Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Evlere Göre Senin En İyi Özelliğini Ortaya Çıkartıyoruz!

Seçtiğin Evlere Göre Senin En İyi Özelliğini Ortaya Çıkartıyoruz!

Seçtiğin evlere göre senin en iyi özelliğin hangisi?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Detaycılığın!

Senin en iyi özelliğin detaycılığın. Detaycılığın sayesinde hayatında birçok şeyi daha yakından görebiliyor ve riskleri de önceden sezebiliyorsun. Aklın sürekli yoğun ve karmaşık. Sürekli bir şeyler bitirmeye odaklı birisin. Sürekli yapılacak işlerin var ve sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyorsun. Sıradan olmak istemiyorsun. Bu nedenle detaylarda kaybolabiliyorsun. Yaptığın işlere küçük detaylar ekleyerek onu özgün bir şey haline getirebiliyorsun. Herkesin sahip olduğu şeye sahip olmak istemiyorsun. Çünkü kendi imzanı ve etkini taşıyacak şeyler hayatında istiyorsun. Araştırmayı ve öğrenmeyi seven kişiliğin ile aslında yeniliğe de açık birisin. Hayatında, yaptığın işlere her zaman bir şeyler katmayı seviyorsun. Detaylarda belki kayboluyor ama sonunda en iyi şeyi sen çıkartıyorsun. Kendinle yarışan birisin. Kimseyi önemsemiyor ve kıskanmıyorsun. Sadece her zaman bir öncekinden daha iyi bir iş ortaya çıkarmayı seviyorsun. Takdir görmeyi ve övünmeyi seven biri olarak her zaman da başarının peşinden gitmişsin. Senin en iyi özelliğin detaycılığın çünkü sen detaycılığın sayesinde fark yaratıyorsun.

Kuşkuculuğun!

Senin en iyi özelliğin kuşkuculuğun. Her ne kadar kendini bezdirsen de ve sürekli olarak bir çekişmenin içinde yer alsan da aslında kuşkuculuğun senin hayatını farklı kılan bir özelliğin. İçine sinmeyen veya gözüne batan her şeye karşı adım atabilen birisin. Hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmiyor veya hataları, kusurları ile kabul etmiyorsun. Elinden geldiği kadar onları değiştirmeye ve dönüştürmeye çabalıyorsun. Eleştirilmekte hoşlanmaya biri olduğun için her işini sabırla yürütürsün. Aceleci biri değilsin çünkü acele olan şeylerin hep baştan savma yapıldığına inanıyorsun. Yeri geldiğinde insanların sözlerine bile güvenmekte zorluk yaşıyorsun. Çünkü onların gerçekten senin iyiliğin için mi yanında olduklarına emin olamıyorsun. Hayatında kuşkuculuğun sayesinde hep adımlarını doğru atabilmiş ve kendini sağlama almışsın. Sen insanlardan kendini korumaya çalışırken biraz yalnızlaşmış birisin. Güven problemleri yaşıyor ve çoğu zaman kendine bile güvenmekte zorluk çekiyorsun. En iyi özelliğin kuşkuculuğun çünkü seni yükseltecek olan şey de bu.

Mükemmeliyetçiliğin!

Senin en iyi özelliğin mükemmeliyetçiliğin. Evet sen kusursuzluktan yana birisin. Her zaman hedeflerin en yüksektedir. Kendini ne küçük görür ne de kendine küçük hedefler belirlersin. Kendine inanan birisin. Bu nedenle neyi başarıp, başaramayacağını da iyi bilirsin. Her şeyin belli bir düzende ve sana bağlı olarak devam etmesini istiyorsun. Bunu isterken de kendini çok fazla yıpratıyorsun. Sana çoğu zaman bir şeyler yetmiyor. Sevgi, başarı, huzur... Bunların hepsinin en fazlasını istiyorsun. Başardığın şeylerle yetinmiyor ve en sonuna kadar gitmeyi istiyorsun. Çünkü sen böyle görmüş ve böyle alışmışsın. Kendine ait bir yetersizlik duygusuna sahipsin. İnsanların seni hep en yüksekte görmelerini arzuluyor ve bunun için çabalıyorsun. Her zaman motivasyonun en yüksektedir. Her zaman kendini bir şeyler için enerjik hissedebilirsin. Durmak, düşünmek senin için vakit kaybıdır. Kafana ne koyduysan gerçekleştirmek için sabırsızlanırsın. Senin en iyi özelliğin mükemmliyetçiliğin çünkü hayatında hep en iyisini hak ettiğini düşünüyorsun.

Enerjin!

Evettt senin en iyi özelliğin enerjin. Sen her zaman pozitif bir insansın. Düşsen de kendini kaldırmayı ve etrafındaki insanları yükseltmeyi iyi bilirsin. Kolay kolay kendini üzmez ve kolay kolay vazgeçmezsin. Sen her şeyde bir enerji ararsın. Evinin, arabanın, arkadaşlarının, bulunduğun yerin... Bunların hepsinin bir ruhu olmalı ve sana dokunmalı. Sen ruhsuz yerlerden hoşlanmıyorsun. Bazen dinlenme ihtiyacın olsa da bunu en yakınlarının yanındayken yapıyorsun. Senin dinlenme anlayışın bile yatıp, uyumak değildir. Enerjik hissettiğin her an kendini aslında yenilmez de hissediyorsun. Enerjin sana mutluluk ve umut sağlıyor. Bir şeyleri değiştirebileceğini ve hatta bir şeylere en başından başlayabileceğini bu sayede anlıyorsun. Gülüşün, olaylara bakış açın ve yaklaşımın herkesten çok daha farklı ve umut vadediyor. İnsanların senin yanında, evinde olmaktan mutluluk duyuyorlar çünkü onları iyi hissettiriyor ve renksiz hayatlarına renk katıyorsun. Enerjin, her şeyin üstesinden kolaylıkla gelmeni sağlıyor. Fazla pozitif ve fazla mutlu birisin. En iyi özelliğin aslında senin hayattan keyif almanı sağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
33
20
18
16
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Detaycılığım.. Ama hiç seçici değil herhangi bir ev benim olabilir 🥲

ömer

Detaycılığın! Bu özelliği çıkarttırmak istiyorum ne kadar yorucu bi bilsen 😪

Zafer Unlu

Evden cikan sonuc... Mükemmeliyetçiliğin!