Görüş Bildir
Haberler
Aşık Olunca IQ'un Düşüyor mu?

Aşık Olunca IQ'un Düşüyor mu?

Evetttt itiraf edelim aşık olunca her şeyi biraz toz pembe görmeye başlıyoruz. Peki sen aşık olunca IQ'un ne kadar düşüyor?

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Senin için aşk nedir?

3. Senin için aşk nedir?

4. Daha önceki ilişkilerini düşündüğünde iyi ki bitmiş diyor musun?

5. Sence sevilmek nasıl hissettirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni ne ağlatabilir?

7. Aşık olduğunda hata yapar mısın yoksa daha mantıklı birine mi dönüşürsün?

7. Aşık olduğunda hata yapar mısın yoksa daha mantıklı birine mi dönüşürsün?

8. Seç birini!

9. Birine karşı bir şeyler hissetmeye başladığında bunlardan hangisini daha çok yapıyorsun?

9. Birine karşı bir şeyler hissetmeye başladığında bunlardan hangisini daha çok yapıyorsun?

10. Son olarak şimdiye kadar kaç kere aşık oldun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen aşık olunca IQ'un düşüyor!

Evet sen aşık olunca IQ'un da bir düşme oluyor. İtiraf et bunun sen de farkındasın. Aşık olduğunda hayatındaki tek önemli şey o kişi oluyor. Hayatın o oluyor. Her şeyi ona göre ayarlıyor ve geride kalan herkesi siliyorsun. Her gün onu görmek ve her dakika onunla olmak istiyorsun. Etrafındaki herkese düşman oluyor bir tek onu kendine yakın hissediyorsun. Aşık olduğunda bir tek o kişiye sığınıyorsun. Mantıklı düşünmek bir yana dursun, hayatında resmen durma noktasına geliyor. Düşünemiyor, bir karar veremiyor ve bir adım atamıyorsun. Sürekli bir destek arıyorsun. Kendini ikinci plana atıyor, önceliğin ise o kişi oluyor. Sen aşık olunca biraz saflaşıyor ve kötü olan her şeyi görmezden geliyorsun. Bu çok sevmekten kaynaklanıyor. Başına gelen her kötü olayı atlayacağını biliyorsun ve bunu da aşık olduğun kişiyle atlatacağını biliyorsun. Sen aşık olduğun hiçbir şeyi önemsemiyorsun çünkü biliyorsun ki her şey gelip geçici... Yeterki aşık olduğun kişi senin yanında olsun. Mantıklı olamadığın her an kendini yetersiz hissediyorsun. IQ'un hem düşüyor hem de sağlıklı davranamıyorsun. Aşık olmak sana yaramıyor...

Senin IQ'un düşmüyor, her şeyi tozpembe görüyorsun!

Sen aşık olduğunda IQ'un çok düşmüyor ama etrafındaki her şeyi toz pembe görmeye başlıyorsun. Hayatında her şey aynı düzende ilerliyor belki ama kendini biraz kaptırıyorsun. Çok fazla hayal kuruyor ve bundan 3 yıl sonrası için bile bir şeyleri düşünmeye başlıyorsun. Sen aşık olunca direkt geleceğin için hareket ediyorsun. Etrafında olan şeylere kendini çok fazla dahil etmiyorsun. Çünkü artık kendi yolunu çizdiğini düşünüyorsun. Aşık olduğunda kendini sadece o kişiye adıyorsun. Bu adadığın kişinin ne kadar doğru veya ne kadar yanlış olduğunu görmüyorsun. Çünkü o kişiye sen artık aşık oldun... Aşk senin bir şeyleri görmeni engelleyebiliyor. Bu aşık olma hali, senin çok fazla gözünü kör etmiyor ama etrafa artık daha bir iyilikle bakabiliyorsun. Senin aşık olman demek daha mutlu ve daha olumlu biri olman demek oluyor. Hiçbir şey seni mutsuz edemezmiş gibi geliyor, mutsuz olsan bile mutlu olacak kişinin varlığını bildiğin için kendini daha iyi hissediyorsun. Aşık olduğunda IQ'un düşmüyor belki ama hayata daha pozitif bakıyorsun. Aşık olunca minnoş biri haline geliyorsun.

Senin IQ'un düşmüyor aksine artıyor!

Sen aşık olduğuna IQ'un düşmüyor aksine artıyor. Sen zaten mantıklı birisin. Aşık olunca da mantığın seni bırakmıyor. Daha sorumluluk sahibi ve daha geleceğine odaklı biri oluyorsun. Aşık olduğun kişiyle bir ömür geçirmek istiyorsun. Bunun içinde daha sağlam ve doğru adımlar atman gerektiğini düşünüyorsun. Sen aşık olduğunda karşındaki kişiye şefkatle ve anlayışla yaklaşıyorsun. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyebiliyorsun. Artık hayata iki kişilik bakıyorsun. Bazen onun yerine düşünüyor ve onun iyiliği için hareket ediyorsun. Senin aşık olman demek sana ekstra sorumluluk demek. Çünkü artık düşünmen gereken bir kişi daha oluyor. Sen bu düşünceyle hareket ediyorsun. Hayatını tek bir kişiye odaklamıyor veya aşık olduğun için geri kalan her şeyi boş vermiyorsun. Aksine hayatındaki her şeye daha sıkı tutunuyorsun. Aşık olduğunda mantığını elden bırakmıyor ve sağlam adımlar atıyorsun. Karşındaki kişiyi de hep doğruya yönlendiriyorsun. Aşık olmak seni daha olgun biri yapıyor. Bu olgunlukla her şeyle baş edebilme gücü buluyorsun kendinde... Yani aşık olduğunda duyguların değil, mantığın ağır basıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
36
19
13
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sen aşık olunca IQ'un düşüyor!

aşk diye birşey yoktur..size aşk varmış gibi hissettiren çakallar vardır. o yüzden, aşk demeyin bana lütfen 🤮🤮🤮 🤣 😂😂