Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Testine Göre Ne Kadar Sadakatsizsin?

Bu Kişilik Testine Göre Ne Kadar Sadakatsizsin?

Bu kişilik testine göre ne kadar sadakatsizsin?

Haydiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım sevgilin varken sosyal medyadan mesaj atan insanlara sen de mesaj atar mısın?

2. Peki arkadaşlarınla dışarı çıktığın bir gece tanıştığın kişilerin numaralarını alır mısın?

3. Sevgilinin telefonunu karıştırır mısın?

4. Bir ortama girdiğinde kendini fark ettirecek şeyler yapar mısın?

5. Ufak tefek yalanlar söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birine bağlanmakta zorluk çekiyor musun?

7. Flörtün var ama eski sevgilini de unutamamışsın. Eski sevgilinden sana karşı bir adım görürsen hemen sen de adım atar mısın?

8. Son olarak bazen kendine vakit ayırmak için başkalarına işini, aileni bahane eder misin?

Sen sadakatsiz biri değilsin!

Evet sen çok sadık birisin. Sevdiğin, aşık olduğun kişiye karşı kendini sorumlu hissediyorsun. Aslında senin sadakatin sadece aşık olduğun kişiye değil, aynı zamanda etrafındaki herkese. Verdiğin sözleri tutar ve insanların senin hakkındaki düşüncelerine önem verirsin. Onların seni nasıl hatırlayacağı senin için önemlidir. Boş sözler vermez ve yapamayacağın şeylerin altına da girmezsin. Hayatında hep insan biriktirmiş biri olarak her zaman yanında birilerinin olmasına özen gösteriyorsun. Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsun ve iyi gününde de kötü gününde de birilerini arıyorsun. Sen sadakatsiz biri değilsin. Kendine güvenir ve insanlara güven verirsin. Sana sırtını yaslamış ve güvenmiş insanları asla yarı yolda bırakmazsın. Çünkü insanlara o hayal kırıklığını yaşatmak istemezsin. En imkansız şey olsa da elinden gelen her şeyi yapmaya gayret gösterirsin. İlişkilerinde ise hayatında bir kişi varsa diğer herkese gözün kapalıdır. Ne onların varlığını ne de yokluğunu fark edersin. Sen sadakatinle ilişkilerinin uzun ömürlü ve sağlam olmasını da sağlıyorsun.

Sen sadakatsiz birisin!

Sen sadakatsiz birisin. Evet, sen sadakat konusunda zayıf birisin. İlişkilerinde bağlanmaktan korkarsın ve sorumluluk almaktan kaçarsın. Çünkü senin için bir ilişkiye başlamak hayatının tamamen değişmesi ve fedakarlıklar demektir. Sen buna hazır değilsin. Biriyle yakınlık kurmak ve tam anlamıyla güvenmek senin için oldukça zor. Çünkü ne kadar vakit geçirirsen geçir, bir insanı gerçekten tanımak sana imkansız geliyor. Herkesin kötü bir yönünün olduğunu düşünüyor ve bu yüzlerini sakladığına inanıyorsun. Çok çabuk sıkılan yapın ise hayatında bir ilişkiye uzun süre devam edememene neden oluyor. Hemen başka birini tanımak istiyorsun. Sen düzene alışmış biri değilsin. Bazı düzenlere alışmak zorunda olmak veya kurallara alışmak zorunda olmak seni sıkıyor. Sen sadakatsiz birisin çünkü karakterin sadık olmaya uygun değil. Hayatında hep kendi istediklerini yapıyor ve bunu kimsenin değiştirmesini istemiyorsun. Kendi kurduğun hayatına başkalarının girmesi ve kendi kurallarını koyması seni korkutuyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
36
15
8
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sen sadakatsiz biri değilsin! Ee elimize ne geçti hep acı hep hüsran🚬🚬🚬

Pasif Kullanıcı

Hahaha aynen, ne fark ediyor?

Gizem Yenikler

Sen sadakatsiz birisin! Sen sadakatsiz birisin. Evet, sen sadakat konusunda zayıf birisin. İlişkilerinde bağlanmaktan korkarsın ve sorumluluk almaktan kaçars... Devamını Gör

Skorpios

📌sadakatsiz biri değilsin.. Ama gel görki karşımıza çıkanlar sadakatsiz😏