Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Kızılcık Şerbeti Karakterisin?

Sen Hangi Kızılcık Şerbeti Karakterisin?

Her hafta yeni bir gündem, her hafta yeni bir tartışma. Gündemden düşmeyen her sahnesi ile konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinde hangi karaktersin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım senin için eğitim ne kadar önemli?

3. Söyle bakalım senin için eğitim ne kadar önemli?

4. Evlilik hakkında ne düşünüyorsun?

4. Evlilik hakkında ne düşünüyorsun?

5. Evlenince çalışma fikrine nasıl bakıyorsun?

5. Evlenince çalışma fikrine nasıl bakıyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evleneceğin kişiye ailen karşı çıkarsa ne yaparsın?

6. Evleneceğin kişiye ailen karşı çıkarsa ne yaparsın?

7. Evlendiğinde ailelerle yaşama fikrine nasıl bakıyorsun?

7. Evlendiğinde ailelerle yaşama fikrine nasıl bakıyorsun?

8. Senin için bir insanın fikirleri mi yoksa dış görünüşü mü önemli?

9. Senin fikirlerine uymayan biri ile aynı ortamda bulunur musun?

9. Senin fikirlerine uymayan biri ile aynı ortamda bulunur musun?

10. Son olarak karşında kim olursa olsun hakkını savunur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvılcım

Kıvılcım

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterisin! Kendi doğrularından şaşmazsın. Senin için eğitim, kendini geliştirme ve görgü çok önemlidir. Kendini bu şekilde yetiştirdiğin gibi etrafındaki insanları da buna yönlendirirsin. Her zaman mantık odaklı birisin. Duyguların hiçbir zaman mantığının önüne geçemez. Kimse seni yönlendiremez ve kimsenin otoritesi altına girmezsin ama sen insanları kendi otoriten altına sokabilirsin Kendini kısıtlanmış hissettiğin an hemen o ortamdan uzaklaşırsın. Her zaman kariyerin her şeyin üstünde olmuş, çünkü senin için eğitim ve başarı çok önemli.

Doğa

Doğa

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterisin! Sen idealist birisin ama duygularına da yenik düşüyorsun. Ailene çok değer veriyor ve onları üzecek hiçbir şey yapmamaya çalışıyorsun ama aşk buna engel oluyor. Sevdiğin ve aşık olduğun an bütün dünyan o kişi oluyor ve birçok fedakarlığı yapmaya başlıyorsun. Asla yapmam dediğin her şeyi bir anda yapmış oluyorsun. Çünkü sevdiğin an gözün aşktan kör oluyor. Sen duygularını ön planda tutarken yaptığın fedakarlıklar aslında senin karakterini zamanla değiştiriyor.

Pembe

Pembe

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterisin! Sen ailen için her şeyi yapabilirsin. Senin için aile her şey demektir. Onların sana ihtiyacı olduğunu bilmek ve onlar için elinde gelen şeyleri yapmak seni mutlu eder. Sen ailen mutlu olunca mutlu olan birisin. Alıştığın düzen ve kendince sahip olduğun doğrular var. Bunların dışına çıkmak istemiyorsun.

Fatih

Fatih

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterisin! Saygılı, akıllı ve zeki birisin. Başarı odaklı birisin ve ailene de çok önem verirsin. Onların düşünceleri, kararları ve duruşları seni etkiler. Ne derlerse yapmaya çalışır ve onları üzmemek için hayatını yaşarsın. Yani aslında ailenin istediği gibi bir hayat sürersin. Sevdiğin ve evlendiğin insanı seçerken bunun ailen tarafından onay almasına dikkat edersin. Çünkü senin için ailenin huzuru çok önemlidir. Orta yolu bulmaya çalışırken ortada kalmış ve ne tarafa gideceğini bilmeyen biri olmuşsun.

Nilay

Nilay

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterisin! İtiraf et sen de biraz mikserlik var. Ortalığı karıştırma isteği, biraz kaos herkesin hayatına olmalı. Sen de biraz bundan mutluluk duyuyorsun. İlginin üzerinde olmasından hoşlanıyor ve herkesin gözü üzerinde olsun istiyorsun. Sen bir ortamda en dikkat çekici kişi olmalısın. Senden daha dikkat çekici biri varsa o kişiden rahatsızlık duyabilirsin. Sen Nilay gibi biraz ilgi seviyor ve biraz da kıskançlık yapıyorsun.

Nursema

Nursema

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterisin! Sen ailene düşkün birisin. Onları üzmek ve kırmak istemezsin. Bu nedenle de hep onların isteğine göre yaşamışsın. Her zaman kendi hayatından fedakarlık yapıp onların isteklerini yerine getirmişsin. Bir süre sonra bu işin böyle ilerleyeceğini görmüşsün. Haksızlıklara bir yere kadar susan ve yanlış bir şey var sesini çıkartman gerektiğini fark eden birisin. Kendi gücünü gördüğünde aslında hayatta kimin doğrularına ve yanlışlarına göre yaşadığını düşünmeye de başlayacaksın.

Alev

Alev

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterisin! Sen hayatta hiçbir şeyi kolay kolay ciddiye almazsın. Senin için her şey gelip geçicidir ve önemli de değildir. Bu nedenle yaşadığın her problemi göz ardı ediyorsun. O an ne düşünüyorsan onu söylüyor ve sözlerini de kimseden sakınmıyorsun. Sen özgür ruhlu bir karaktere sahipsin. Senin için önemli olan eğlenmek ve gülmektir. Hayata farklı bir penceren bakıyorsun ve o pencerede hiçbir şeyin ciddiye alınmaması gerektiğini görüyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
96
51
36
16
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterisin! Sen hayatta hiçbir şeyi kolay kolay ciddiye almazsın. Senin için her şey gelip geçicidir ve önemli de değil... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Kıvılcım Sen Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterisin! Kendi doğrularından şaşmazsın. Senin için eğitim, kendini geliştirme ve görgü çok önemlidir. K... Devamını Gör

Ferde Asad

Bende kıvılcımım