Görüş Bildir
Haberler
Psikoloji Testine Göre Sen Hangi Acıyla Baş Etmeye Çalışıyorsun?

Psikoloji Testine Göre Sen Hangi Acıyla Baş Etmeye Çalışıyorsun?

İçimize attığımız, kimseyle paylaşmadığımız bütün düşünceler ve duygular bize yük olabilir. Sen hangi acıyla baş etmeye çalışıyorsun?

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım hayatında birinin eksikliğini hissediyor musun?

4. Peki sen en çok neyi özledin?

4. Peki sen en çok neyi özledin?

5. Acını yaşama şeklin nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların seni anlamadığını düşünüyor musun?

7. Seç birini!

8. Kırgınlığını nasıl belli edersin?

9. Senin bir amacın var mı?

10. Son olarak ne kadar süredir bu acıyı hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen birinin eksikliğinin acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun!

Senin baş etmeye çalıştığın acı birinin eksikliği... Evet sen birinin eksikliği ile baş etmeye çalışıyorsun. Bütün alışkanlıklarını bir kenara bırakmış ve yeni bir hayata başlamak zorunda kalmışsın. Sen bu eksikliği henüz tam anlamıyla aşamamışsın. Her yerde onu arıyor ve her zaman yanında onun olmasını istiyorsun. En kötü anına da en iyi anına da şahit olmasını istediğin tek bir kişi var ve bu kişinin eksikliği artık sana ağır geliyor. Bu acıyla baş etmek senin için çok zor. Her güne başlıyor, gülüyor, eğleniyor belki de bazı günler yeni deneyimlere sahip oluyorsun ama gün sonunda eve döndüğünde veya yalnız kaldığında aslında her şeyin ne kadar anlamsız olduğunu da görüyorsun. Her gün her şeyin farklı olabileceği ihtimali kafanda dolaşıyor. Eğer her şey yolunda gitseydi sen gerçekten de bambaşka bir hayat yaşayabilirdin. Hayatının bir dönemi çok zor geçmiş. Alışmak zorunda olduğun şeyler seni çok zorlamış. Sen bu acıya da bu acıyla bir şeylere devam etmeye de alışmış birisin. Artık hayatında bu acının yeri de oldukça büyük. Baş etmeye çalışmak yerine bu acıyı hayatının tam ortasına yerleştirmişsin.

Sen yalnızlığının acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun!

Sen yalnızlığın acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun. Sen yerini doldurmadığın şeylerin acısını yaşıyorsun. Yerini dolduramadığın her şey seni yalnızlığa itmiş ve aslında yalnızlığı en yakından tanımaya başlamışsın. Sen ne kadar çok bundan kaçmaya çalışsan da yalnızlık senin peşini bırakmamışsın. Aslında bu durum sana birçok şey öğretmiş mesela tek başına da mücadele edebilir olduğunu, tek başına da mutlu olduğunu... Bazen yanlış ilişkiler bazen ise yanlış arkadaşlıklar kurmuşsun, hatta bazen ailene bile yabancılaşmışsın. Hayatında yalnızlığa büyük bir yer açmışsın. Onunla hem yaşamaya alışmış hem de onu daha yakında tanımışsın. Sen yalnızlığın acısıyla baş etmeye çalışırken aslında yalnızlığı sevmişsin. İlk başta zor ve sürekli bir arayış içinde geçen günleri artık aramıyorsun. Sen yalnızlıkla nasıl baş edeceğini öğrenmiş birisin. Bu artık sana acı vermiyor. Hayatına girecek kişileri daha özenle seçiyor ve aslında her karşına çıkan kişiye kendini kaptırmıyorsun. Sonunda acı bir deneyim olan yalnızlığı tattığın için hayatına hep kalıcı insanları almaya çalışıyorsun. Sen bu acıyla baş edebilmiş ve hatta sevmiş birisin.

Sen özlem duygusunun acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun!

Sen özlem duygusunun acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun. Senin hayatında çok fazla özlediğin şeyler var. Bunların hepsi aklını bir köşesinde duruyor. Bütün bu özlediğin şeyler artık sana acı veriyor. Bununla nasıl baş edebilirsin bilmiyorsun. Hayatında özlediğin her ne varsa bu şeyleri tekrar istiyorsun. Bir insan, bir an, bir mevsim, belki de bir duygu... Yaşadığın, önceden sahip olduğun şeyleri tekrar istiyorsun. Sen özlediğin şeyleri kaybettiğin için acı duyuyorsun. Bununla bir şekilde baş etmeye çalışıyorsun. Beki farklı insanları hayatına alıyor belki farklı anlar yaşıyorsun ama yine hiçbiri özlediklerin gibi olmuyor. Sen bu duyguya alışmış ve elindekilerin şimdi değerini bilmeye çalışan birisin. Bu günlerin de bir gün gideceğini biliyorsun. Onlar gitmeden tadını çıkartıyor ve bu günlerin kıymetini biliyorsun. İyi kötü bütün deneyimleri tadıyor ve belki de bütün deneyimlerinden bir şey öğreniyorsun. Sen hatalarını bile özlüyorsun. Kaybettiğin, geçmişte kalan ne varsa sen onları hafızana kazımışsın. Bazen bir kokuyla bazen bir fotoğrafla bazen ise bir şarkıyla tekrar özlediğin şeylerle karşılaşıyorsun.

Sen kırgınlığının acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun!

Sen kırgınlığının acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun. Çok kırılmış ve artık bu kırgınlığın nasıl geçeceğini bilmiyorsun. Sen daha içe kapanık ve sessiz kalmayı tercih eden birisin. Kırgınlığını da içinde halledebilirsin. Ama artık dolmuş ve taşmışsın. Artık kırgınlığın içinde halledemeyecek kadar büyük. Bu acıyla baş etmen ise oldukça zor. Çünkü sen kırıldığın her yerden tekrar tekrar kırılmışsın. Hep üzerinden geçmişler ve acımasızca davranmışlar. Sen ne kadar onları anladıysan onlar o kadar seni anlamamış. Sen hayatına hep kırgınlıkların ile devam etmişsin. Bundan ne kaçabilmişsin ne de kırgınlığını dindirecek birini bulabilmişsin. Senin içinde biriken her ne varsa sana çok daha büyük zararlar vermiş. Kırgınlıkların artık senin canını yakıyor çünkü bu kırgınlıklarının nasıl geçeceğini bilmiyorsun. Baş etmeye çalıştığın bütün kırgınlıkların aslında seni bambaşka birine çevirmiş. Sen değişmişsin. Artık en büyük kırgınlığı yaşasan bile tepkisiz kalabiliyorsun. Alıştığın, alışmak zorunda olduğun bütün kırgınlıklar seni olgunlaştırmış ve tepkisiz birine çevirmiş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
60
51
33
18
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıla Gündüz

Sen birinin eksikliğinin acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun!

sansür

Başlıkta Psikoloji Testine Göre Sen Hangi Acıyla Baş Etmeye Çalışıyorsun? yazıyor Cevap Veriyorum; CEHALETLE !

Gizem Yenikler

Sen özlem duygusunun acısını yaşıyor ve bununla baş etmeye çalışıyorsun. Senin hayatında çok fazla özlediğin şeyler var. Bunların hepsi aklını bir köşesinde... Devamını Gör