Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Tatlılar Senin En Sevilen Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkartıyor!

Seçtiğin Tatlılar Senin En Sevilen Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkartıyor!

Sena Erdoğdu
30.01.2023 - 19:04 Son Güncelleme: 30.01.2023 - 21:19

Sevdiğin tatlıları seç neden seviliyorsun söyleyelim!

Hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#4

#5

#6

İçeriğin Devamı Aşağıda

#7

#8

#9

#10

#11

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Sakinlik"

Senin en sevilen özelliğin sakinliğin. Etrafında ne olursa olsun mantıklı bir şekilde karşılık verebiliyor ve her zaman akıl yolunu tercih ediyorsun. En kötü şeyleri yaşıyor olsan da sakin kalmayı başarabiliyorsun. Bu sakinliğinin altında her zaman bir başkasını düşünmek yatıyor. Çünkü sen her zaman sevdiklerini düşünme eğilimindesin. Etrafındaki herkes mutlu olsun ve herkes huzurlu olsun istiyorsun. Bunun için de yaşadığınız şeyleri bazı anlarda tek başına halletmeye çalışıyorsun. Tek başına üstlendiğin bütün sorumluluklar, aslında sana ağır geliyor. Etrafındaki herkes tarafından seviliyorsun çünkü senin sakinliğin etrafına da huzur veriyor. Gereksiz ve abartılı tepkilerden uzak duran birisin. Seninle herkes en absürt şeyi de en normal şeyi de paylaşabilir. Çünkü sen verdiğin tepkilerle herkese kendini iyi hissettirirsin. Sen sakinliğin nedeniyle çok seviliyor ve herkesin ihtiyaç duyduğu birine dönüşüyorsun. Seni sevmelerinin en büyük nedeni herkese iyi gelen biri olmandan kaynaklanıyor.

"Güvenilir"

Senin en sevilen özelliğin güvenilirliğin. Sana verilen bir sır asla senden çıkmaz. İnsanlar sana dilediği gibi her şeyden bahsedebilir. Bir ortamda bu kişi olmak çok önemlidir. Çünkü herkesin sana güveniyor olması seni iyi hissettiriyor. . Kimseyi yargılamaz ve herkese eşit şekilde yaklaşırsın. Bu davranışların senin herkes tarafından sevilmeni sağlıyor. Sana verilmiş bir sırrı veya öylesine söylenmiş bir cümleyi gidip bir başkasına söylemezsin. Çünkü insanları anlayabilen birisin. Öyle demek istemediğini veya yanlış kelime seçtiğini düşünürsün. Bu düşünceye sahip olduğun sürece de güvenilir biri oluyorsun. Duygularını yönetebilir ve kendini bir olayın içinde kaptırmazsın. Mantıklı düşünmeye çalışırsın. Ani bir sinirle karşındaki kişiyi silmez, o kişiyi de anlamaya çalışırsın. Her zaman sakinleştikten sonra bir tartışma içine giriyorsun ve oldukça da yumuşak ses tonuyla konuşuyorsun. İnsanlar seni seviyorsa her zaman senin yanında olacağını bildikleri için seviyorlar.

"Anlayışlı"

Senin en sevilen özelliğin anlayışlı bir karaktere sahip olman... Sen etrafındaki herkesi iyi hissettirebiliyorsun. Düşüncelerin, tavırların ve insanlara yaklaşımın ile farklı gözüküyorsun. Çok fazla etrafındaki herkesi düşünmeye çalışan birisin. Ne olursa olsun kendi düşüncelerinden sapmaz ve ne kadar kötülük görürsen gör vicdanını dinleyerek hareket edersin. Senin anlayışlı bir karaktere sahip olman çok fazla şey yaşamandan kaynaklanıyor. Herkesi anlamaya çalışıyor ve herkesin bir hareketinin altında bir şeyler yattığını biliyorsun. İnsanların zor zamanlarında yanlarında olur ve onlara acılarını unutturursun. Bazen varlığın bile etrafına güç verebilir. Seni sevmelerini en büyük nedeni her zaman sözlerin ve davranışların ile insanlara güç verebiliyor olman. Destekçi tavrın ile herkes sana kolaylıkla açılabiliyor. Seni seviyorlar çünkü senin kadar düşünceli birini bir daha bulamayacaklarını biliyorlar.

