Görüş Bildir
Haberler
Hangi Friends Dizisi Karakteri Senin Ruh İkizin?

Hangi Friends Dizisi Karakteri Senin Ruh İkizin?

Eda Özkan
03.03.2022 - 11:23

Friends, ilk bölümünün yayınlanmasının üstünden 25 seneden daha uzun süre geçmesine rağmen günümüzde hala en çok sevilen ve izlenilen sit-com türündeki TV dizilerinden biridir. Dizinin bu başarısının en büyük sebeplerinden birisi dizideki karakterlerin izleyiciyle bütünleşmesidir. Acaba Friends karakterlerinden hangisi sana daha çok benziyor? Bu sorunun cevabını öğrenmek için vakit kaybetmeden testimize başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Senin için aşk ne anlam ifade ediyor?

3. Daha önce hiç yakın bir arkadaşına duygusal bir his beslediğin oldun mu peki?

4. Bir arkadaşlıkta aradığın en önemli şey nedir?

5. Aşağıdakilerden hangisini yaptığında kendini daha mutlu hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Herkesin hayatta bir amacı vardır, seninkini sorsak?

7. Hepimizin yanında olmaktan mutluluk duyduğu insanlar vardır. Peki sen hangisinin yanında kendini daha iyi hissedersin?

8. Son olarak, nasıl bir parti insanısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Phoebe Buffay!

Senin ruh ikizin kesinlikle Phoebe! Sen çok üretken ve neşeli bir insansın. Başına ne gelirse gelsin her şeye pozitif bakmaya çalışıyor ve hayatı dilediğin gibi yaşıyorsun. Arkadaş grubunun en çılgın insanı sensin. Arkadaşların arasında çok seviliyor ve aranıyorsun. Ortamların vazgeçilmezisin diyebiliriz. Renkli kişiliğin, aşırı tepkilerin ve pozitif bakış açın seni sen yapan en önemli özelliklerin başında geliyor. Bundan dolayı senin ruh ikizin kesinlikle Phoebe Buffay!

Ros Geller!

Senin ruh ikizin kesinlikle Ross Geller! Senin aynı ross gibi sakin bir yapın var. Olaylara her zaman mantıklı ve pozitif bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorsun. Zaman zaman yanlış kararlar verebiliyorsun. Böyle anlarda sakinleşip kontrolü ele aldığın zaman her şeyi düzeltebilecek bir gücün var. Bu yüzden senin ruh ikizin kesinlikle Ross!

Rachel Green!

Senin ruh ikizin kesinlikle Rachel Green! Sen de aynı Rachel çok duygusal bir insansın. Olaylara hep hislerinle yaklaşıyor ve hassas tepkiler verebiliyorsun. Saflığın ve iyi niyetin her zaman öne çıkan iki özelliğin. Aşık olmayı çok seven bir doğan var. Yeni insanlar tanımaktan çekinmiyor aksine bundan mutluluk duyuyorsun. Bu yüzden senin ruh ikizin kesinlikle Rachel Green!

Chandler Bing!

Senin ruh ikizin kesinlikle Chandler Bing! Sen de aynı Chandler gibi arkadaşlarını güldürmekten keyif alıyorsun. Bazen saçma şakalar yapıp buna sadece kendin gülsen de genel olarak komik bir insansın. Ciddi olayları hafifletmeyi çok iyi biliyorsun! Ortamda bir sorun varsa, gergin bir ortamı yumuşatmak senden sorulur. Bu yüzden sen Chandler'ın kopyasısın diyebiliriz.

Joey Tribbiani!

Senin ruh ikizin kesinlikle Joey Tribbiani! Öncelikle sen yemek yemeyi çok seviyorsun. Yaşamak için yiyenlerden değil, yemek için yaşayanlardansın diyebiliriz. Sonraa, ortamların aranan ismisin. Arkadaşlarına hangi şartta ve ne olursa olsun destek olmaya çalışıyor ve onlar için birçok fedakarlık yapıyorsun. Ayrıca çok saf ve iyi niyetlisin! Biri sana kötü bir şey söylese bile üzerine çok fazla durmuyor ve o kişiye kin besleyemiyorsun. Müthiş bir kalbin var diyebiliriz. Bu yüzden senin bi ruh ikizin varsa, Joey'den başkası olamaz!

Monica Geller!

Senin ruh ikizin kesinlikle Monica Geller! Her olayı en ince ayrıntısına kadar planlayan bir yapın var. Yaptığın her şey mükemmel olmak zorunda gibi hissediyorsun! Titizlikte senin üstüne kimse yoktur. Senin öyle sevgi dolu bir kalbin var ki içinde herkese yer var! Arkadaşlarına sürekli destek olmaktan ve kalplerini kırsan da dürüst davranmaktan çekinmiyorsun. Açık sözlü ve biraz da inatçı birisin. E haliyle senin ruh ikizin Monica'dan başkası olamaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
32
14
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
HappyLama

Joey Tribbiani🤩🤩

kıssadan hisse

monica geller çıktım.

Düşes

Monica çıktı ama kesinlikle Phoebe çıkmalıydı 🤦🏻‍♀️