Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Değersiz Hissetmeden Bitirebilecek misin?

etiket Bu Testi Değersiz Hissetmeden Bitirebilecek misin?

Sena Erdoğdu
26.01.2023 - 14:42 Son Güncelleme: 26.01.2023 - 15:33

İnsanların bize davranış şekli, bizim hislerimize doğrudan etki eder. Kendimizi ne kadar değerli hissediyorsak hayatımızda her şey o kadar yükselişe geçer. Bu testi değersiz hissetmeden bitirebilecek misin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen doğum gününe çok önem veren birisin ve etrafında herkes bunu biliyor. Doğum gününü kimse hatırlamadı, ne yaparsın?

Arkadaşlarınla bir plan yapıyorsunuz ve plan yaptığınız gün senin çok önemli bir işin var. Bunu söyledin ama planı bozmayacaklarını söylediler. Ne yaparsın?

Çok iyi yaptığını düşündüğün bir işe, daha sonra baktığında düzeltildiğini ve hatta değiştirildiğini gördün. Ne yaparsın?

Bir tartışma içindesin, konuda sen suçlu değilsin ama tartışırken kullandığın bir kelimeden dolayı suçlu duruma düştün. Ne yaparsın?

Pekii kendini sürekli açıklama ihtiyacı hissediyor musun?

Bir anda işinden istifa edebilir veya eğitimini istemediğin için sonlandırabilir misin?

Sevdiğin bir arkadaşını sürekli sen arıyorsun ve o seni aramıyor. Bunu fark ettiğinde ne yaparsın?

Peki 3 yıl sonrası için kendinle ilgili ne hissediyorsun?

Maalesef olmadı!

Üzgünüz sen bu testi, bu gidişle bitiremezsin. İnsanlar her zaman senin istediğin gibi biri olamayabilirler. Bütün yaşadığın şeyleri kafana fazla takıyorsun. Kırılgan birisin ve insanların sana davranış biçimlerine çok fazla önemsiyorsun. Bu naifliğin senin değersiz hissetmene neden oluyor. Bu testi bitirmeye senin ne kalbin ne de göz yaşların dayanabilir.

Tebriklerrrr! Seni kimse değersiz hissettiremez.

Ne desek bilemedik. Sen bu testi çok iyi bitirdin. Her şeyi görmezden geldin ve insanların söyledikleri, yaptıkları şeylerin senin için ne kadar değersiz olduğunu gördün. Seni kimse değersiz hissettiremez çünkü kendine en büyük değeri sen veriyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
263
72
52
42
31
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Çok gerzek bir test, özür dilemek ne zamandan beri değersizlik anlamını taşıyor? Asıl suç bastırıp sürekli karşısındaki kişiye bağırıp çağıran ya da hedef gö... Devamını Gör

Nilgün Coşkun

Bu sefer tutmadı Onedio.👎👎😉

Neden olmadı biliyor musun? Çünkü bana göre şıklar yoktu ve bir şıkkı seçmek zorunda kaldım. Ayrıca yaptığın değerlendirmeyi de bir gram dikkate almam. Yorum... Devamını Gör

nazli abaydin

şıklar doğru cevap verince geliyor😃