Görüş Bildir
Haberler
Bu Filmler Korkudan Tir Tir Titretir! Netflix'te İzlemeye Doyamayacağınız Birbirinden Ürpertici Korku Filmleri

Bu Filmler Korkudan Tir Tir Titretir! Netflix'te İzlemeye Doyamayacağınız Birbirinden Ürpertici Korku Filmleri

Korku türü hem yerli hem de yabancı beyaz perdede son derece dikkat çeken bir tür. Kalabalık arkadaş ortamlarının vazgeçilmezi ve adrenalin hayranlarının mihenk taşı korku türünün Hollywood'da da birçok uzantısı var. Biz de sizler için Netflix'te izleyebileceğiniz birbirinden ürpertici korku filmlerini derledik. Detaylar içeriğin devamında!

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Unfriended/Sanalüstü (2014)

20. Unfriended/Sanalüstü (2014)

Özet: Blaire, Mitch, Jess, Adam Ken ve Val çevrimiçi bir grup sohbet oturumundayken aniden 'Billie227' olarak bilinen bir kullanıcı onlara katılır. Bunun sadece teknik bir hata olduğunu düşünen arkadaşlar, tam bir yıl önce kendini öldüren bir sınıf arkadaşı olan Laura Barns olduğunu iddia eden birinden mesajlar almaya başlayana kadar Blaire onunla konuşmaya devam eder. Blaire, Billie'nin kimliğini ifşa etmeye çalışırken, arkadaşları en karanlık sırları ve yalanlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Oyuncular: Heather Sossaman, Matthew Bohrer, Courtney Halverson

Yönetmen: Levan Gabriadze

19. Velvet Buzsaw (2019)

19. Velvet Buzsaw (2019)

Özet: Bilinmeyen bir sanatçının tabloları keşfedildikten sonra doğaüstü bir güç, açgözlülüklerinin sanatın önüne geçmesine izin verenlerden intikam alır.

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton

Yönetmen: Dan Gilroy

18. Cam (2018)

18. Cam (2018)

Özet: Bir kamera kızının yıkılmaz tabuları vardır, ta ki ona benzeyen gizemli bir kadın kanalını ele geçirene kadar.

Oyuncular: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters

Yönetmen: Daniel Goldhaber

17. Blood Red Sky/Kızıl Gökler (2021)

17. Blood Red Sky/Kızıl Gökler (2021)

Özet: Bir grup terörist transatlantik bir uçuşu kaçırdığında hasta bir kadın, gizemli bir şekilde küçük oğlunu korumak için korkunç bir sırrı açığa çıkarmak zorundadır.

Oyuncular: Peri Baumeister, Carl Anton Koch, Alexander Scheer

Yönetmen: Peter Thorwarth

16. The Perfection (2018)

16. The Perfection (2018)

Özet: Sorunlu müzik dehası Charlotte, eski okulunun yeni yıldız öğrencisi Elizabeth'i aradığında, karşılaşma her iki müzisyeni de şok edici sonuçlarla dolu bir yola sokar.

Oyuncular: Marie Maskell, Allison Williams, Christina Jastrzembska

Yönetmen: Richard Shepard

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. 1922 (2017)

15. 1922 (2017)

Özet: Bir çiftlik sahibi, maddi kazanç elde etme amacıyla karısını öldürmek için komplo kurar ve genç oğlunu katılmaya ikna eder.

Oyuncular: 

Thomas Jane, Molly Parker, Dylan Schmid

Yönetmen: Zak Hilditch

14. The Ritual (2017)

14. The Ritual (2017)

Özet: Arkadaşlarının trajik ölümünün ardından yeniden bir araya gelen dört üniversite arkadaşı, İskandinavya'nın vahşi doğasında yürüyüş yapmak için yola çıkar. Yanlış bir düşünce, onları eski bir kötülüğün var olduğu ve her fırsatta onları takip ettiği İskandinav efsanesinin gizemli ormanlarına götürür.

Oyuncular: Rafe Spall, Arsher Ali, Robert James-Collier

Yönetmen: David Bruckner

13. Apostle/Havari (2018)

13. Apostle/Havari (2018)

Özet: Kız kardeşini ne pahasına olursa olsun geri almaya kararlı olan Thomas, kardeşini kaçıran tarikatın yaşadığı adaya gider. Thomas adanın topluluğuna sızarken toplumun tarikatın saflarının istila edildiğini öğrenir ve hayal edebileceğinden daha kötü bir sırrı ortaya çıkarır.

Oyuncular: Dan Stevens, Richard Elfyn, Paul Higgins

Yönetmen: Gareth Evans

12. The Babysitter/Bebek Bakıcısı (2017)

12. The Babysitter/Bebek Bakıcısı (2017)

Özet: Cole, yatma saatinde aniden uyandığında güzeller güzeli bebek bakıcısının onu kurban etmek için her şeyi yapacak olan şeytani bir tarikata üye olduğunu keşfeder.

Oyuncular: Judah Lewis, Samara Weaving, Robbie Amell

Yönetmen: McG

11. Creep (2014)

11. Creep (2014)

Özet: Genç bir kameraman, ölmekte olan bir adamın son günlerini kaydetmek için uzak bir kasabadaki bir gün sürecek işi kabul eder. Adamın tuhaf davranışlarını fark edince niyetini sorgulamaya başlayan kameraman, yine de işini bitirmek için çalışır, fakat buradan kurtulabilecek midir?

