Görüş Bildir
Haberler
Senin Hangi Duyguya Zaafın Var?

Senin Hangi Duyguya Zaafın Var?

Senin hangi duyguya zaafın var?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım aşık olduğun kişinin en önemli özelliği ne olmalı?

4. En yakın arkadaşından beklentin ne?

4. En yakın arkadaşından beklentin ne?

5. Peki önemsenmediğini düşüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendeki herkes senin fikirlerine değer verir mi?

6. Çevrendeki herkes senin fikirlerine değer verir mi?

7. Çok yakın arkadaşın sana çevrendeki birinden rahatsız olduğunu ve ondan uzaklaşmanı söyledi, ne yaparsın?

8. Bir insanda seni en çok ne etkiler?

9. Peki seni ne iyi hissettirir?

10. Son olarak kendini mutsuz hissettiğin anlarda en çok ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin sevgiye zaafın var!

Senin sevgiye zaafın var. Sen bu duyguya hem ihtiyaç duyuyor hem de herkese çokça gösteriyorsun. Sen her şeyi sevgi ile hallediyorsun. Sevilme hissi senin hayatından büyük bir yer kaplıyor. Birinin sana sevgiyle yaklaşıyor olması ve senin için çabalıyor olması seni mutlu ediyor. Sevginin olduğu her yerde umudun da olduğunu düşünüyorsun. Maneviyata düşkün birisin. Hayatta kazandığın insanlar, yanın olanlar ve olacaklar... Bu insanlarla kurduğun yaşam sana yetiyor. Bu sevgi duygusu sana her şeyi yaptırabiliyor. Küçücük bir sevgi gördüğün birine sonsuz sevgi verebiliyorsun. Karşılık beklemeden insanları sevebilen birisin. Onların sana karşı göstermiş oldukları sevgi ise seni hayata bağlıyor. Senin bu duyguya zaafın var çünkü bu duygu seni hayata bağlıyor. Sen bu duygu sayesinde de birçok şeyi başarabiliyor ve bu duygu sayesinde geleceğini inşa edebiliyorsun. Sevgi olduğu sürece hayatında her şey yolundayken, eksikliğini hissettiğin an her şeyin kötü gittiğini düşünüyorsun. Sen bu duyguya muhtaçsın.

Senin ilgiye zaafın var!

Senin ilgiye zaafın var. Kendini önemli ve değerli hissettiğin her yerde daha da mutlusun. Senin için bir yerde popüler olmak önemli. İçinde birçok derin duygu barındırıyorsun, ancak bunları başkalarıyla paylaşmakta zorlanıyorsun. Senin birçok yeteneğin var, ancak bazen kendine olan güvenin azalıyor. İnsanlar senin doğal liderlik yeteneğini takdir ediyorlar ve seni takip etmekten mutluluk duyuyorlar. Çok hassas birisin ve başkalarının ihtiyaçlarını önemsiyorsun. İçinde birçok hayal gücü ve yaratıcılık var, ancak bunları ifade etmekte güçlük çekiyorsun. Zorlu durumlarda bile, özverili olma ve çözüm bulma konusunda oldukça başarılısın. İnsanların sana güven duymasının sebebi, her zaman dürüst olmandan kaynaklanıyor. Senin sezgisel yeteneklerin çok gelişmiş ve doğru kararlar verme konusunda çok başarılısın. İnsanlar senin güçlü ve kararlı bir karaktere sahip olduğunu düşünüyorlar. Kendine olan inancın zaman zaman azalsa bile, başarılarını ve yeteneklerini her zaman takdir ediyorsun. Senin hayatında her zaman pozitif bir enerji var ve başkalarını da bu enerjiyle etkiliyorsun.

Senin acıma duygusuna zaafın var!

Senin acıma duygusuna zaafın var. Sen etrafındaki insanlar için bir şeyler yapıyorsun. Sevdiklerinin mutluluğunu önemsiyor ve bunun için çabalıyorsun. Etrafında birinin mutsuzluğu seni direkt olarak etkiliyor. Senin acıma duygun oldukça güçlü. Başkalarının acılarına karşı hassas olman, seni özel bir insana dönüştürüyor. İnsanlar senin içindeki merhametin farkında ve onu takdir ediyorlar. Senin empati yeteneğin çok gelişmiş ve başkalarının duygularını anlama konusunda başarılısın. İnsanlar senin kendilerini anladığını hissettikleri için sana rahatça açılıyorlar. Senin yardımseverliğin, insanların sana saygı duymasına ve takdir etmesine neden oluyor. Senin içindeki güçlü acıma duygusu, insanların seni sevmesine ve güvende hissetmesine neden oluyor. İnsanların seninle zaman geçirmesi, onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlıyor. Senin içindeki merhamet, seni birçok kişinin ilham kaynağı haline getiriyor. Kendini başkalarının yerine koymak, senin önemli bir özelliğin ve bu özelliğin insanlara yardım etmende büyük bir rolü var. Sen acıma duygun sayesinde dünyayı daha iyi bir yer haline getiren insanlardan birisin.

Senin merhamete zaafın var!

Senin merhamet duygusuna zaafın var. Vicdanına dokunan ve seni içten içe seni rahatsız eden her duygu senin hayatında önemli kararlar almana neden oluyor. Belki yanlış belki doğru ama bu kararları merhamet duygunla beraber alıyorsun.  Merhamet duygusuna sahipsin ve insanların ihtiyaçlarını anlamakta çok başarılısın. Başkalarının acılarına karşı hassas bir şekilde tepki gösterirsin. Empati yeteneğin güçlüdür. İnsanların ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, onlara yardım etmeye çalışırsın. Başkalarının acılarına karşı derin bir üzüntü duyarsın. İnsanların zayıf yönlerine değil, güçlü yönlerine odaklanırsın. Senden yardım isteyen herkes için elinden geleni yaparsın. İnsanların kendilerini ifade etmelerine izin verir ve onları anlamak için sabırlı olursun. Başkalarının ihtiyaçlarını öncelikli hale getirir ve onlara yardım etmek için çaba gösterirsin. İnsanların zor zamanlarında yanlarında olursun ve onlara güven verirsin. Merhamet duygusuna sahip olmak senin için doğal bir durum ve insanlara karşı her zaman şefkatli ve anlayışlı bir yaklaşım sergilersin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
31
12
10
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın