Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Devin Akın'sın?

Ne Kadar Devin Akın'sın?

Evett popüler Aile dizisinde Devin Akın'a ne kadar benziyorsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu özelliklerden hangilerine sahipsin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen Devin Akın değilsin!

Sen Devin Akın değilsin!

Maalesef ama sen Devin Akın değilsin. Sen daha ılımlı bir insansın. Sinirlerini kontrol edebilir ve her konuya mantıklı yaklaşırsın. Sen insanları kolay affedebilen ve kin tutmayan birisin. Seni sinirlendirmek oldukça zordur. Aslında çok fazla konuya dahil olmaz ve genellikle dışarıdan izlemeyi tercih edersin. Senin hayatında hep sakinlikle ilerlemiştir. Mücadele etmek sana hep daha zor gelmiştir. Bu nedenle her şeyin önüne kolayca gelmesini tercih edersin. Sen Devin Akın olamazsın çünkü sen hayatında hep daha sakin ve anlayışlı biri olmuşsun.

Sen tam bi' Devin Akın'sın!

Sen tam bi' Devin Akın'sın!

Evet, sen Devin Akın'sın. Sen iddialı birisin. Kolay kolay vazgeçmez ve kimseden de korkmazsın. Hayatında ne istediğini bilen ve bunun için de mücadele eden birisin. Kendini kimseye kullandırmazsın. İnsanları bakışlarından, davranışlarından kolayca çözebilirsin. Bu nedenle insanlarla olan iletişimin oldukça güçlüdür. Aşık olduğun o kişi için her şeyi yapabilecek birisin. Sevgin çoğu zaman her şeyin önüne geçebiliyor. Kendini her zaman frenleyebilen ve mantıklı hareket etmeye çalışan birisin. Mantığın sadece normal hayatında devreye giriyor. Konu aşk olunca mantıklı düşünmeyi bırakabiliyorsun. Sen Devin gibi yürüdüğünde bile kendine baktırabilecek birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
4
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Devin Akın değilsin! Maalesef ama sen Devin Akın değilsin. Sen daha ılımlı bir insansın. Sinirlerini kontrol edebilir ve her konuya mantıklı yaklaşırsın.... Devamını Gör

Zafer Unlu

Lan Devin Akin kim diye girdim, dizi karakteriymis...

Nurcan Güneri

Sen tam bi' Devin Akın'sın!