Oyuncular: Patrick Brice, Mark Duplass

Yönetmen: Patrick Brice

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Fear Street üçlemesi

10. Fear Street üçlemesi

Özet: Üç bölüm halinde anlatılan ve R.L. Stine'ın adlı kitaplarından esinlenen Fear Street üçlemesi, 90'larda sorunlu kasabalarını genç cadı Sarah Fier'den asırlık bir lanetten kurtarmak için çalışan bir grup genci konu alıyor.

Oyuncular: Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs

Yönetmen: Leigh Janiak

9. Fractured (2019)

9. Fractured (2019)

Özet: Psikolojik gerilim filmi olan ve insan beyninde yaşanan ilginç olayları konu alan Fractured bu tarz filmleri sevenlerin gerilim duygularını harekete geçirecek! Filmde Ray Monroe ve eşi Minneapolis'e gitmek için yola çıkıyor. Yolculuk esnasında bir kaza yaşanıyor ve ailenin yolculuğu hastanede sonlanıyor. Ray hastanede ailesine ulaşamıyor ve gerçeklerin peşine düşmeye başlıyor.

Oyuncular: Sam Worthington, Lily Rabe, Lucy Capri

Yönetmen: Brad Anderson

8. His House (2020)

8. His House (2020)

Özet: Mülteci bir çift, savaşın parçaladığı Güney Sudan'dan ürkütücü bir kaçış yapar. Ancak daha sonra yerin altında bir şeytanın gizlendiği bir İngiliz kasabasındaki yeni hayatlarına uyum sağlamak için mücadele ederler.

Oyuncular: Sope Dirisu, Wunmi Mosaku, Malaika Wakoli-Abigaba

Yönetmen: Remi Weekes

7. Gerald's Game/Oyun (2017)

7. Gerald's Game/Oyun (2017)

Özet: Güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen Jessie ve Gerald, ıssız bir göl evine giderler. Huzur dolu geçen zamanlarına biraz da eğlence katmak için seks oyunu oynayan çiftin hayatı birden kabusa dönüşür. Bir kaza sonucu Gerald öldüğünde, Jessie elleri yatağa kelepçeli bir haldedir. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışan Jessie, ilerleyen saatlerde odanın içinde bir başkasının daha olduğunu düşünmeye başlar.

Oyuncular: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia

Yönetmen: Mike Flanagan

6. Crimson Peak (2015)

6. Crimson Peak (2015)

Özet: Bir aile trajedisinin ardından, hevesli bir yazar çocukluk arkadaşına duyduğu aşk ile gizemli bir yabancının cazibesi arasında kalır. Bak karmaşa yetmezmiş gibi bir de çok kötü bir geçmişe sahip bir eve doğru yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Jessica Chastain, Tom Hiddleston

Yönetmen: Guillermo del Toro

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hush (2016)

5. Hush (2016)

Özet: Sağır ve dilsiz bir yazar, yalnız bir hayat yaşamak için ormana çekilmiştir. Ancak penceresinde maskeli bir katil göründüğünde sessizce hayatı için savaşmalıdır.

Oyuncular: John Gallagher Jr, Kate Siegel, Michael Trucco

Yönetmen: Mike Flanagan

4. Bird Box (2018)

4. Bird Box (2018)

Özet: Bird Box, bir kadın ve çocuklarının hikayesini merkeze alıyor. Onlar peşlerinde olan şeylerin tehlikesinden korunmak için gözlerini açmadan sürekli kaçmak zorunda. Başrolünde Sandra Bullock'u izlediğimiz filmde kadın ve çocuklar gözleri bağlı bir şekilde yollara düşüyor.

Oyuncular: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich

Yönetmen: Susanne Bier

3. Insidious/Ruhlar Bölgesi (2010)

3. Insidious/Ruhlar Bölgesi (2010)

Özet: Ebeveynler (Patrick Wilson, Rose Byrne), yeni evlerinin perili olduğunu ve komadaki oğullarını (Ty Simpkins) kötü niyetli bir varlığın ele geçirdiğini anladığında sert önlemler alır.

Oyuncular: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins

Yönetmen: James Wan

2. The Platform (2019)

2. The Platform (2019)

Özet: The Platform'da olaylar 200 katlı uzun bir hapishanede geçiyor. Her katta iki kişi kalıyor ve katların arasında bir platform bulunuyor. Bu platformda en lezzetli yemekler her gün en üst kattan aşağı doğru indiriliyor. Tahmin edeceğiniz üzere platform her katta bekliyor ve mahkumlar tüm yemekleri talan ediyor. Bu yüzden üst kattakilerin karnı doyarken alt kattakiler yemeğin Y'sini bile göremiyor. İlginç bir filmle karşı karşıyasınız.

Oyuncular: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan

Yönetmen: Galder Gaztelu-Urrutia

1. The Invisible Guest/Görünmez Misafir (2016)

1. The Invisible Guest/Görünmez Misafir (2016)

Özet: Yılın adamı unvanını almaya hak kazanan zengin iş insanı Adrian Doria'nın sevgilisiyle tatile çıkması ile film başlıyor. Sevgilisinin katili olma şüphesiyle polisler tarafından yakalanıyor. Davayı kazanmak için iyi bir avukatla görüşen Doria, olayın tüm gerçeklerini bu avukata anlatıyor. O anlattıkça olaylar daha da derinleşiyor.

Oyuncular: Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado

Yönetmen: Oriol Paulo

Bu içerikler de ilgini çekebilir diye düşündüm:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
2
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

birdbox efsane, çok gerilmiştim izlerken

Adige Shapsug

Listedekilerden izlediğim tek film Insidious diğerleri beş para etmez