"Samimiyet"

Senin en sevilen özelliğin samimiyetin... Bazen fazla samimiyet kurup insanlarla fazla içli dışlı oluyorsun. Sen istesen de kimseye soğuk davranamaz ve kimseye   olmadığın biri gibi davranamazsın. Bazen bir gülümsemen bazen yaptığın yorumlar ile samimiyetini ortaya çıkartıyorsun. Herkese karşı sıcak davranışın senin herkesle kolay iletişim kurmanı sağlıyor. Tanıştığın insanlarla kurduğun diyalog, seni direkt olarak farklı birine dönüştürüyor. Bazen çok fazla yakın olabiliyor bazen ise yeterli samimiyeti yaklayabiliyorsun. Her ortamda kendin gibi olabiliyorsun. Kim olursa olsun sen kendin gibi davranıyorsun. Asla gerilmez ve rahatsız olduğun biri olduğu için geri planda kalmazsın. Sen doğallığın ile herkes tarafından seviliyorsun. Dobra konuşmaların ve yanlışa yanlış doğruya doğru söylemlerin ile dikkat çekiyorsun. Seni sevmelerinin nedeni doğallığın ve her zaman doğruyu söyleyebilecek birine ihtiyaç duymalarından kaynaklanıyor.

"Eğlenceli"

Senin en sevilen özelliğin eğlenceli karakterin. Her ortamda, herkesin yanında eğlenceli tarafını yansıtabiliyorsun. Senin yanında mutsuz olmak veya enerjisiz olmak imkansız. Eğlenceli konuşmaların, şen kahkahan veya komik davranışların ile herkesin neşe kaynağı oluyorsun. Sen kendi içinde de mutlu ve eğlenceli birisin. Senin mutluluğunu kimsenin bozmasına müsade etmiyorsun. Çünkü zaten senin enerjin birinin varlığı veya söylemleri ile bitecek gibi değil. Hayatta dikkate aldığın ve almadığın kişiler var. Eğer yanlış bir şey yaptıysan bunu söylemesi gereken kişiler var. Yanlış yaptığını değer ve önem vermediğin birinden duymak senin hiç umurunda olmaz. Sen eğlenceli karakterin sayesinde seviliyorsun. Herkes sana ihtiyaç duyuyor. İnsanları güldürebiliyor ve onların neşelerini yerine getirebiliyorsun. Bu özelliğin ile her yerde yokluğun hissediliyor. Senin eğlenceli biri olman etrafındaki çoğu kişiyi de eğlenceli kılıyor.

"Güçlü"

Senin en sevilen özelliğin güçlü karakterin. Sen her zaman dik duran birisin. Hiç bir problem seni yıkamaz ve hiçbir şey de seni kolay kolay üzemez. En dibe düşsen de kendi çabanla oradan çıkabilirsin. Bu gücü etrafındaki herkese hissettirebiliyorsun. Seni seviyorlar çünkü yanlarında güçlü bir karakterin olması onları da güçlü hissettiriyor. Gözün kara, kolay kolay korkmaz ve kafana koyduğun şeyi de gerçekleştirirsin. Herkes bilir ki senin önünde durmak anlamsızdır. Çünkü sen ne istersen onu alırsın. Fazla duygusal olmak veya fazla her şeyden etkileniyor olmak sana anlamsız geliyor. Farkında olduğun şey hayatta birçok kötü veya iyi deneyime sahip olacağın. Sen bunlara her zaman kendini hazırlıyorsun. Hazırladığın için de başına gelen şeylerden etkilenmiyorsun. Sen her zaman mücadele edebilen birisin. Kim olursa olsun korkmaz ve güçlü karakterin ile hayatta var olursun. Seni seviyorlar çünkü senin gibi güçlü bir karakteri izlemek onlarda hayranlık duygusu oluşturuyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
89
19
16
12
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Samimiyet

Esat Bora

"Anlayışlı" doğru... yalnız anlayışlı adamı kadınlar sevmez. Kadınlar Kaos sever. En azından geçmiş 187362727 tecrübem bu şekilde...

duracagım

7bize ne sorduk mu geçmişinde 187362727 kadın oldugunu?

ömer

Samimiyet sonrada sırtından hançerleniyorsun…