Görüş Bildir
Haberler
Bu Cesaret Testini Geçebilecek misin?

etiket Bu Cesaret Testini Geçebilecek misin?

Yung Boş Ada
08.01.2016 - 18:59 Son Güncelleme: 07.11.2018 - 12:06

Acaba gerçekten düşündüğün kadar cesur musun, yoksa hiç düşünmediğin kadar korkak mı? Öğrenmenin yolu işte bu testte geçiyor! Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Gece yarısı evde tuhaf sesler, tıkırtılar duydun. Ne yaparsın?

2. Diyelim ki yarım saat sonra bir topluluk karşısında önemli bir konuşma yapacaksın: Hislerini alalım!

3. Arkadaşların ile "tehlikeli, hayaletli" olduğu söylenen son derece korkutucu bir eve girdiniz. Sen ne yapıyorsun?

4. Bu tatlı mı tatlı örümceği beslemek ister miydin?

5. Bu köprüden karşıya geçebilir misin?

5. Bu köprüden karşıya geçebilir misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Palyaçolar hakkında ne düşünüyorsun?

7. Diyelim ki iş yerinden veya okulundan birinden hoşlanıyorsun ama bugüne kadar hiç konuşmadınız. Sen kendi başına otururken bir anda geldi ve sana bir soru sordu. Ne yaparsın?

8. Son olarak: Uzaylılar dünyamızı istila etmeye başladı, ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cesaret Genel Kurmay Başkanı!

Cesaret Genel Kurmay Başkanı!

Dünyanın en cesur adamı bile senin yanında halt etmiş bee! Sen kesinlikle bu dünyaya gelmiş en cesur insansın! Öyle ki, cesurluğun kitabını bile yazar, imza günü düzenlersin! Ama nedir senin bu cesaretini besleyen? Elbette zekan ve mantığın. Bugüne kadar zekan ve mantığın ile herkesin 'asla başaramaz' dediği şeyleri başardın, aşılmaz denen engelleri aştın. Bu sayede de hiçbir şeyden korkmamaya başladın ve imkansız diye bir şey olmadığını anladın. Sana bir şey söyleyelim mi: Yarın bir uzaylı istilası olsa en önde savaşan o cesur yürekli kahramanlardan biri kesinlikle sen olursun!

Söz konusu sevdiklerinse mavzer gibisin!

Söz konusu sevdiklerinse mavzer gibisin!

Belki dünyanın en zeki insanı olmayabilirsin: Fakat söz konusu sevdiklerin olunca içinden bambaşka bir insan, adeta korkusuz bir savaşçı çıkıyor senin. Sevdiklerin resmen zayıf noktan, onlara bir şey olması düşüncesi bile seni delirtmeye yetiyor! Bu yüzden de onların hayatında bir koruyucu rolünü üstlenmişsin. Her tehdide, tehlikeye karşı onları korkusuzca, gözünü kırpmadan koruyor ve kimsenin onlara zarar vermesine izin vermiyorsun. Helal olsun be! Keşke bizim de hayatımızda senin gibi biri olsa...

Gizli cesur!

Gizli cesur!

Genel olarak çok cesur bir insan olduğunu söyleyemeyeceğiz maalesef. Ama bazen öyle anlar geliyor ki senin içindeki gizli cevher ortaya çıkıyor. Adeta 'Bir aslan miyav dedi, minik fare kükredi, fareden korktu kedi' şarkısındaki 'minik fare' sensin işte! Sadece bunu her zaman göstermeyi gerekli görmüyorsun. Bizce en doğrusunu yapıyorsun güzel kardeşimiz. Güç gösterilerine hiç gerek yok ;)

Az biraz cesur gibi!

Az biraz cesur gibi!

Sende cesurluk az biraz var gibi, yok da gibi, emin olamadık tam ya. Sen galiba biraz garantici bir insansın. Kendini tehlikeye atmaktansa daima güvenli ve garanti olan yolu tercih ediyorsun. Aslında en zekicesini yapıyorsun. Fakat arada sırada risk almak sana hiç düşünmediğin kadar güzel sonuçlar da yaratabilir, bunu unutma ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7242
2480
2255
619
383
302
289
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Talha Orak

o uzaylılar ın am* korum aileme zarr verse

cesaretliyim hatta uzaylı falan gelsin savaşmak çok sel olur cidden klkasds

Ayşegül Kardaş

Cesaret Genel Kurmay Başkanı! Dünyanın en cesur adamı bile senin yanında halt etmiş bee! Sen kesinlikle bu dünyaya gelmiş en cesur insansın! Öyle ki, cesu... Devamını Gör