Görüş Bildir
Haberler
Seni Ne Değiştirdi?

Seni Ne Değiştirdi?

Yaşadığımız her şey zamanla bizi değiştirir. Seni ne değiştirdi?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım hayatının en kötü günü denilince birden fazla gün aklına geliyor mu?

4. Peki bu günleri düşündüğünde ne hissediyorsun?

4. Peki bu günleri düşündüğünde ne hissediyorsun?

5. Peki birini gerçekten hayatına alman için ne gerekli?

5. Peki birini gerçekten hayatına alman için ne gerekli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaç yıl önceye dönmek istersin?

7. Hata yaptığında bile yanında olan kim var?

7. Hata yaptığında bile yanında olan kim var?

8. Cümleyi tamamla. Eskisi gibi...?

9. Son olarak sence sen değiştin mi?

Seni hayal kırıklıkları değiştirdi.

Seni hayal kırıklıkları değiştirir. Sen insanlara güvenen ve güvendiğin insanlarla da sonuna kadar gideceğine inanan birisin. Asla hayatındaki insanların sana karşı kötü bir davranışı olacağına inanmamışsın. Ama hayat sana tek tek insanların aslında çok güvenilecek kişiler olmadığını göstermiş. Bütün yaşadıklarını kendi içine atmış ve orada büyütmüşsün. Sen ne kadar bunlardan kaçsan ve yok saysan da aslında hep seninle beraberlerdi. Bu kırgınlıkları görmezden gelmen çok zor. Çünkü sen inandığın ve güvendiğin insanlara karşı hep hayatında yer açtın. Onların sana azami derecede davranması sen de büyük kırgınlıklara neden oldu. Sen hayal kırıklıklarıyla büyümüş birisin. Bunların hepsi seni değiştirmeye yeten şeyler. Artık hayatında seni üzen insanlara yer vermiyor ve herkese hak ettiği yeri gösteriyorsun. Senin değişimin, üzüntülerinden sonra başlamış. Artık kırılacak kişi sen değilsin. Kendini o konumdan çıkarmışsın. Seni kıracak ve hayal kırıklığına uğratacak insanları hayatına almıyor ve onlara artık çok zor güveniyorsun.

Seni yaşadığın kötü deneyimler değiştirdi.

Seni yaşadığın kötü deneyimler değiştirir. Sen hayatın çok da toz pembe olmadığını yakından görmüş birisin. Fark ettiğin şey, hayatın aslında senin sandığın kadar iyi bir yer olmadığıdır. Birçok şey yaşamış ve geçirmişsin. Bütün bunlar senin değişmen için işaret olmuştur. Sen bir şeylere güvenebilir, inanabilir ve belki umut edebilirsin. Ama hayatında sürekli karşılaştığın aynı şeyler ve senin sürekli vazgeçmek zorunda kalman seni pes etmeye neden olmuştur. Sen yaşadığın şeyleri atlatamamışsın. Ne unutabileceğin şeyler ne de unutman müsaade edilen şeyler yaşamışsın. Bunları unutamadığın için hayatına devam etmek de çok zor bir hal almıştır. Sen kurtuluşu değişimde bulmuş birisin. Senin için hayat her zaman zor geçmiş ama artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini de fark etmişsin. Düşüncelerin, bakış açın, olaylara yaklaşımın veya olayları çözebilme yeteneğin. Her şeyinin değişmesi gerektiğini biliyorsun. Çünkü hayat senin hassaslığın ile çok zor yaşanıyor. Sen değişmişsin çünkü hayatın senden taraf olmadığını görmüşsün.

Seni insanları tanımak değiştirdi.

Seni insanları çok yakından tanımak değiştirdi. Sen herkesi belki kendin gibi sandın, belki de herkesin kötü olabileceğini düşünmedin. Ama sandığın gibi olmadı... Sen insanların en kötü hallerini gördün. Sen acı çekerken onların gülümsemelerini seyrettin. Bu yaşadıkların belki de senin aklına bir şeyleri getirdi. İnsanlara asla güvenemeyeceğini ve sırtını hep kendine yaslamak gerektiğini... Sen insanların gerçek yüzünü gördüğün zaman değiştin. Onların sana karşı nasıl davrandıklarını unutmayacak ve belki de bu senin travman olacak. Herkesle artık yüzeysel ilişki kurmayı tercih ediyor ve artık herkesin senden bir adım geride durmasını istiyorsun. Kimseye sırlarını anlatacak kadar güvenmiyorsun. Belki problemlerinle çok boğuluyorsun ama yine de kimseden yardım beklemiyorsun. Seni değiştiren şey, insanların gerçek yüzünü görmüş olmak. İyi sandığın, yapmaz dediğin ve belki de kandırıldığın insanların zoruyla değişsin. Sen onlar gibi değilsin ama onlar gibi olmak zorunda kalmışsın.

Seni unutamadığın acılar değiştirdi.

Seni unutamadığın acılar değiştirdi. Senin içinde büyük bir yara var. Bu yara ne kapanıyor ne de üstünü örtebiliyorsun. Bununla yaşamaya alışmışsın ama içinde hep bir boşluk hissi var. Sen unutamadığın her şey için değişmişsin. Onlarla yaşamak sana artık ağır geliyor. Her anında o günleri hatırlamak istemiyorsun. Yok sayıyor belki de hiç yaşanmamış olduğunu düşünüyorsun. Ama bunlar senin o acılardan kurtulmanı ve o acılarını unutmanı sağlamıyor. Sen değişmişsin çünkü hayatında atlatamadığın şeylerle karşılaşmışsın. Düşünmek istemediğin her şeyi her gün düşünüyorsun. Ne kadar kaçsan ve ne kadar bir şeylerden uzaklaşsan da o acılar senin peşini bırakmıyor. Artık kendine yeni bir sayfa açmış ve bu sayfada aslında acılarınla yüzleşmeyi göze almışsın. Onları yok saymak yerine her gün gözüne sokmuşsun. Artık daha sessiz, belki daha derin birisin. Eskisi gibi olmayan her şey için düşünüyor ve sorguluyorsun. Senin değişimin aslında kendine yaptığın en büyük iyilik olmuş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
16
14
8
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın