Görüş Bildir
Haberler
Bu Haftanın Sosyal Medya Gündemi

Bu Haftanın Sosyal Medya Gündemi

Mira Ajans
10.06.2014 - 15:33 Son Güncelleme: 10.06.2014 - 16:32

Bu haftanın sosyal medya gündeminde ne vardı?

Sosyal medyayı sadece paylaşım yaptığımız alanlar olarak değerlendirmek, onu hafife almaktan öte bir şey olmasa gerek. Biz de, Mira Ajans olarak sosyal medya alanındaki tüm gelişmelere radarlarımızı açıyor ve takipçilerimizle paylaşıyoruz. Onedio için de bu gelişmelerin bir kısmını derlemek istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram Yeni Güncellemesini Duyurdu

Instagram Yeni Güncellemesini Duyurdu
miraajans.net

Popüler fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram, 10 yeni fotoğraf düzenlemesini eklediği güncellemesini 'ingiliz anahtarı' ikonuyla birlikte blogundan duyurdu.

Dropbox, Droptalk'u Satın Aldı

Dropbox, Droptalk'u Satın Aldı
miraajans.net

Depolama alanı sunan Dropbox, 'iş e-postası' trafiğini anlık mesaj servisine çevirmeyi hedefleyen Droptalk'u satın aldı. Finansal detayları henüz bilinmeyen bu satın almanın, Dropbox'a 'özel mesajlaşma' alanında katkı sağlayacağı aşikar.

Facebook Yeni Sayfa Tasarımına Geçiyor

Geçtiğimiz mart ayında duyurulan yeni sayfa tasarımı, Facebook tarafından kullanıcılara sunulmaya başlandı. Yeni sayfa tasarımları tek sütundan oluşmakla beraber, raporlama anlamında büyük kolaylıklar sağlıyor.

Kaynak: http://miraajans.net/2014/06/05/faceb...

Sosyal Medyayı Sarsan Cevap

Sosyal Medyayı Sarsan Cevap
miraajans.net

Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Twitter hesabı açtı ve “Twitter’a hoşgeldin dilekleriniz için teşekkürler, sizinle gizli olmayan güzel bilgileri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” tweetini paylaştı.

Wikileaks’in cevabı gecikmedi! “Hakkınızdaki gizli belgeleri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” tweetini atan Wikileaks bir de internet adresi paylaştı.

Google, Docker İle Bulut'lanıyor

Bulut depolama alanındaki yatırımlarını sürdüren Google, yazılım sektöründe ciddi işler yapan Docker ile anlaşmak üzere olduğunu duyurdu.

Kaynak: http://miraajans.net/2014/06/10/googl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın