Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Masum musun?

10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Masum musun?

Sena Erdoğdu
26.01.2023 - 20:40 Son Güncelleme: 27.01.2023 - 08:29

10 soruluk evet/hayır testi senin masum biri olup olmadığını ortaya çıkarıyor!

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatında hiç bir suçu üstlendin mi?

2. Pekiii yalan söylediğinde bir süre sonra itiraf eder misin?

3. Her zaman adalete inanır mısın?

4. Etrafındaki herkese sonsuz güveniyor musun?

5. Daha önce hiç sevdiğin birine zarar verdin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha önce hiç aldattın mı?

7. Hiç sevmediğin birine seviyormuş gibi davrandın mı?

8. Peki hayatında yüzüne gülüp arkasından konuştuğun birileri var mı?

9. Sık sık yardımda veya bağışta bulunur musun?

10. Son olarak sevmediğin birine bilerek kırıcı şeyler söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bir bebek kadar masum birisin!

Evettt sen bir bebek kadar masum birisin. İçinde hiçbir kötülük bulunmuyor. Her zaman iyiyi düşünüyorsun ve her zaman iyi olacak şeylere odaklanıyorsun. Daha sakin bir karaktere sahipsin. Kimsenin hayatına karışmaz ve hiçbir konuda da gereksiz yorum yapmazsın. Düşünceli karakterin sayesinde insanların neye alınıp, kızacağını bilirsin ve ona göre hareket edersin. Kimsenin sana zarar verebileceğini düşünmüyorsun. Bunu düşünmediğin gibi herkesi kolaylıkla hayatına alabiliyorsun. Güven veren ve herkese de güvenen birisin. Senin masumluğun şimdiye kadar kötülük görmediğinden veya görsen de yine de insanları affedebilmenden kaynaklanıyor. Yani sen herkese ikinci bir şansı verebiliyorsun. Adaletli ve dürüst birisin. Yalan söylerken çok zorlanıyor ve bu yalanı bir an önce itiraf etmek istiyorsun. Vicdanını dinleyen biri olarak her zaman doğruyu bu şekilde buluyorsun. Senin içindeki şefkat ve merhamet duygusu seni her zaman iyi biri yapıyor. Masum birisin çünkü kimseye zarar vermiyor ve kimseden zarar göreceğine de inanmıyorsun. Her şeyin doğru olması için çabalıyorsun ve hayatından yanlış olan kişileri de çıkartıyorsun. Sen bir bebek kadar masum ve iyi birisin.

Sen masumiyetini kaybetmişsin!

Maalesef sen masumiyetini kaybetmişsin. Sen masum biri değilsin çünkü her şeyin en kötüsünü görmüşsün. Her şeye alışmış ve her şeye karşı kendini hazırlamışsın. Bütün bunlara rağmen iyi kalmaya çalışmışsın ama senin hakkını yiyenlerin kazandığını görünce, oyunu kurallarına göre oynamaya başlamışsın. Senin için hayatta bazı şeyleri kazanmak için her yol mübah olabilir. Beklemek veya birilerinin bizi fark etmesini sağlamak sana saçma geliyor. Bu senin için hem vakit kaybı hem de gerçekleşmeyecek bir hayal... Sen istediğin şeyi istediğin şekilde alabilecek birisin. Bunun için gerekirse savaşır ve gerekirse can yakabilirsin. Hırslı karakterin her rekabette ortaya çıkıyor. Senin hayatında her zaman bir amacın var. Bu amaca ilerlerken önünde duran ve engel olan her şeyi ezebilirsin. Masumiyetini kaybettiysen insanlardan gördüklerin yüzünden kaybettin. Sen de onlar gibi oldun ve şimdi kazanmaya başladın. Haksız yere kimsenin canını yakmazsın belki ama senin canın yandığında bunun intikamını da alırsın. Sen kendi içinde bir şeyleri affedemiyor ve affedemediğin her şey için biraz daha kinleniyorsun. Hayatın sana yaşattığı ve karşılaştırdığı her şey senin masumiyetini çalmış.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
224
63
33
18
16
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ulan bi ben mi şerefsiz çıktım herkes masum 😂

Deniz

Bende şerefsiz çıktım olm bozuk bu

M. K.

Sen masumiyetini kaybetmişsin! Maalesef sen masumiyetini kaybetmişsin. Sen masum biri değilsin çünkü her şeyin en kötüsünü görmüşsün. Her şeye alışmış ve her... Devamını Gör

Zatı Muhterem

'' Sen bir bebek kadar masum birisin! '' Üzmeyin lan beni ...

Arslan Sönmez

Üzerler seni. Hemde çok üzerler