Görüş Bildir
Haberler
Umutlu musun Yoksa Umutsuz mu?

Umutlu musun Yoksa Umutsuz mu?

Her gün yaşadığımız şeyler bize tecrübe olur. Olumlu şeyler bize umut verirken umutsuz şeyler bizim umudumuzu çalabilir.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım geleceği düşününce ne hissediyorsun?

4. Peki sence sen yeteri kadar çabalıyor musun?

5. Seç bakalım birini!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen ne için çabalıyorsun?

7. Kendini şu aralar nasıl hissediyorsun?

8. Sen ne olursa vazgeçersin?

9. En son kendini ne zaman mutlu hissetmiştin?

10. Son olarak hayatını ne renk görüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen her zaman umutlu birisin!

Evet, sen her zaman umut edersin. En kötü şeyi yaşasan da ardından güneş açacağını bilirsin. Bu nedenle umudunu da kaybetmezsin. Çünkü seni ayakta tutan şeyin umut olduğunu bilirsin. Yaşayacağın güzel şeylerin olduğuna eminsin. Hayatında ne kadar çok zorluktan geçersen geç, o kadar güzel şeyler yaşayacağını düşünüyorsun. Her zaman bir hedefin var ve bu hedefe ilerlerken hep kendini motive edecek şeyler bulabiliyorsun. Kendini olumsuza değil, olumlu olana yöneltiyorsun. Çünkü sen olumsuz şeyleri düşündükçe hayatına çekeceğine inanan birisin. Seni yıldırmak kolay değil. Çok büyük umutsuzluk yaşasan da bir gün her şeyin düzeleceğini bilirsin. Kimse seni hayatınla olan bağını koparamaz. Sen hayatı, yaşamayı, hayatın karşına çıkardıklarını seven birisin. Ne psikolojinin ne de ruhsal halinin çökmesine müsaade etmiyorsun. Bazen sakinleşip düşünüyorsun ama tekrar ayağa kalkabiliyorsun. Seni üzen şeyler asla senin hayatını tam olarak ele geçiremiyor. Buna sen izin vermiyorsun. Sen her zaman umut eden birisin. Yeni bir günün başlaması bile sana umut verebiliyor. Bu sayede de hayatında birçok şeyin üstesinden gelebiliyorsun.

Sen umutsuz birisin.

Senin artık umudun kalmamış. Yaşadığın, gördüğün şeyler sen de pek umut bırakmamış. Ne zaman bir şeye heyecanlansan sonu hüsranla bitmiş. Artık bir şeyler umut etmek istemiyor ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun. Senin hayatın çok karışık ve dinamiği yüksek. Yani sakin geçen günlerin oldukça az. Her an bir olay yaşayabiliyor ve her an bir şeyler karşılaşabiliyorsun. Hayatına birçok kişi girip çıkıyor ve bu kişiler de senin hayatına bir şeyler getiriyor. Getirdikleri iyi kötü her şeye kucak açabiliyorsun. Sen artık umutsuz birisin. Çünkü mücadele etmek istemiyorsun. Sen yorgunsun. Umutlanıp, hayal kırıklığına uğramaktan yorulmuşsun. Geleceğini düşünmek, belki bir sonraki gün için plan yapmak bile senin için artık çok güç şeyler. Çünkü sen yapılan planların da gerçekleşmediğini en yakından görmüş birisin. Artık her zaman aklında hep bir olumsuz ihtimal dolaşıyor. Sen ne kadar bir şeyler için heyecanlansan da aklını bir köşesinde hep 'Acaba mı?' diye düşünüyorsun. Kimseye tam anlamıyla güvenemiyor ve kendi hayatına da tam olarak inanamıyorsun. Sen umutsuz birisin, çünkü senin umudunu yaşadığın her şey ve hayatına giren herkes çalmış.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
17
14
8
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen umutsuz birisin.

Muhammed Göktaş

Umudun en kötü uyuşturucu olduğunu öğrenince bıraktım