Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Senin Duygusal Zeka Yaşın Kaç?

Burcuna Göre Senin Duygusal Zeka Yaşın Kaç?

Sena Erdoğdu
25.01.2023 - 21:29 Son Güncelleme: 26.01.2023 - 00:10

Burcuna göre senin duygusal zeka yaşın kaç?

Hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Senin duygusal zekan %40

Sen %40 duygusal zeka oranına sahipsin. Genellikle kendi duygularını ifade edemiyor ve insanların duygularını pek fazla önemsemiyorsun. Hayatında önem verdiğin tek bir şey var o da kendi isteklerin ve düşüncelerin. Kimse için fikirlerinden vazgeçmez ve kimseyi hayatında öncelik olarak tutmazsın. Kendi duygularını ifade etmekte zorlanıyorsun ve aynı zaman da insanları anlamakta da zorlanıyorsun.

Senin duygusal zekan %90

Senin duygusal zekan %90... Hem kendini ifade edebilen hem de etrafındaki insanları kolaylıkla anlayabilen birisin. İçinde ne yaşıyorsan yansıtıyor ve bunu saklamak için çabalamıyorsun. Kırıcı konuşmalarda bu direkt olarak suratına yansıyor. Duygularını gizleyemiyor ve insanların ne hissettiğini de çok iyi anlıyorsun. Empati yeteneği yüksek birisin. Bu nedenle konuşurken ve davranışlarında özenli olmaya çalışıyorsun.

Senin duygusal zekan %30

Senin duygusal zekan %30. Kendi duygularını yansıtmakta oldukça zorlanan birisin. İçinde bir şeyler hissediyorsun ama ne hissettiğini henüz sen de biliyorsun. Daha yüzeysel birisin. İnsanları, sana net olduğu kadar biliyorsun. Yaptıkları hiçbir şeyde ima aramadığın gibi bunun için de çabalamıyorsun. Sen kendini ifade ederken zorlanıyorsun ve insanları anlamak da istemiyorsun.

Senin duygusal zekan %80

Senin duygusal zekan %80. Sen duyguları ile yaşayan birisin. Her zaman bu tarafın ile hareket ediyorsun. Duygularınla karar veriyor ve duyguların ile bir şeyleri başlatıp, bitiriyorsun. Hislerin senin için çok önemli. Neler hissettiğine ve neler hissedeceğine değer veriyorsun. Bu verdiğin değer ile hareket etmen sen daha çok duygusal birine çeviriyor. Çünkü sen içinde bir şeyleri gizleyebilen biri değilsin. Her şeyi olduğu gibi aktarır ve bundan kaçınmazsın. Duygusal zekanın yüksekliği seni daha anlayışlı ve düşünceli biri yapıyor.

Senin duygusal zekan %50

Sen %50 duygusal zekaya sahipsin. Bazı anlarda kendini çok iyi ifade edebilirken bazı anlarda bunu başaramıyorsun. Hem algıların kapalı oluyor hem de sen kendini dışarıya kapatıyorsun. Kendi bildiğin doğruların var ve buna göre hareket ediyorsun. Bu biraz inatçılığından da kaynaklanıyor. Etrafındakileri dinlemiyor ve onların düşüncelerine önem vermiyorsun. Her şeyin abartısından kaçtığın gibi yoğun duygulardan da uzaklaşan birisin. Sen daha içe dönük ve duygularını kendi kendine yaşayan birisin.

Senin duygusal zekan %95

Sen %95 duygusal zekaya sahipsin. Senin için duygular çok önemli. Kendi içinde yaşadığın her şeyi kolaylıkla dışarı aktarabiliyorsun. İnsanları anlıyor dinliyor ve fikirlerine de değer veriyorsun. Ne olursa olsun birini kırmak üzmek sana göre bir şey değil. Biraz da bu nedenle davranışlarına dikkat ediyorsun. Çünkü sen karşındaki kişinin hislerine de çok değer veriyorsun. Senin bu tavrın başkalarını iyi hissettiriyor ama seni de değer bilmeyen kişiler nedeniyle mutsuz hissettiriyor.

Senin duygusal zekan %20

Sen %20 duygusal zekaya sahipsin. Sen kendi içinde yaşayan birisin. İnsanları anlamak istemiyor ve bunun için çabalamıyorsun. Kimseye geçekten kendini açmazsın. Her zaman içinde gizli bir sen bulunur. İnsanların seni çok iyi tanımasını istemez ve bu nedenle de hiçbir zaman gerçek duygularını yansıtamazsın. Kendini anlatamaz ve etrafındaki kişilerin ne hissettiği ile de ilgilenmezsin. Çünkü onların hisleri senin için önemli değildir. Kendi hayatında bir tek sen varsın ama kendi duygularını da önemsemiyorsun.

Senin duygusal zekan %25

Sen %25 duygusal zekaya sahipsin. Hiçbir zaman duygulara öncelik veren biri olmamışsın. Her zaman mantığın ile hareket etmiş ve ona göre hayatını şekillendirmiş. Senin için duygunun karıştığı her şey yanlış sonuçlanır ve senin pişman olacağın şeyler ile biter. Sen bunu fark ettiğin andan itibaren duygularını görmezden gelmeye başlamışsın. Ne kadar duygusal gözüksen de her zaman düşüncelerin sonunda mantıklı olana gidiyor. Senin için duyguların hepsi gelip geçici şeyler.

Senin duygusal zekan %55

Sen %55 duygusal zekaya sahip birisin. Kendi duygularını ifade edebilen ama karşındakini anlamak konusunda zorluk çeken birisin. Hissettiğin her şey karşındaki kişiye yansıtabiliyorsun. Seni anlıyorlar ve dinliyorlar ama sen birini anlamaya gelince burada problem yaşıyorsun. Hayatında çok fazla ben merkezli biri olduğundan dolayı etrafındaki kişilerin ne hissettiğini çok dikkate almıyorsun. Onlara fikir veremiyor bazen teselli dahi edemiyorsun. Senin duygusal zekan sadece kendine kadar.

Senin duygusal zekan %60

Sen %60 duygusal zekaya sahip birisin. Duygularıyla hareket etmeye çalışan ama her zaman mantığını dinleyen birisin. Senin için duygulardan daha önemli bir şey varsa o da mantıklı olanı yapmaktır. Sen ne olursa olsun körü körüne bir şeyin peşinden gidemezsin. Çünkü sen her zaman kendini sağlama almayı tercih eden birisin. Seni ağlatmak kolaydır. Her zaman kendi fikrini savunabilir ve bunu yaparken karşında kimin olduğunu umursamazsın. Tartışmalarda kullandığın kelimeler ise can yakıcı olabilir. Sen bunu ya çok sonra fark eder ya da hiç fark etmezsin.

Senin duygusal zekan %100

Sen %100 duygusal zekaya sahipsin. Senin hayatın her zaman başkalarını düşünerek geçiyor. Kendi hayatınla ilgileniyorsun ama başkalarının hayatlarıyla daha çok ilgileniyorsun. Herkesin mutlu olmasını istiyor ve bunun için fazla çaba harcıyorsun. Herkesin mükemmel hayata sahip olmasını istiyorsun. Bunları düşündükçe aslında senin duygusal zekan ortaya çıkıyor. Sen empati yeteneği yüksek birisin. Karşındaki kişinin neyden kaynaklı olarak alınacağını ve neyden kaynaklı olarak üzüleceğini görebiliyorsun. Sen insanları üzmeyi tercih etmiyorsun. Duygularını genellikle sözlerin ile değil davranışların ile gösteriyorsun. Sen hem anlayan hem de anlatansın...

Senin duygusal zekan %85

Sen %85 duygusal zekaya sahipsin. Seni çözmek oldukça zor. Kendi duygularını belli etmekte zorlanan ama başkalarını anlarken kolaylık yaşayan birisin. Senin için insanların ne hissettiği çok önemli. Herkesi iyi hissettirmek gibi bir amacın var. Bunu yaparken de özenli olmaya çalışıyorsun. Senin duygularından dolayı kafan çok karışık. Çünkü ne hissettiğini bilemiyorsun. Bazen çok yükseklerde bazen ise çok diplerde duyguların var. Kendi karmaşanda kayboluyorsun. Kendi içinde, kendi duygularında zorluk çekiyorsun ama etrafındaki herkesi anlıyor ve her zaman onlara yol gösterici taraf oluyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
43
24
19
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?