musun?

Yaparım/yapmam testine göre ne kadar duygusuzsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım karşında ağlayan biri var. Hemen bir bahane uydurup o ortamdan ayrılır mısın?

2. Birinden ayrılırken direkt yüzüne neden ayrıldığını ve kötü özelliklerini söyler misin?

3. Sana bir haksızlık yapıldı ve yıllar sonra karşına bunu yapan kişi çıktı. Ondan bunun intikamını alır mısın?

4. Arkadaş grubunda senin isteklerin olana kadar zorlar mısın?

5. Bir ilişkinin başında çok fazla sevdiğini belli edecek sözler veya davranışlar yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşında işinden kovulmuş biri var. Bu kişiye kendini iyi hissetmesi için bir konuşma yapar mısın?

7. Flörtün seni görmek için başka bir şehirden geliyor ama aynı gün unutamadığın eski sevgilin de seninle görüşmek istiyor. Flörtünü ekip, eski sevgilinle görüşür müsün?

8. Hoşlandığın kişiyle evleneceksin ama en yakın arkadaşının da aldatılmasına göz yumacaksın. Yapar mısın?

9. İstediğin hayata sahip olacaksın ama ailendeki herkesin kötü bir hayat sahip olmasını sağlayacaksın. Yapar mısın?

10. Son olarak arkasından konuştuğun kişilerin yüzüne güler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen duygusuz birisin!

Sen duygusuz birisin. Hayatında kimin ne yaşadığı veya senin ne yaşayacağın umurunda değil çünkü hayatın bir şeyleri kafana takarak, üzülerek geçmesini isteyen biri değilsin. Bu nedenle yaşadığın şeyleri önemsemiyor ve hayatında yokmuş gibi davranıyorsun. Mutsuz insanlardan hoşlanmazsın, dert dinlemekten hoşlanmazsın ve dert anlatılan her ortamdan uzaklaşırsın. Sen hayatın konuştukça kötüleştiğine inanan birisin. Bu nedenle kötü enerjisi olan hiçbir ortamda bulunmazsın. Duygularına izin veren biri değilsin. Belki üzülüyor, bazen ağlamak istiyorsun ama buna kendi içinde engel oluyorsun. Sen duygularını kimseye belli etmek istemeyen birisin. Kırılmamak için kırabilirsin. Bu nedenle de kimsenin seni suçlamasına katlanamazsın. Bir şeyler senin için yolunda gitmiyor ve sana mutsuzluk veriyorsa o şeyin gözünün yaşına bakmadan ipini kesebilirsin. Bu nedenle ne ayrılıklar ne de biten şeyler sana acı vermez. Eğer her şey yolunda ve mükemmel olsaydı sonu ayrılık olmazdı. Sen hayatı kendine göre yaşayan birisin. Kimsenin duygularını dikkate almıyor ve sen o an ne istiyorsan onu yapıyorsun.

Sen duygusal birisin!

Sen duygusal birisin. Sen duygusuz biri istesen de olamazsın, çünkü her zaman duygularını yansıtmayı seçmişsin. İçinde bir şeylerin birikmesini istemiyorsun. En iyi şeyi de en kötü şeyi de yaşasan bile bunu hemen birine anlatma ihtiyacı duyuyorsun. Sana duyguların yön veriyor. Mutlu olduğun yerde hep bulunmak istiyor ve hayatını buna göre yönlendiriyorsun. Birini dinlemekten keyif alabilirsin. İnsanların acıları, mutsuzlukları için çaba harcarsın ve onlara yardım etmek istersin. Herkesin elinden tutmaya çalışan birisin. Bu özelliğin kendini çok yıpratmana neden olsa da aslında sen mutlu ettikçe mutlu olan birisin. Biri karşında ağlıyorken sen hayatına devam edemezsin. Güldürmek, iyi hissettirmek için varsın. Çoğu zaman hayatın akışına kapılıyorsun. Bu akışı bozunca bir şeylerin ters gittiğini fark ediyorsun. Sen duygularına engel olduğunda her şey terse dönüyor. Kendini duyguların teslim ettiğinde ise bir şekilde mutluluğu yakalıyorsun. Sen hem duygusal hem de hassas birisin. İstesen de kötü ve acımasız biri olamazsın. Ne kadar içten bunu istesen de yine doğru ve sana doğru gelen şeyi yaparsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
32
18
11
10
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın