Görüş Bildir
Haberler
Bize Kendinden Bahset, Ne Kadar Depresyonda Olduğunu Söyleyelim!

Bize Kendinden Bahset, Ne Kadar Depresyonda Olduğunu Söyleyelim!

Eda Özkan
24.03.2022 - 17:00

Hepimizin kötü olaylar yaşayarak onlarla başa çıkmaya çalıştığı bazı dönemleri oluyor. Eğer sen de o dönemlerden geçiyor ve kendini mutsuz hissediyorsan son zamanlardaki ruh halini gözlemlemek adına bu test tam sana göre.

Not: Bu test gerçeği yansıtmamaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Bir de yaşını da sorsak?

3. Son zamanlarda kendini nasıl hissediyorsun?

4. En son ne zaman ağladın?

5. Son zamanlarda iştahın ne durumda?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki uyku durumun nasıl, iyi uyuyabiliyor musun?

7. Peki son zamanlarda insanların seni hiç sevmediğini düşündüğün oluyor mu?

8. Yaşamaktan zevk alıyor musun?

9. Pekii, en son ne zaman kendine vakit ayırdın?

10. Sence sen başarılı biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İstediğin şeyler için çabalamak konusunda ne hissettiğini sorsak bir de?

12. Son olarak, kendinle arkadaş olur muydun?

Sen gayet mutlusun!

Sen kendini gayet iyi hissediyorsun. Mutluluğun aranarak bulunmayan bir değer olduğunun farkındasın. Kendi mutluluğun için çabalıyor, kendine vakit ayırıyor, hayatı olduğu gibi kabulleniyorsun. Aynı zamanda kendinin en yakın arkadaşısın diyebiliriz. Mutluluğu küçücük şeylerde bile yakalamayı başarabilen bir yapın var. Evet sen de bir insansın ve zaman zaman üzüldüğün oluyor ama karalar bağlayarak hayatını mahvetmek sana göre değil. Sen her şeyde umut ışığı arayarak güçlü ve ayakları üzerinde durmasını bilen insanlardan birisin. Ne diyebiliriz ki, hep böyle olman dileği ile!

Zaman zaman kötü hissettiğin olsa da, toparlamayı biliyorsun!

Son zamanlarda kendini mutsuz ve yorgun hissettiğin birkaç zaman yaşadın sanıyoruz. Kendine biraz zaman vererek kafa dinlemeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun. Evet, zaman zaman her şeyin üzerine geldiği oluyor ancak bunları umursamadan çözüm yolları aramayı iyi biliyorsun. Üzüntünün sonsuza kadar sürmeyeceğini ve mantıklı olanın çözüm bulmak olduğunu düşünüyorsun. Çok da haklısın. Karşımıza birçok zorluk çıksa da hayat yaşamaya değerdir.

Resmen depresyonun dibini sıyırıyorsun!

Sen uzun zamandır kendini çok yorgun ve mutsuz hissediyorsun. Öyle ki, hiçbir şey yapmaya yetecek enerjin kalmamış. Hayata karşı kayıtsız bir tavrın var. Çevrende olanlar, hayatında gelişenler, aile, arkadaşlar, kendin... Hiçbir şey umurunda değil sanki. Tek istediğin uyumak ve rahatsız edilmemek. Dışarıda duyduğun küçük bir ses bile sinirini bozup seni kızdırabiliyor. Hayatı sanki yapmak zorunda olduğun bir işin varmışçasına yaşıyor ve keyif almıyorsun. Depresyonun dibini sıyırıyorsun desek yeridir. Ne diyebiliriz ki, bir an önce kendine gelmeli ve toparlanmalısın. Unutma, hiçbir duygu sonsuza dek sürmez.

Daha fazla öneri için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
23
23
19
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yiğit Arda

Resmen depresyonun dibini sıyırıyorsun!

İdil

Zaman zaman kötü hissettiğin olsa da, toparlamayı biliyorsun! Son zamanlarda kendini mutsuz ve yorgun hissettiğin birkaç zaman yaşadın sanıyoruz. Kendine bir... Devamını Gör

Fırat

depresyonun dibini sıyırıyorsun! bildiğim iyi oldu hiç farkında değildim zaten :/