Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet/Hayır Testine Göre Ruhunun En Büyük Arzusunu Söylüyoruz!

etiket Bu Evet/Hayır Testine Göre Ruhunun En Büyük Arzusunu Söylüyoruz!

Hera Syndulla
07.09.2018 - 12:43 Son Güncelleme: 08.09.2018 - 17:59

Ruhumuzun derinliklerinde, bir gün sahip olmak için yanıp tutuştuğumuz en gizli arzuları saklı tutarız. Kimi zaman kendimize bile itiraf edemediğimiz bu arzular, ortaya çıkmak için uygun zamanı kollar ve kendini olmadık anlarda gösteriverir. Peki, senin ruhunun en büyük arzusu ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Eğer yarın ölecek olsan, yaşamak istediğim hayatı yaşadım diyebilir misin?

4. Şu an bir ilişkin var mı?

5. Başkalarının sahip olduğu şeyleri kıskandığın anlar oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an bütün eşyalarını toplayıp yepyeni bir yerde yepyeni bir hayata başlayacağını söylesek, kabul eder miydin?

7. Ailenle yakın bir ilişkin var mı?

8. İnsanlara hemen güvenip kendinle ilgili şeyleri anlatır mısın?

9. Şu an sahip olduklarından memnun musun?

10. Geldik son soruya… Eğer işin ucunda büyük bir servet edinme şansın varsa, ünlü biri olmak ister miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şöhret!

Ruhun günün birinde şöhreti tatma aşkıyla yanıp tutuşuyor. Herkesin senin adını haykıracağı ve hep senden bahsedeceği anın gelmesini bekliyorsun. Ama istediğin öyle üç gün sürecek bir şöhret değil, kalıcı olma derdindesin. Olur mu olur, sen denemekten vazgeçme!

Güç!

Senin ruhunun derinliklerinde güç sahibi olma arzusu yatıyor. Kontrolü her daim elinde tutmak ve güçlü bir lider olmak istiyorsun. Yönetmek senin kanında var. Eğer istediğin gücü elde edebilirsen seni tutabilene aşk olsun!

Zenginlik!

Senin ruhunun derinliklerinde zengin olma arzusu yatıyor. Gün gelmiş, cebindeki parayı kuruşu kuruşuna hesaplamışsın. Sürekli yarını düşünme endişesi seni gerdikçe germiş. Bu yüzden artık olacakları düşünmek zorunda kalmak istemiyorsun. Ee, hakkındır tabii… Geleceğin ne getireceği belli mi olur?

Aşk!

Senin ruhun, gerçek aşkın ateşini bulmayı arzu ediyor. Diğer yarına kavuşmak ve onunla bir bütün olmak istiyorsun. Ruh eşinin varlığına hep inandın, seninki de elbet bir gün gelecek! Zamana meydan okuyacak bir aşk kapıda, azıcık sabret!

Özgürlük!

Senin ruhunun derinliklerinde özgür bir kuş olup uçma isteği var. En büyük arzun unutulmayacak anlar yaşamak ve kendini hiçbir şekilde kısıtlamamak… Zaten sendeki bu inatçılıkla kimse senin özgürlüğünü elinden alamaz, kimin haddine! Çılgın maceralar seni bekler, biz seni tutmayalım.

Mutluluk!

Senin ruhunun derinliklerinde her zaman mutlu olma arzusu yatıyor. Hayatın hep neşe ve kahkaha eşliğinde geçsin ve sevdiğin herkes de seninle birlikte bu mutluluğu tatsın istiyorsun. Sendeki bu bitmek bilmeyen umut oldukça, neden olmasın?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1016
390
196
87
49
46
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Özgürlük

Çiğdem Pala

Özgürlük

İlknur

ÖZGÜRLÜK !