Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlara Sahipsen İçinde Biraz Psikopatlık Var Demektir!

Bu Davranışlara Sahipsen İçinde Biraz Psikopatlık Var Demektir!

Günlük hayatta yaptığın davranışlar senin ne kadar psikopat olduğunu ortaya çıkartıyor!

Hazırsan;

Haydiiiiii!

NOT: Bu psikoloji testi eğlence amaçlıdır! Teşhis için uzman bir doktora başvurun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen psikopat biri değilsin.

Sen psikopat olamazsın. Duygularını yoğun yaşayan, empati yeteneği yüksek ve olması gerektiği gibi birisin. Kolay uyum sağlayabiliyorsun. Verdiğin tepkiler oldukça normal ve sağlıklı. Ne çok sakin kalabiliyor ne de çok fazla sinir krizi yaşıyorsun. Senin içinde psikopatlığa dair en ufak bir şey yok. Nerede nasıl davranması gerektiğini bilen birisin. Davranışlarını ve duygularını kontrol edebiliyorsun. Bu özelliğin seni her zaman mantıklı düşünmeye itiyor. Yaşadığın her olaya olağan tepkiler veriyorsun. Sinirlendiğin anda çok sinirleniyor ve sakinleşmekten zorluk çekiyorsun. Bu senin duygularını kolaylıkla yansıtabildiğini ortay çıkarıyor. Senin için de herkesi anlayan ve dinleyen biri var. Bu sesi dinlediğinde her şey daha kolay oluyor. Bilerek can acıtmıyorsun. Kimseden intikam almak gibi bir derdin yok. Kendi hayatında mutlu olmaya bakıyorsun. Gerektiği kadar sosyal birisin. Çevrende sevdiğin ve seni seven kişiler var. Senin karar veremediğin yerde onlar devreye girebiliyorlar. Kimseyi etkilemeye ve düşüncelerini oldurmaya çalışmıyorsun. Senin için doğru olanı her zaman söyler ama doğru olanı yapması için kimseyi zorlamazsın. Sen psikopat biri değilsin. İçinde her duygu yeteri kadar var ve sen bu duyguları yeteri kadar yaşıyorsun.

Açıkçası sen biraz psikopat olabilirsin.

Sen de biraz psikopat olabilirsin... Bazen duygularını kontrol edemediğin olabiliyor. Sinirlendiğin anlarda gözün hiçbir şeyi görmüyor ama yine de sakinleşebiliyorsun. Empati kurmakta zorlanan birisin. Karşındaki kişinin duygularını önemsemiyorsun. Sadece sen varsın. Senin duyguların, senin isteklerin ve senin hayatın... Bu şekilde baktığın hayatında, önüne bir başkasının geçmesi ihtimalinde o zaman tırnaklarını gösterebiliyorsun. Yeri gelince fazla sert yeri gelince duygusal biri olabiliyorsun. Senin psikopatlığın insanlara zarar verecek boyutta değil . Bazen çok fazla düşüncelerinde boğuluyorsun. Kendini dolduruyor ve yaşadığın her şeyden bir anlam çıkartıyorsun. Sen her zaman ilgi üzerinde olmasını isteyen birisin. Her zaman önemsenmeli ve her zaman bu önemi hissetmelisin. Hissetmediğin anlarda farklı bir karaktere dönüşebiliyorsun. Birine sinirleniyor olmak seni öfkelendirir ama yine de kontrolünü sağlayabilirsin. Senin psikopatlığın sadece çok zarar gördüğün ve çok canın acıdığı zamanlarda ortaya çıkıyor. Sen biraz psikopatsın ama bunu herkesin yanında ortaya çıkartmıyorsun.

Senden korkmalı mıyız?

Senden korkmamız gerektiğini düşündük. Senin içinde büyük bir psikopat yatıyor. Farklı düşünüyor ve çoğu zamanda farklı davranıyorsun. Bu farklılık senin duygularını yoğun yaşamamandan kaynaklanıyor. Her şeyi görmezden geliyorsun, duygularını da... Çoğu zaman mantıklı düşünemiyorsun. Kendin için iyi bir şey yapmaya çalışırken aslında kendine zarar veriyorsun. Etrafında seni tam olarak çözebilen kimse yok. Bir olaya karşı vereceğin tepkiyi kimse kolay kolay kestiremez. Bazen çok parlar bazen ise sakinliğini korursun. Keskin bir zekaya sahipsin. Başkaları gibi hayatını duygularınla yaşamıyor sadece zekan sayesinde bir şeyleri yürütebiliyorsun. Düşündüğün şeyler ve pratik zekan seni herkesten farklı kılıyor. Bazen korkutucu biri olabiliyorsun. Çünkü hayatında çoğu şeyi önemsemiyorsun. O gün nasıl olmak istiyorsan öyle oluyor ve her düzene karşı duruyorsun. Çok sevdiğin insanları sahiplenme gibi bir özelliğin var. Bu durum senin insan ilişkilerin aslında zarar veriyor. Kıskançlığının boyutunu ayarlayamıyor olabilirsin. Genellikle sakin kalan birisin. Sinirlensen de belli etmez ama acısını daha sonra çıkartırsın. Herkese karşı mesafelisin. Çoğunlukla insanları rakip olarak görüyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
34
25
15
14
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın