Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin ve Sen Hangi Psikopat Çiftsiniz?

Sevgilin ve Sen Hangi Psikopat Çiftsiniz?

Sevgilin ve sen hangi psikopat çiftisiniz?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. Söyle bakalım sevgilinle ne kadar süredir berabersiniz?

3. Söyle bakalım sevgilinle ne kadar süredir berabersiniz?

4. Başın derde girdi ve birinden yardım isteyeceksin. Bu kişi kim olurdu?

5. Sevgilin sana yıllar önce yaptığı bir kötülüğü anlatırsa ne tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine bir kıskançlık puanı verir misin?(1= en az, 5=en çok)

7. Peki sence sana aşık mı?

8. Sen ve sevgilin sence birinin arkasından iş çevirebilir misiniz?

9. Ne sıklıkla tartışıyorsunuz?

10. Son olarak tartışmalarınız büyüklüğü ne oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harley Quinn ve Joker

Siz Harley Quinn ve Joker çiftisiniz. Birbirinize olan aşkınız gözünüzü kör etmekle kalmayıp birbirinize de acımayacak boyuta gelmişsiniz. Artık derdiniz insanlar ve hayatlarınız değil, dünya olmuş. Gücünüzü fark edince siz dünyaya meydan okumaya başlamışsınız. Harley'in Joker'e olan sonsuz aşkı ve fedakarlığı her olayda ortaya çıkıyor. Çünkü Harley adeta Joker için yaşıyor. İkisinin belki uzaktan bakınca mükemmel ama yaklaştıkça zehirli bir aşka sahip olduklarını kesin... Senin ilişkinde tam olarak böyle. Ne kadar kusursuz görünseniz de birbirinize zarar veriyor ve birbirinizi zehirliyorsunuz.

Love ve Joe

Siz Love ve Joe çiftisiniz... Siz birbirinizde kendinizi bulmuşsunuz. Çünkü siz aynı yerden eksik ve yaralısınız. Siz aynısınız... Birbirinize olan ihtiyacınız her koşulda belli oluyor. Bunu saklamıyor aksine bunu göstermek de istiyorsunuz. Sevgiyi birbirinizde bulmuşsunuz. Ama bu sevginin yanında birçok duygu da size eşlik etmiş. Güvensizlik, kıskançlık... Bu duygular sizin ilişkinizin bir parçası haline gelmiş. Ne kadar birbiriniz için mükemmel olduğunuzu düşünseniz de etrafınızdaki insanlar için zararlısınız. Kendi içsel tartışmalarınızı susturamıyor ve çoğu zaman da o düşüncelerin peşinden gidiyorsunuz. Siz o kadar aynısınız ki bazen ikiniz de aynı düşüncelere sahip olabiliyorsunuz. Siz birbirinizde eksik yönlerinizi bulmuş ve tamamlanmışsınız.

Jane Smith ve John Smith

Siz Mr ve Mrs Smith çiftisiniz. Sizin ilişkiniz biraz yalan üzerine kurulu. Birbirinizde çok şey saklıyor ama yine de birbirinize ait hissediyorsunuz. Hayatın aşktan ibaret olmadığını bilen iki kişisiniz. Bu nedenle aşk her zaman sizin için geri planda kalıyor. İnandığınız ve hayatın amacı edindiğiniz şeylerin peşinden gidiyorsunuz. Bunun için de birbirinizi bile karşınıza alabilirsiniz. Gözünü kırpmadan ona zarar verebilir ve aşkını da kalbine gömmeyi bilirsin. Fazla gizemli biraz da iddialı bir çiftsiniz. Önüne koyduğun ideallerini bir kenara bırakıp baktığında aslında o kişiye aşık olduğunu da göreceksin. Sen ne kadar aşktan kaçsan da ne aşk seni ne de sen aşkı bırakabilirsin.

Eyşan ve Cengiz

Eyşan ve Cengiz

Siz Eyşan ve Cengiz çiftisiniz. İtiraf et kendi çıkarların için yapamayacağın şey yok. Ne kadar sevsen de vazgeçer ve güç için her şeyi feda edebilirsin. Çünkü sen güçten beslenen birisin. Aşk, sevgi gibi duygularını yok sayan ve bu duyguları da aslında unutan birisin. Bu nedenle önünde sadece bir şeyleri başarma arzusu var. Hayallerine ve amaçlarına ulaşmak için karşınıza aldığınız herkesi gerekirse silersiniz de... Çünkü ikiniz de başarının peşinden gitmek isteyen kişilersiniz. Mutluluğun aşkta değil, parada olduğunu çok önceden fark etmişsiniz. Eyşan ve Cengiz çifti gibi her zaman önceliğiniz çıkarlarınız olmuş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
45
29
20
19
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın