Görüş Bildir
Haberler
Bu Bilgiler Yatak Odası İçin Altın Değerinde! Erkeklerin En Fazla Zevk Aldığı 8 Erojen Bölgesi

etiket Bu Bilgiler Yatak Odası İçin Altın Değerinde! Erkeklerin En Fazla Zevk Aldığı 8 Erojen Bölgesi

Selluka
24.05.2022 - 22:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçoğumuz, vücudumuzun farklı yerlerinde erojen bölgeler olduğunu unuturuz. Şaşırtıcı bir şekilde, bu tatlı kısımlar hem erkek hem de kadınlar için benzerdir.

Bu içeriğimizde erkeklerin en fazla zevk aldığı erojen bilgilerini inceleyeceğiz, hazırsan başlayım! 

1. Kafa derisi

1. Kafa derisi

Kafa derisi sinir uçlarıyla doludur ve saçın en ufak bir teli bile vücudunuzda karıncalanma olmasına neden olabilir. Hazzı artırmak için tırnaklarınızı hafifçe kafa derisinin üzerinden geçirin, kulakların arkasındaki ve boynun hemen üzerindeki boşluğa özellikle dikkat edin.

2. Penis bölgesi

2. Penis bölgesi

Penis başı olarak bilinen ve penisin en hassas kısmı olan bu bölgede 4.000 sinir ucu bulunur. Bu nedenle bu bölgede gerçekleştirilecek olan iyi bir oral deneyim, partnerinizin zevki doruklarda yaşamasına sebep olacaktır.

3. Frenulum

Frenulum, sünnet derisinin penis boynuna tutunmasına yardıma olan bu üçgen bölgedir. Bu erojen bölge oldukça hassastır ve erkeklerde orgazmın birincil tetikleyicisidir.

4. Skrotum ve testisler

Testisler zevk almayı bekleyen süper hassas sinirlerle doludur. Oral sekste veya mastürbasyon sırasında testislere nazikçe masaj yapmak etkili olacaktır. Skrotum’un altından uzanan dikişlere dokunmak da alınan hazzı arttıracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Boyun

Erojen bölge denildiğinde boyun ilk akla gelen yerdir. Boyun söz konusu olduğunda en ufak bir dokunuş bile tüm vücudun karıncalanmasına neden olabilir. Kollarınızı partnerinizin etrafına sarın ve tırnaklarınızı boynunun arkasına doğru gezdirin, ön kısma doğru gelmeden önce kulakların arkasındaki bölgeye dokunun.

6. Ayak ve ayak parmaklarının alt kısmı

Ayakların altındaki basınç noktaları kan akışını artırabilir ve doğru uygulamalar ile uyarılma duygusunu çoğaltabilir. Ayak masajı yaptığınız sırada neyin doğru olduğunu öğreninceye kadar kesinlikle durmayın. Eğer partnerinizle ikiniz yeteri kadar uyarıldıysanız, sırayla ayaklarınızı yalayabilir ve parmak uçlarınızı emebilirsiniz.

7. Meme uçları

7. Meme uçları

Erkeklerin meme uçlarının hissiz olduğu düşüncesi tamamen yanlış. Doğru şekilde uyarıldığında erkek vücudunun en erojen bölgelerinden birisi de meme uçları. Meme uçlarını parmağınızla hafifçe uyararak başlayabilir, dilinizi ve dudağınızı kullanarak devam edebilirsiniz.

8. Göbek Deliği

Göbek deliğini dilinizle veya parmağınızla dairesel hareketler yaparak uyarabilirsiniz. Yanınızda bir parça buz ya da sıcak içecekler bulundurursanız cinsel hayatınıza minik oyunlar ekleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
13
10
7
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın