Görüş Bildir
Haberler
BlackBerry Passport Başarısıyla Şaşırtıyor

BlackBerry Passport Başarısıyla Şaşırtıyor

nazli yüzüak
29.09.2014 - 18:43 Son Güncelleme: 29.09.2014 - 19:12

Akıllı telefon pazarının köklü fakat son zamanlarda pazarda tutunma mücadelesi veren firması BlackBerry, Passport modeliyle pazarda güzel satış rakamları elde etti.

Akıllı telefon pazarında iOS ve Android ekosistemlerinin yükselmesiyle beraber gündemden düşen BlackBerry, iflas etme ve etmeme arasındaki ince çizgide dolaşmaya başlamıştı. Firma, yeni amiral gemisi modeliyle biraz daha umut depoladı.

Stoklar tükendi!

Satışa sunulalı 2 gün olan BlackBerry Passport200 bini aşan satış rakamlarıyla firmanın yüzünü güldürdü. BlackBerry mağaza stoklarında 10 saat, Amazon'da da 6 saat içerisinde tükenen BlackBerry Passport, firmanın en hızlı satan modeli olmayı da başardı.

Özellikleri hatırlayalım

BlackBerry'nin kendisiyle özdeşleşen fiziksel QWERTY klavyeli amiral gemisi olan Passport, güçlü donanımıyla dikkat çekmişti.

Qualcomm'un 2.3 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801işlemcisinden gücünü alan cihaz, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaözelliklerine sahip. Bu hafızayı da artırabiliyorsunuz. BlackBerry'nin QNXtabanlı oldukça verimli çalışan yazılımıyla beraber 3450 mAh'lik batarya ve güçlü donanımın birleşmesiyle beraber başarılı bir deneyim sunduğu belirtilen ürün, iki günlük kullanım süresi sunabiliyor.

4.5 inç büyüklüğünde dokunmatik IPS ekran kullanan Passport1440 x 1440 piksel çözünürlüğü ile etkileyici bir piksel yoğunluğuna sahip. PPI değeri ise 453.

Kullanım deneyimini geliştiriyor

Fiziksel klavyesiyle rahat bir yazı imkanı suran model, 3 satır fiziksel tuşlara ek olarak dokunmatik ekranda 1 satır tahmin özelliğine sahip.

ShiftDelete

Kaynak: http://shiftdelete.net/blackberry-pas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın