Görüş Bildir
Haberler
Bolu Tüneli'ndeki Korkunç Kazada Bacaklarını Kaybeden Genç Kurtarılamadı...

etiket Bolu Tüneli'ndeki Korkunç Kazada Bacaklarını Kaybeden Genç Kurtarılamadı...

Bolu Dağı Tüneli’nde 18 aracın karıştığı ve 31 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında bacakları kopan 16 yaşındaki genç, hastanede hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 8 aylık bebeğin ise yoğun bakımda verdiği yaşam savaşı sürüyor.

Fotoğraf: DHA

Dün saat 15.00 sıralarında Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikametinde zincirleme bir kaza meydana gelmişti. Kazaya, buzlanma sebebiyle bariyerlere vurduktan sonra orta şeritte kalan bir araç neden olmuş, otomobile çarpmamak için fren yapan 2 otobüs, 6 tır ve 10 otomobil birbirine girmişti.

Kazadan hemen sonra olay anına ilişkin görüntüler paylaşılmıştı. İlk önce 17 kişinin yaralandığı bilgisi gelirken ilerleyen saatlerde yaralı sayısının 31 olduğu açıklanmıştı.

İHA'nın aktardığına göre 2’si ağır 31 yaralıdan 17’si Düzce ve Bolu’daki hastanelere kaldırılırken, 14’ünün tedavisi ayakta yapıldı. Kazada bacakları kopan ve ağır yaralı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Doğan Başaran (16), doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Ailesi bebeklerinden gelecek iyi haberi bekliyor

Ailesi bebeklerinden gelecek iyi haberi bekliyor

Fotoğraf: AA

Kazada ağır yaralanan 8 aylık bebeğin ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. 

Bebeğin hastanede bekleyen ailesi, doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

Gülen orospu çocugu kim acaba

doğan ezer

Fethullah

A.T

Her yıl en az 8 kez geçtiğim tünel, hız sınırı 70 km ama tünelde bile selektör yiyorsun. Millet 90'dan aşağı gitmiyor!

Kadir

Tünel karanlık , dışardan girildiği ilk an, kısa süreli görme kaybı yaşanıyor, hiç kimse frene dahi basamıyor çünkü farketmeleri uzun sürüyor. Ayrıca bu b... Devamını Gör