Görüş Bildir
Haberler
Güven Duygusuna Sahip misin?

Güven Duygusuna Sahip misin?

Çok küçük yaşlarda yaşadığımız şeyler sonucu hem insanlara hem de kendimize olan güvenimizi kaybedebiliriz. Peki sen güven duygusuna sahip misin?

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu hayatta en çok neyden korkuyorsun?

4. Daha önce hiç aldatıldın mı?

5. En yakın arkadaşınla kaç yıldır arkadaşsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aile ilişkileri öğrensek biraz...

7. Peki hayatında hep başkaları için mi bir şeyler yaptın yoksa kendin için mi?

8. Geçmişe baktığında en çok ne hissediyorsun?

9. Çocukluğunu hatırladığında aklına daha çok nasıl anılar geliyor?

10. Son olarak insanların sana verdikleri sözü tutacağına inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin güven duygun gelişmiş...

Sen kendine güvenen bir insansın, kararlarında ve eylemlerinde kararlısın. Kendini iyi tanırsın ve kendi değerini biliyorsun, başkalarının sana değer vermesine gerek duymazsın. İyi bir dinleyicisin, insanlar seni dinlemekten hoşlanır çünkü onlara değer verirsin. Yaratıcı ve hayal gücün zengin, sanatsal faaliyetlerde bulunmaktan keyif alırsın. İyi bir lider olabilirsin, kararlı, sorumluluk sahibi ve etkili bir şekilde iletişim kurarsın. Esnek ve uyumlu bir insansın, farklı kişilerle ve farklı durumlarda rahatça çalışabilirsin. Çok çalışkan ve hırslısın, başarılı olmak için disiplinli bir şekilde çalışırsın. Empatik bir insansın, başkalarının duygularını anlayabilir ve onlara destek olabilirsin. Hayatın zorluklarını kabul edersin, ama onları aşmak için gereken özgüvene sahipsin. Kendini geliştirmeye açıksın, öğrenmeyi seversin ve yeni deneyimlere açıksın. Pozitif bir bakış açın var, hayatın güzelliklerine odaklanarak stresi azaltabilirsin. Sorunları çözmekte başarılısın, analitik düşünce yapın var ve çözüm odaklı yaklaşırsın. Kendine güveniyorsun ve kendine olan inancın her zaman yüksek, başarısızlık korkusu seni durduramaz.

Senin güven duygun gelişmemiş...

Kendine güven duymakta zorlanıyorsun, sürekli kendi yeteneklerini sorguluyorsun. Karar verme sürecinde zorlanıyorsun, çoğu zaman ne yapacağına karar veremiyor veya seçimlerinde tereddüt yaşıyorsun. Duygusal olarak hassas olabilirsin, başkalarının seni eleştirmesinden kolayca etkilenebilirsin. Başkalarının seni nasıl gördüğünden endişe ediyor, sürekli olarak başkalarının onayını arıyorsun. Sosyal ortamlarda rahat hissetmekte zorlanıyorsun, yeni insanlarla tanışmakta çekiniyor veya rahatsız oluyorsun. Kendi düşüncelerine güvenmek yerine, başkalarının fikirlerine fazla değer veriyorsun. Başkalarının seni yargılamasından korkuyorsun, bu yüzden kendini ifade etmekte zorlanıyorsun. Çoğu zaman negatif düşüncelerle boğuşuyorsun, kendine ve yapabileceklerine dair şüphelerin var. Kendini başarısız olarak görme eğilimindesin, geçmişteki hatalarını kendine çok yükleniyorsun. Kendine güven duygusu geliştirmek için yardıma ihtiyacın var, başkalarından destek alarak kendine olan inancını artırabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
24
9
7
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın