Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Mürekkep Testine Göre Sen Kimsin?

10 Soruluk Psikolojik Mürekkep Testine Göre Sen Kimsin?

Sena Erdoğdu
25.01.2023 - 17:38 Son Güncelleme: 25.01.2023 - 18:48

10 soruluk mürekkep testine göre sen kimsin?

Hazırsan;

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kendi içinde yaşayan ve her zaman kendine yetebilen birisin.

Sen kendini çok fazla dışarı yansıtabilen biri değilsin. İnsanların seni çok yakından tanıması seni rahatsız edebiliyor. Problemin olduğunda kendi içine dönüyor, bir mutluluğunu ise yine kendi içinde hallediyorsun. Sen kendinle mutlu birisin. Hayatındaki en büyük zorluğu da tek başına aşmış, başarıya kendi başına koşmuşsun. Kimse elinden tutmamış. Bütün bunlar seni yalnızlığa itmiş ama sana bir şey öğretmiş; kendine yetebilmeyi... Sen bu hayatta tek başına kalmayı öğrenmişsin. Yalnızlığı ve kendi başına da neler yapabileceğini görmüşsün. Bu süreçte çok fazla değişmişsin. Üzüldüğün ve sevindiğin şeyler değişmiş. Kendi hayatında sadece kendine yer veriyorsun. Geri de kalan herkesi hayatından çıkartıyorsun. Alışmış olduğun bu durumun, artık senin için değişmesi çok zor. Çünkü artık hayatına birini almak veya o kişiye alışmak zorunda olmak sana imkansız geliyor. Sen kendi içine dönük ve üzüntüsünü de kırgınlığını da kendi içinde yaşayan birisin. Bunun sebebi alışmış olduğun yalnızlıktan kaynaklanıyor.

Sen her şeyle mücadele etmek zorunda olan birisin.

Hayatında alıştığın bir düzenin var. Bu düzenin başında da mücadele geliyor. Her zaman başarmak zorunda olduğunu düşünüyorsun. Hayatta hiçbir şeyi kolay yoldan kazanmamışsın. Her zaman daha fazlasını istemişler senden. Bu nedenle de çalışmaya yatkınsın ve bundan şikayetçi değilsin. Çünkü sen bir şeyleri kolay yoldan kazandığında o şeyi kazanmış gibi hissetmiyorsun. Bu seni hem yoruyor hem de daha güçlü hissettiriyor. Bu zorunluluk hali çoğu zaman sana eziyet gibi geliyor. Kendini sürekli olarak hazır bir şekle sokmak ve sürekli olarak her ihtimali düşünmek seni yıpratmış. Sen her ne kadar bu mücadeleden zevk alsan da aynı zaman da seni tükettiğini de biliyorsun. Bu nedenle bazen her şeyi bırakmak istiyorsun. Çok sık yorgunluk hissediyor ve bu yorgunluğunun geçmediğini görüyorsun. Senin hayatında bir şeylerin yolunda gitmesi için senin her zaman planlı ve hazır olman gerekir. Buna hazır olmadığın her an hayatında çoğu şey altüst oluyor. Her şeyin sana bağlı olması seni yormuş durumda. Buna devam etmen çok zor ama bırakman daha da zor.

Sen korkularıyla yüzleşmekten korkan birisin.

Sen korkuyla yüzleşmekten de korkan birisin. Senin içini birçok korku kaplıyor. Bu korkular senin hem hayatını yaşamana hem de mutlu olmana engel oluyor. Birini kaybetme korkusu, yalnız kalma korkusu, gelecek korkusu gibi çeşitli korkuların nedeniyle, hayatında her adımı dikkatli atmaya çalışıyorsun. Herkese yetmeye çalışıyor ama sen kendine yetemiyorsun. Hayatında bir şeyler yolunda gitmiyorsa bunun sebebi verdiğin kararlardan kaynaklanıyor. Sen ne kadar doğru karar verdiğini düşünsen de bu kararlarının altında hep korku yatıyor. Korkarak adım attığın her şey aslında sana zarar veriyor. Kendine güvenmiyor ve etrafına da güvenmiyorsun. Yarı yolda kalmaktan da başarısız olmaktan da bir şeyleri mahvetmekten de korkuyorsun. Senin hayatındaki bu korku senin hep olduğun yerde kalmana neden oluyor. Sen bir şeyleri tam anlamıyla içinden geldiği gibi gerçekleştiremiyorsun. Çünkü sen bir karar almaktan da korkuyorsun. Bunu aşmanı sağlayacak en büyük şey kendine güvenmenden geçiyor. Hata yapmaktan korkmadığında ve tek başına neler başardığını gördüğünde korkuların azalmış olacak.

Sen gerçekleri görmek istemeyen ve kendi dünyasında yaşayan birisin.

Sen gerçekleri görmek istemeyen birisin. Sen kendini gerçeklere kapatmışsın. Etrafından neler olduğunu görmüyor ve buna bakmak dahi istemiyorsun. Çünkü gerçekler senin canını yakıyor. Kendi kurduğun hayatta ve kendi kurduğun düzende mutlu birisin. Bu düzenin bozulması seni hem mutsuzlaştırıyor hem de güvensiz hissettiriyor. Kötü olan, sana kötü hissettiren ve gerçekten canını yakan her şeyden uzaklaşan birisin. Bu uzaklaşma seni daha iyi hissettiriyor. Çünkü canın yansın istemiyor ve en önemlisi bir şeye üzülmek istemiyorsun. Zamanında çok fazla kırılmış ve üzülmüşsün. Buna dur demek istemişsin, bunu da gerçekleri görmek istemeyerek yapmışsın. Kendi hayallerinde mutlu birisin. Bu nedenle her zaman kendi hayallerinde kalmak istiyorsun. Kendi dünyandan çıktığın an kendini hiç tanımadığın bir yerde gibi hissediyorsun. Hayal dünyasına kendini çok fazla kaptırman seni zamanla gerçeklikten koparıyor. Bu gerçeklikten uzaklaşmak seni ne kadar mutlu hissettirse de aslında bir şeylere karşı seni güçsüzleştiriyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
39
32
18
14
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu

Sen kendi içinde yaşayan ve her zaman kendine yetebilen birisin.

Pasif Kullanıcı

Sen kendi içinde yaşayan ve her zaman kendine yetebilen birisin.

KumdanKum

Sen her şeyle mücadele etmek zorunda olan birisin. hiç mi karavana olmaz...

KumdanKum

evet ediyorum..