Görüş Bildir
Haberler
Sen Neyi Unutamıyorsun?

Sen Neyi Unutamıyorsun?

Her gün başımıza farklı olaylar gelir. Kimisi iyi kimisi kötü bu olayların bazılarını unutmak mümkünken bazılarını unutmak asla mümkün değildir. Sen neyi unutamıyorsun?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Hayatında bir daha yaşamak istemediğin bir anı hatırlıyor musun?

4. Peki en tahammül edemediğin şey bunlardan hangisi?

5. Hayatının dönüm noktası var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki eskiden daha çok neydin?

6. Peki eskiden daha çok neydin?

7. Bu görsellerden seni üzeni seçer misin?

8. Seç bakalım birini!

9. Peki en mutlu olduğun anı hatırlar mısın? Neredesin?

10. Son olarak hatırlamak seni nasıl hissettiriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana yapılan haksızlığı unutamamışsın.

Sen sana yapılan haksızlığı unutamamışsın. Hayatında her şey yolunda giderken ve bir şeylere ulaştım sandığında haksızlığa uğramışsın. Senin hakkın olan ve bütün çabaların ile ulaştığın şey elinden bir anda kayıp gitmiş. Bunu sindirememiş ve unutamamışsın. Bir şeylere tekrardan başlamak zorunda kalmışsın. Her şeyini geride bırakıp kendine yeni bir yol çizmişsin. Bu yolda çok fazla engelle karşılaşmış ve çok kez de bırakıp gitmek istemişsin. Seni bu yolda tutan şey ise bir şeyleri kanıtlama istediği... Sen yardım isteyebilecek ve zor zamanlarında birinin elinden tutmasını bekleyecek biri değilsin. En zor zamandan da geçsen yüzünde gülümseme eksik olmaz. Kimseye bir sorununu derdini belli etmez ve paylaşmazsın. Her zaman güçlü kalmaya çalışan birisin. Bu güçlülüğün seni biraz da duygusuz birine çeviriyor. Aslında her şeyi içine atıyor ve orada yaşıyorsun. Kendini saklıyorsun... Senin unutamadığın şey insanların bu kadar kötü olabilmesi. Bunu kabul etmek istemiyorsun ama aynı zamanda insanlara güven de duymuyorsun.

Sen yaşadığın büyük bir acıyı unutamamışsın.

Sen yaşadığın büyük bir acıyı unutamamışsın. İçinde bitiremediğin, unutamadığın çok büyük bir şey var. Ne kabullenebiliyor ne de olanları kafandan silebiliyorsun. Bazen hiç hatırlamak istemiyor bazen ise aynı şeyleri tekrar tekrar düşünüyorsun. Senin yaşadığın bu şey kolay kaldırabileceğin bir şey değil. Çoğu zaman nasıl üstesinden geldiğini düşünüyorsun. Ama sonra fark ediyorsun ki aslında üstesinden gelememişsin. Bazı anlarda kendini en dipte hissedebiliyorsun. Senin yaşadığın bu şeyi unutman mümkün değil. En fazla zamanla acı duygun hafifleyebilir. Sürekli sorguladığın ve kendini en başta hissettiğin anlarda yalnızlığa sığınıyorsun. Kimseyle konuşmak istemiyorsun çünkü konuştukça daha fazla canın yanıyor. Senin içindeki bu acı bitebilecek bir şey değilken, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun. Bazı şeyler bitebilir bazıları hayatımızdan gidebilir. Hayat her zaman başladığımız gibi devam etmeyebilir. Bunu öğrenmemiz ise en acı şekilde olur. Senin unutamadığın bu şey aynı zamanda seni büyüten şey...

Sen kalbinin çok kırıldığı anı unutamamışsın.

Sen kalbinin çok kırıldığı bir anı unutamıyorsun. Aslında kendini her zaman en kötüsünü hazırlayan birisin. Ama bazı şeyler çok zamansız gelebiliyor. İnsanların sana yaşattığı ve seni kırdığı şeyleri atlatamıyorsun. Sen duygularını yoğun yaşayan birisin. Bütün temiz duygularınla karşındakini sever ve onları anlamaya çalışırsın. Karşındaki kişiden böyle bir tavır görmediğinde ise yanlış kişiye güvendiğini fark ediyorsun. Sen hassas birisin. Ne olursa olsun affeden tarafsın. Bu affedişi hak eden yapmak istersin belki ama senin duyguların buna izin vermez. Çünkü sen sevdiğin kişilerin her şeyini görmezden gelebiliyorsun. Onlara çok bağlı oluyorsun. Sen bu kadar onları düşünürken, onların seni önemsememesi senin canını acıtıyor. Unutamadığın şey; senin duygularını umursamadan seni kıran insanlar. O yaşadığın acıyı tarif edemiyorsun. Zamanla geçtiğini biliyorsun ama tekrar anımsadığında kalbinin ağrıdığını da biliyorsun. Sevdiğin kişiler tarafından gördüğün muamele seni en çok üzen şey... Bu nedenle asla unutmayacağın şey yaşadığın kırgınlıklar ve seni sevmeyen insanlar.

Sana sırtını dönen kişileri unutmamışsın.

Sen, sana sırtını dönen kişileri unutamamışsın. İnsanların bencil ve çıkarcı olduğunu fark ettiğinde bazı aydınlanmalar yaşamışsın. Bazıları için her şeyi yapabilecek biriyken seni de zamanla sadece kendini düşünen birine çevirmişler. Çünkü hayatında çok fazla darbe almış ve çok fazla yanılmışsın. Güvendiğin herkes seni sırtından vurmuş. Yanındayken güçlü hissettiğin ve sana sözleri davranışları ile her zaman yanında olacağını hissettiren kişilerin yokluğunu görmüşsün. O zaman anlamışsın hayatta her zaman tek başına mücadele etmen gerektiğini. Bugün yanındayım diyen kişiler iki gün son başka birinin yanında olabiliyor. Senin unutamadığın şey ise bir anda seni terk eden ve hem çaresiz hem de eksik bırakan kişiler. Onların yokluğunu hissettiğin hiçbir duyguyu unutman mümkün değil. Hayatında her anında bu duyguları hatırlayacak ve insanlara her zaman güvensiz yaklaşacaksın. Seni yarı yolda bırakan kim varsa o kişiler kırgın ve kızgınsın. Senin için bir şeyler bitmiş olsa da düşündükçe kendini yine çaresiz ve yine eksik hissediyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
32
17
12
11
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın