Görüş Bildir
Haberler
Senin İçinde Nasıl Bir İnsan Yatıyor?

etiket Senin İçinde Nasıl Bir İnsan Yatıyor?

Bugüne kadar aldığın her karar, karakterinin bir dışavurumuydu. Artık sen geçmişteki o küçük çocuk değil, bambaşka bir insansın. Peki, bahsettiğimiz bu 'sen' aslında nasıl biri? Testi çöz, içindeki 'gerçek sen' kimmiş görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize cinsiyetini söyle bakalım.

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. Genelde bardağın dolu tarafını görenlerden misin?

4. Sana bir seçme hakkı versek ve seçtiğin şeye sonsuza dek sahip olacağını söylesek, bunlardan hangisini seçerdin?

5. Etrafında başı sıkışan kim varsa ilk senden yardım ister, çünkü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatınla ilgili önemli bir karar alırken hangisini dinlersin?

7. Bir konuda başarısız olunca tepkin ne olur?

8. Şu an sahip oldukların seni tatmin ediyor mu?

9. Hayatın için bir motto seç bakalım.

10. Veee geldik son soruya... Bu dünyadan kötü bir duyguyu sonsuza dek silebilecek olsan, neyi silmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin hayatında pişmanlığa yer yok!

Senin hayatında pişmanlığa yer yok!

Sen eğlenceli, biraz heyecanlı, az buçuk da sakar bir insansın. Neşeli hallerin senin en çekici yanın, o yüzden kimse senden kolay kolay vazgeçemiyor. Hayatta iniş çıkışlar yaşasan da pes etmeyi sevmiyorsun. Pişmanlıklar sana göre değil, hayatı dolu dolu yaşamaktan başka bir derdin yok. Kısacası karşımızda özgür bir ruh var!

Senin hayatının anahtarı sevgi!

Sen kocaman bir yüreğe sahipsin, nezaketinin dörtte birini tüm insanlığa dağıtsalar dünya kurtulur! Gözün hayatın güzelliklerine odaklanmış, kötülüğe gözlerin kapalı. İnsanlara çok kolay güveniyorsun ama herkes senin kadar iyi kalpli değil. Yine de sen kendini bozma, doğru olan sensin!

Senin içinde bir savaşçı yatıyor!

Survivor yarışmasına katılsan, herkesi siler süpürürsün. Zorluklar seni asla yıldırmıyor, çabalamaktan hiç vazgeçmiyorsun. Sabırlısın, sakinsin ve güçlüsün. Ama en çok da umutlusun. Her zaman tünelin sonundaki ışığa odaklanıyorsun. Şu hayatta karşına ne zorluk çıkarsa çıksın, üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok!

Ciddiyet hiç senlik değil, önemli olan rahatlık!

Evet, hayat zorlu bir yolculuk ama bu seni pek ilgilendirmiyor. Sonuçta seni ilgilendiren tek şey eğlencenin tadını çıkarmak… Büyük kararlar almayı sevmiyorsun, akışına bırakmak konusunda ise üzerine kimseyi tanımazsın. Ama senin en büyük uzmanlık alanın iyi dostlar edinmek! Sadık ve fedakarsın, en önemlisi de naziksin. Azıcık rahatsan ne olmuş yani…

Dert çekmeyi sana sormak lazım!

Zor bir hayatın olmuş, e çevrendekiler de sağolsun hep üstüne geliyorlar. Ama geçmişin sancıları seni güçlendirmiş, o yüzden kaçmak yerine savaşmayı seçiyorsun. Kolay kolay güvenen biri değilsin, senin sadakatini kazanmak ise çok zor. Ama sevdiğini tam seversin, onlar için yapamayacağın şey yok. Tam bir demir leblebisin anlayacağın!

Azıcık garipsin ama sempatiden kazanıyorsun!

Sen hiç kimseye benzemiyorsun, hayata karşı bambaşka bir tutkun var. Başına zaman zaman garip şeyler gelmiyor değil, yine de bu gariplikler hayatına heyecan katıyor. Arkadaşların seni azıcık tuhaf bulsa da insanlarda bağımlılık yaratan bir tarafın var. Farklı olmak iyidir, senin gibisini bulmak zor!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
980
451
227
93
40
40
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Coşkun

Dert çekmeyi sana sormak lazım! Zor bir hayatın olmuş, e çevrendekiler de sağolsun hep üstüne geliyorlar. Ama geçmişin sancıları seni güçlendirmiş, o yüzden... Devamını Gör

Senin içinde bir savaşçı yatıyor! Survivor yarışmasına katılsan, herkesi siler süpürürsün. Zorluklar seni asla yıldırmıyor, çabalamaktan hiç vazgeçmiyorsun.... Devamını Gör

Çiğdem Pala

Senin hayatının anahtarı sevgi