Görüş Bildir
Haberler
Ruhuna İyi Gelip Yaralarını Saracak Seyahat Türünü Söylüyoruz!

Ruhuna İyi Gelip Yaralarını Saracak Seyahat Türünü Söylüyoruz!

Eda Özkan
26.02.2022 - 13:15

Hepimizin içinin sıkıldığı ve hayattan bunaldığı zamanları olur. Bu zamanlarda vakit buldukça dinlenmek, kafamızı dinlemek isteriz. Ancak herkesin ihtiyacı olan tatil farklıdır. İşte bu test, ihtiyacın olan tatil türünü söylüyor. Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi mevsimin insanı olduğunu soralım!

2. Peki klasik yaz tatillerinde nereye gidersin?

3. Tatile giderken hangi ulaşım aracını tercih ettiğini öğrenelim bir de!

4. Tatilde bunlardan hangisisin?

5. Pekii, tatilde bunlardan hangisini yapmayı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatilin olmazsa olmazı kahvaltıdır! Peki senin kahvaltı tercihin bunlardan hangisi olurdu?

7. Peki tatilde sen gece insanı mısın, gündüz insanı mı?

8. Hangi seyahat türünü kendine daha yakın hissediyorsun?

9. Son olarak, tatile kiminle gitmek istediğini soralım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle kafa tatili!

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle kafa tatili!

Senin ruhuna iyi gelip yaralarını saracak tatil türü kesinlikle kafa tatili! Hepimizin zaman zaman hayatın temposundan yorulduğu ve dinlenmek istediği anları oluyor. Sen de bu aralar aynen böyle hissediyorsun. Günlük hayatın stres ve sıkıntılarından çok yorulmuşsun. İstiyorsun ki çıktığın tatilde hiçbir şey düşünmeden ye, iç, yat ve eğlen. Denize girmek, dibine kadar eğlenmek, istediğin saatlerde kalkmak ve tatilin tadını çıkarmak senin de hakkın. Sana iyi gelecek şey kesinlikle kafa tatili, en kısa zamanda kafa tatili yapmanı şiddetle öneririz!

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle iş seyahati!

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle iş seyahati!

Senin yaralarını sarıp ruhuna iyi gelecek tatil türü kesinlikle iş seyahati! Çünkü sen her şeyin zamanında olmasını isteyen, hırslı birisin. Tatile gittiğinde biriken işleri düşündüğünde bunalacak gibi oluyorsun. Herkes iş yaparken tatil mi olur diye düşünse de, sen bunun tam tersi yönde düşünüyorsun. İşlerin senin kafanı oyalayarak vakit geçirmeni sağlıyor, tam bir işkoliksin diyebiliriz. Gittiğin tatilde hem gezmeli, hem de sorumluluklarını halletmelisin. Aksi halde yaptığın tatil bomboş geliyor biliyoruz. Bu yüzden senin ihtiyacın olan şey kesinlikle bir iş seyahati!

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle doğa tatili!

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle doğa tatili!

Senin ruhuna iyi gelip yaralarını saracak tatil türü kesinlikle doğa tatili! Sen tam bir doğa insanısın! Doğa içerisinde olmaktan her zaman büyük mutluluk duyan birisin. Güneşin doğuşu, kuşların cıvıldayışı, ağaçların gölgeleri sana her zaman büyük bir keyif veriyor. Kendini doğadayken evinde gibi hissediyorsun. Öyle süslü mekanlara, pahalı giysilere, kalabalık ortamlara gerek yok. Sen kendini dinlemeyi seviyor, son zamanlarda en çok buna ihtiyaç duyuyorsun. Simit, çay ve doğal yaşamda geçireceğin birkaç gün sana çok iyi gelecek, bizden söylemesi!

Senin ihtiyacın olan tatil türü kesinlikle arkadaşlarla çıkılan bir eğlence tatili!

Senin ihtiyacın olan tatil türü kesinlikle arkadaşlarla çıkılan bir eğlence tatili!

Senin ruhuna iyi gelip yaralarını saracak tatil türü kesinlikle arkadaşlarınla çıkman gereken bir eğlence tatili! Tatil deyince aklına bitmek bilmeyen partiler, farklı etkinlikler, uzunca yapılan kahvaltılar, yeni tanışılan insanlarla edilen sohbetler geliyor. Sen çok enerjik birisin! Çıkılan tatillerde herkesin yanında istediği arkadaş sensin. Sen de bu tatile arkadaşlarınla çıkmalısın ki, olduğundan çok daha fazla eğlenebilesin. En kısa zamanda arkadaşlarınla eğlenebileceğin bir tatile çıkmalısın, bizden söylemesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
19
13
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle kafa tatili! Senin ruhuna iyi gelip yaralarını saracak tatil türü kesinlikle kafa tatili! Hepimizin zaman zaman hayatın t... Devamını Gör

İdil

Senin ihtiyacın olan şey kesinlikle kafa tatili! kesinlikle ben de o anı bekliyorum zaten

Gizem Yenikler

Senin ihtiyacın olan tatil türü kesinlikle arkadaşlarla çıkılan bir eğlence tatili!