Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Evini Hangi Tarzda Dekore Etmen Gerektiğini Söylüyoruz!

Tercihlerine Göre Evini Hangi Tarzda Dekore Etmen Gerektiğini Söylüyoruz!

Eda Özkan
25.02.2022 - 17:00

Her birimiz bir noktada kendi evimizin dekorasyonunu yapmayı ya da değiştirmeyi düşünmüşüzdür. Elbette herkes birbirinden farklı zevklere sahiptir. Eğer bu konuda kararsızsanız vereceğiniz cevaplara göre evinizi hangi tarzda dekore etmen gerektiğini söylüyoruz. E ne duruyorsunuz, hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu evlerden hangisinde oturmak isterdin?

2. Evini seçtiğine göre, eve girdiğimizde bizi nasıl bir hol karşılardı?

3. Salondan başlayalım, salonun bu tarzlardan hangisine daha yakın olurdu?

4. Salonuna yakışacak olan aydınlatma bunlardan hangisi olurdu peki?

5. Gelelim kendimizi en konforlu hissettiğimiz alana, senin yatak odan bunlardan hangisi gibi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de banyo seçmeni istesek?

7. Bizce evin olmazsa olmazı balkondur, senin balkonun bunlardan hangisi gibi olurdu?

8. Bazen işi eve taşıyabiliyoruz, peki ya çalışma odalarından hangisi sana daha yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Country Tarz!

Country Tarz!

Sen evini kesinlikle Country tarzda dizayn etmelisin! Şehrin boğucu havası sana her zaman için yorucu geldi ve günün birinde doğa içinde nostaljik bir yaşam sürme hayaliyle tutuşuyorsun adeta! Country tarzın kırsal hayatı ve nostaljiyi vurguluyor olmasının yanı sıra içinde barındırdığı bol ahşap eşyalar, çiçekler ve ev bitkileri gibi detaylar evinin olmazsa olmazları. Beyaz ve pastel tonları konfor alanında kullanmaktan mutluluk duyuyorsun. Bu nedenle senin tarzın kesinlikle Country olmalı!

Klasik Tarz!

Klasik Tarz!

Sen evini kesinlikle Klasik tarzda dekore etmelisin! Çünkü klasik, asla eskimeyen ve modası geçmeyen bir tarz. Kıvrımlı formlar, pastel renkler, ışıldayan objeler tam seni yansıtıyor! Senin evinin olgun ve oturmuş bir havası olmalı. Rengarenk ve göz yoran desenler senin en son isteyeceğin şeylerden biri. Sen evini sade, şık ve göz alıcı görmek istiyorsun. Bu nedenle evini ,sana en uygun dekorasyon tarzı olan Klasik Tarzla döşemelisin!

İskandinav Tarz!

İskandinav Tarz!
decoholic.org

Sen evini kesinlikle İskandinav tarzda dekore etmelisin! Kafa karışıklığından ve düzensizlikten hoşlanmayan bir yapın var. Senin için her şey sade ve düzenli görünmeli. En sevdiğin renklerden biri olan beyaz, evinin duvarlarına da yansımalı. Basit aksesuarlar, canlı çiçekler evini dekore etmen için yeterli. Fazla eşya olmadan da basit ama şık olunabileceğini göstermek senin işin. Bu yüzden eğer bir evin olursa, kesinlikle İskandinav tarzda döşemelisin!

Bohem Tarz!

Bohem Tarz!

Sen evini kesinlikle Bohem tarzda dekore etmelisin! İlk olarak çok renkli bir kişiliğe sahipsin. Özgürlükçü, rahat ve pozitif bir yapın var. Renklerin verdiği enerjiye çok inanıyorsun. Bu nedenle evini rengarenk döşemek tam sana göre! Renkli duvarlar, duvar örtüleri, biblo ve dekorasyon ürünleri, desenli halılar, tablolar, canlı bitkiler kısacası içinde enerji barındıran her şey senin evinde bulunmalı! Sen, senin gibi 'yaşayan' bir evin olsun istiyorsun. Bu nedenle Bohem Tarz tam sana göre!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
46
10
6
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın