Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testine Göre Kişiliğinin Gerçek Rengini Söylüyoruz!

etiket Bu Psikoloji Testine Göre Kişiliğinin Gerçek Rengini Söylüyoruz!

Dünyaca ünlü psikolog ve yazar Dr. Carol Ritberger'e göre insanların karakterleri genel olarak dörde ayrılıyor: kırmızı, turuncu, sarı ve yeşil. Peki, bu renkler ne anlama geliyor ve senin karakterini temsil eden renk ne? Testi çöz, rengini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Konuyu biliyorsun.

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. Bir grup çalışmasına katıldın diyelim. Gruptaki tavrın genelde nasıl olur?

4. Trafikte sıkışıp kaldın…

5. Ağlayan bir bebek gördüğünde verdiğin ilk tepki…

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sokakta evsiz birini gördün. Ne yaparsın?

7. Bir arkadaşının doğum günü partisine davetlisin. Ona nasıl bir hediye alırsın?

8. Sinemaya gideceğin zaman…

9. Biri senden yardım istediğinde ne yaparsın?

10. Geldik son soruya... Televizyon izliyorsun ve reklamlar başladı. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı!

Senin KIRMIZI bir kişiliğin var... Dr. Carol Ritberger'e göre, bu “Aman, yap gitsin” türünde bir insan olduğun anlamına geliyor. Sen hırslısın, rekabetçisin ve kontrolde olmayı seviyorsun. Çok eylem odaklısın ve verimli çalışan insanları takdir ediyorsun. Dr. Ritberger, bir’ Kırmızı’ olarak, tipik olarak sırtında ve belinde stres ve gerginlik taşıdığını ekliyor. Biraz rahatlamaya bak!

Turuncu!

Senin TURUNCU bir kişiliğin var... Dr. Carol Ritberger'e göre, bu “Sadece bir araya gelsek yeter“ türünden bir insan demek. Naziksin, işbirlikçisin ve her zaman ilk önce başkalarını düşünüyorsun. Başkalarının emekleri için her zaman teşekkür ediyor, koyulan her zaman kurallara uyuyorsun. Dr. Ritberger, bir ‘Turuncu’ olarak, muhtemelen endişelenmeye meyilli olduğunu ve bu yüzden sindirim sorunları yaşayabileceğini söylüyor. Stresten uzak dur deriz!

Sarı!

Senin SARI bir kişiliğin var… Dr. Carol Ritberger'e göre bu, bağımsız ve yaratıcı bir kişi olduğun anlamına geliyor. Var olan sınırların dışında düşünmeye eğilimlisin ve özgürlüğüne çok değer veriyorsun. Ayrıca neşeli ve arkadaş canlısı bir insansın. Dr. Ritberger, bir ‘Sarı’ olarak, karın bölgende stresi tutma eğilimin olduğunu ve olayların kontrolden çıktığını hissettiğinde baş ağrısı çekebileceğini söylüyor. Aman dikkat!

Yeşil!

Senin YEŞİL bir kişiliğin var… Dr. Carol Ritberger'e göre sen iyimser ve genellikle olayları akışına bırakan türden bir insansın. Hayalperestsin, bir şeyler yaratmayı seviyorsun. Ayrıca eğlencelisin ve insanları motive etmekten hoşlanıyorsun. Dr. Ritberger, bir ‘Yeşil’ olarak, özellikle boynunda ve omuzlarında gerginlik olabileceğini söylüyor. Nefes egzersizleri sana bu konuda yardımcı olabilir!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
596
231
70
68
56
38
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
byun baekhyun

kırmızı

Mehmet Duman

Kırmızı!