Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Seyran Korhan'sın?

Ne Kadar Seyran Korhan'sın?

Büyük bir izleyici kitlesine sahip Yalı Çapkını dizisi karakterlerinden Seyran Korhan'ı gerek sinir krizleriyle gerek merhametli halleriyle tanıyoruz. Peki sen ne kadar Seyran Korhan'sın?

Hazırsan;

Haydii testeee! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu özelliklerden sahip olduklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen Seyran değilsin, en fazla Suna olabilirsin!

Sen Seyran değilsin, en fazla Suna olabilirsin!

Sen maalesef ki Seyran değilsin. Senin karakterin Seyran kadar hırçın ve asabi değil. Daha çok duygularınla hareket ediyorsun. Daha  uysal bir karaktere sahipsin. İnsanlar seni kolaylıkla yönlendirebilir. Çünkü herkese çabucak inanıyorsun. Kendi içinde bir savaş içindesin. En çok kendinle kavgalısın. Duygularını bağıramamaktan veya içinden geçenleri dilediğin gibi söyleyememekten yakınıyorsun. Sen ne istediğini henüz bilemiyorsun. Çünkü sürekli başkalarının isteklerini yerine getiriyorsun. Sana bel bağlayan ve her zaman sana ihtiyacı olduğunu hissettiren insanlarla dolu etrafın. Sen bunu hissettikçe de bir karar vermekte ve kendi hayatına yönelmekte zorluk çekiyorsun. Sen daha samimi ve güler yüzlü birisin. Gülümsemen insanlar üzerinde pozitif etkiler bırakıyor. Etrafında dönen dolapları anlamakta zorluk çekiyor ve herkesi kendin gibi iyi sanıyorsun. Her yanlışın ve pişmanlığın, insanlara güvendiğin için gerçekleşiyor. Sen Seyran değilsin belki ama Suna kadar iyi ve duygularını içinde yaşayan birisin.

Evet evet sen Seyran Korhan olmalısın!

Sen tam bir Seyran Korhan'sın. Davranış biçimlerin, sinirlenmelerin ve sinirlendikten sonra gelen pişmanlığın... Bunların hepsi bize tek bir kişiyi hatırlattı o da Seyran... Hayatında çoğu şeye öfke duyuyorsun. Senin yerine karar veren insanlara, isteklerinin önünde duran insanlara ve bencil insanlara... Sadece kendini düşünen kişilere nefret kusuyorsun. O kişi için ne kadar çabalarsan çabala bir anlam ifade etmediğini gördüğünde öfken giderek büyüyor. Sen her zaman iyiden yana olmaya çalışıyorsun ama karşına çıkan insanlar ve bu insanların sana gösterdiği davranışlar seni bazen kötü biri yapabiliyor. Kendin için en iyi olana giderken önünde birçok engel olabilir ve sen bu engellerle baş etmek zorunda kalabilirsin. Mücadele edebilen birisin ama bütün yaşadıklarından sonra ne kadar yorgun olduğunu da düşünmeden edemiyorsun. Kolay kolay pes etmez ve kimseden de kolay kolay korkmazsın. Çünkü en kötüsünü zaten görmüşsündür. 'Ne olacaksa olsun!' diyerek başladığın her iş senin için güzel bitiyor. Kolay sinirlenen biri olduğun kadar kolay affeden birisin. Kin besleyemez ve karşında düşmanın da olsa ona o an elinden gelen yardımı yapabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
61
36
23
12
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
youjo.senky

Evet evet sen seyran Korhan olmalısın😎😎😎

Gizem Yenikler

Sen Seyran değilsin, en fazla Suna olabilirsin!

ömer

Ben bu zekam ve aklımla seyran korhan olsam var yaaa abooo 👻👻