Görüş Bildir
Haberler
Bu Filmler Epey Kafa Karıştırır! Hâlihazırda Netflix'te Yayında Olan En Garip Filmler

Bu Filmler Epey Kafa Karıştırır! Hâlihazırda Netflix'te Yayında Olan En Garip Filmler

Netflix Türkiye'nin film arşivi her geçen gün zenginleşirken, platformda yer alan en garip ve izlerken sizi derin düşüncelere daldıracak filmleri derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

1. I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

Özet: Ruth'un evine zorla girildikten sonra, dövüş sanatları takıntılı komşusu Tony'nin yardımıyla faillerden intikam almaya çalışır. Ruth ve Tony için güçlendirici bir yolculuk olarak başlayan yolculuk, hızla tehlikeli ve giderek şiddetlenen bir bölgeye doğru ilerliyor

Oyuncular: Elijah Wood, Melanie Lynskey

Yönetmen: Macon Blair

2. Uncut Gems (2019)

2. Uncut Gems (2019)

Özet: Filmde bir çete, tüm New York'a birbirine benzeyen şeyler satarak başını belaya sokan bir kuyumcuyu takip ediyor. Şimdi yaptıklarının bedelini ödemek zamanıdır.

Oyuncular: Adam Sandler, Alexander Gilkes

Yönetmen: Benny Safdie, Josh Safdie

3. Forgotten (2017)

3. Forgotten (2017)

Özet: Kaçırılan kardeşi, son 19 günü hatırlamayan farklı bir adam olarak geri döndüğünde, Jin-seok kaçırma olayının ardındaki gerçeğin peşine düşer.

Oyuncular: Kang Ha-neul, Yeon Je Hyung

Yönetmen: Hang-jun Jang

4. Skins (2017)

4. Skins (2017)

Özet: İnsanların sayısız deformasyonu paylaştığı garip bir dünyada, hepimizin karşılaştığı aynı sorun, her birinin karşılaştığı zorluklar: sizi olduğunuz gibi kabul eden birini bulmak. 

Oyuncular: Ana Polvorosa, Macarena Gomez

Yönetmen: Eduardo Casanova

5. My Happy Family (2017)

5. My Happy Family (2017)

Özet: Ataerkil bir toplumda, sıradan bir Gürcü ailesi, tek bir çatı altında üç kuşakla yaşıyor. 52 yaşındaki Manana, ailesinin evinden ayrılmaya ve yalnız yaşamaya karar verdiğinde herkes şok olur. Ailesi ve kocası olmadan bilinmeyene doğru bir yolculuk başlar.

Oyuncular: Merab Ninidze, Berta Khapava

Yönetmen: Simon Gross

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Babysitter (2017)

6. The Babysitter (2017)

Özet: Cole, yatma saatinden sonra uyanık kaldığında, seksi bebek bakıcısının şeytani bir tarikata ait olduğunu keşfeder. Fakat bakıcısı Cole'u susturmak için elinden geleni yapacaktır.

Oyuncular: Judah Lewis, Robbie Amell

Yönetmen: McG

7. Cam (2018)

7. Cam (2018)

Özet: Hırslı bir kamera kızı olan Alice, bir gün uyandığında şovunda kendisinin tam bir kopyasıyla değiştirildiğini keşfeder. Şimdi insanlara o kişinin bir yalancı olduğunu kanıtlamak zorundadır.

Oyuncular: Madeline Brewer, Patch Darragh

Yönetmen: Daniel Goldhaber

8. Villains (2019)

8. Villains (2019)

Özet: Bir çift amatör suçlu, banliyödeki bir eve girdikten sonra, yanlış insanlara çattıklarını fark ederler. Çünkü iki sadist ev sahibi onları dışarı salmamak için ellerinden geleni yapacaktır.

Oyuncular: Bill Skarsgard, Maika Monroe

Yönetmen: Robert Olsen

9. Eli (2019)

9. Eli (2019)

Özet: Oto-bağışıklık bozukluğu nedeniyle tedavi gören bir çocuk, bulunduğu hastanenin sandığı kadar güvenli olmadığını keşfeder. Bir kızla arkadaşlık kuran Eli, bu kızdan hastaneyle ilgili bazı gerçekleri öğrenecektir.

Oyuncular: Lili Taylor, Kelly Reilly

Yönetmen: Ciaran Foy

10. The Wrath of God (2022)

10. The Wrath of God (2022)

Özet: Luciana, akrabalarının gizemli ölümlerinden sorumlu kişinin esrarengiz bir yazar olan eski patronu olduğuna dair artan şüpheler çemberine dalmış genç bir kadındır. Peki bu gizemi çözebilecek midir?

Oyuncular: Macarena Achaga, Diego Peretti

Yönetmen: Sebastian Schindel

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Devil (2010)

11. Devil (2010)

Özet: Bir grup insan bir asansörde mahsur kalır ve Şeytan gizemli bir şekilde onların arasındadır. Binadakiler asansörde mahsur kalanları kurtartmaya çalışırken, her geçen zaman içlerinden biri ölmeye başlar. Peki onları kim öldürüyor?

Oyuncular: Chris Messina, Caroline Dhavernas

Yönetmen: John Erick Dowdle

12. Velvet Buzzsaw (2019)

12. Velvet Buzzsaw (2019)

Özet: Sanat ticaretle çarpıştığında büyük para sanatçılarının ve mega koleksiyoncuların yüksek bedeller ödediği Los Angeles'ın çağdaş sanat dünyasında geçen bir hiciv olan Velvet Buzzsaw'da ölen bir ressamın eserleri koleksiyoncular tarafından büyük talep görür. Fakat bu eserler hiç bekledikleri gibi sonuçlar doğurmaz.

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Rene Russo

Yönetmen: Dan Gilroy

13. Spiderhead (2022)

13. Spiderhead (2022)

Özet: Yakın gelecekte, hükümlülere cezalarını kısaltmak için tıbbi denek olarak gönüllü olma şansı sunulmaktadır. Aşk duygularını üretebilen yeni bir ilaç için böyle bir konu, duygularının gerçekliğini sorgulamaya başlar.

Oyuncular: Chris Hemsworth, Jurnee Smolett

Yönetmen: Joseph Kosinski

14. The 8th Night (2021)

14. The 8th Night (2021)

Özet: Bir elinde tespihler, diğerinde baltayla bir keşiş, insanları ele geçiren ve Dünya'ya cehennemi salan bin yıllık bir ruhun peşine düşer. Fakat bu hiç de kolay olmayacaktır.

Oyuncular: Lee Sung-min, Park Hae Joon 

Yönetmen: Kim Tae-hyung

15. Garabet (2020)

15. Garabet (2020)

Özet: On altı yaşında, büyük bir şehir çocuğu olan Hendrik, annesinin kendisi ve küçük kardeşi Eddi ile birlikte Avusturya'nın güneyindeki bir köye taşınır. Daha da kötüsü, yerel halk yeni rustik aile evinden uzak durur. Çünkü onlarca yıl önce bir anne iki oğlunu orada zehirlediğinden beri perili olduğu söylenmektedir.

Oyuncular: Leon Orlandianyi, Benno Rosskopf

Yönetmen: Daniel Prochaska

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Velvet Buzzsaw'ın sonu tamamen hayal kırıklığı çok iyi bir film olabilecekken batırmışlar. Ama liste bence genel olarak başarılı Wrath of God, Uncut Gems, Vi... Devamını Gör