Görüş Bildir
Haberler
Bodrum'daki Yangında 250 Hektarlık Alan Kül Oldu

Bodrum'daki Yangında 250 Hektarlık Alan Kül Oldu

ATKN
19.06.2016 - 17:39 Son Güncelleme: 20.06.2016 - 01:07

Muğla'nın Bodrum ilçesinde cumartesi öğle saatlerinde başlayan yangın kontrol altına alındı. Yerleşim yerlerinin yakınlarına kadar ulaştığı gözlenen yangında, yaklaşık 250 hektarlık makilik alan zarar gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Turgutreis Mahallesi İslamhaneleri mevkisinde 18 Haziran'da başlayan orman yangını kontrol altına alındı.

Rüzgarın etkisiyle Kemer mevkilerine kadar ulaşan ve makilik alanda gece boyu etkisini sürdüren yangına Muğla, Bodrum, Ortaca, Marmaris, Yatağan, Milas Orman İşletme Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerle müdahale edildi.

Sabahın ilk ışıklarıyla bir yangın söndürme uçağı ve 3 helikopterin yanı sıra 5 iş makinesi, 30 arazöz ve 200 yangın söndürme işçisi de çalışmalara katıldı.

Yangının, bölgede yerleşim alanlarına ulaşmaması için havadan ve karadan yoğun müdahale yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

250 hektarlık alan yandı

250 hektarlık alan yandı

Çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarına başlandı. Yerleşim yerlerinin yakınlarına kadar ulaştığı gözlenen yangında, yaklaşık 250 hektarlık makilik alanın zarar gördüğü öğrenildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
66
47
32
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baran Fersoy

yakın anasını satayım imar için bodrum'u da yakın güzelim ormanların anasını ağlatın .. artık şu ülkede adalet var diye ağzını açanın ağzını s.kerim !

tmrrkl

o degilde hep truzim yerleşkelerinin yakınında ki ormanlarda çıkması çok ironik bir amacımı var ki ?