Görüş Bildir
Haberler
Bitcoin'den Haber Beklerken HBAR Geldi! HBAR'ın Değeri Bir Haftada Yaklaşık %100 Arttı!

etiket Bitcoin'den Haber Beklerken HBAR Geldi! HBAR'ın Değeri Bir Haftada Yaklaşık %100 Arttı!

Ali Aydemir
16.09.2021 - 15:00

Lider kripto para birimi Bitcoin dalgalanmalara devam ediyor. Bitcoin 48.000 dolar için mücadele etmeye devam ederken bu altcoin son 1 haftada yaklaşık %100 artış kaydetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir sonraki direnç seviyesi 47.500 dolar!

Bir sonraki direnç seviyesi 47.500 dolar!

Lider kripto para birimi Bitcoin, 46.000 dolarlık direnç bölgesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yeni bir artışa başladı. Gün içerisinde yakaladığı trendle birlikte fiyatı 48.000 dolara dayandı. Bugün yeniden yönünü yukarıya çevirmesiyle Bitcoin, 46.200 ve 46.500 dolarlık dirençleri kırarak geride bıraktı. Bu kırılmayla parite 47.000 dolar direnç bölgesinin üzerine çıkmayı başardı.

Analizlerden olumlu sonuçlar alınıyor.

Analizlerden olumlu sonuçlar alınıyor.

Piyasa değeri bakımından ilk sırada yer alan Bitcoin’in, daha yüksek seviyelere ulaşması için 47.500 dolarlık direnci kırması gerekiyor. Analistlerin yorumlarına göre Bitcoin’in 48.000 doların üzerinde yeni bir artış başlatmasıyla 50.000 dolarlık krtitik seviyeleri görmek çok da uzak ihtimal değil. Tabii düşüş de her yatırımda olduğu gibi ihtimaller arasındaki yerini koruyor.

Bitcoin stabilken Hedera Hashgraph (HBAR) 1 haftada önemli bir yükseliş gösterdi!

Bitcoin stabilken Hedera Hashgraph (HBAR) 1 haftada önemli bir yükseliş gösterdi!

Kripto para piyasasının son günlerde kötü performans göstermesi bu altcoin’i etkilememiş gibi görünüyor. Bitcoin ve altcoin‘ler piyasada yaşanan sert düşüşün ardından hala toparlanmaya çalışıyor. Öyle ki düşüşle birlikte 52.000 dolar seviyesinden 43.000 dolara kadar gerileyen Bitcoin hala toparlanmaya çalışıyor. İnternet ölçeğinde yeni ve gelişmekte olan uygulamaları destekleyen blockchain platformu Hedera’nın yerel kripto para birimi Hedera Hashgraph (HBAR) son bir haftada oldukça iyi performans gösterdi.

Birçok dünya deviyle çalışan, yenilikçi bir platform.

Birçok dünya deviyle çalışan, yenilikçi bir platform.

“İnternetin güvenli katmanı” unvanına sahip olan Hedera Hashgraph, şahıslara ve işletmelere dApps (merkezsiz aplikasyonlar) geliştirmelerine olanak sağlayan halka açık bir platformdur. Kurumsal ve bireysel yazılımcılar, Hedera platformu üzerinden çeşitli dApps geliştirebilirler. Son günlerin popüler uygulamaları DeFi (merkezsiz finans) ve DeX (merkezsiz borsa) uygulamaları da özünde bir dApps! Girişimciler blockchain ağları üzerinde sadece DeFi’ler gibi finansal uygulamalar değil eğlence, oyun, yetişkin ve şans oyunları uygulamaları olmak üzere çeşitli aplikasyonlar geliştirebiliyor. Ayrıca çalıştıkları firmalar arasında Google, IBM, LG gibi dünyaca ünlü firmalar da var.

HBAR'dan 1 haftada %100 artış!

HBAR'dan 1 haftada %100 artış!

Son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız HBAR, diğer kripto para birimleri yeniden toparlanmak için mücadele ederken son 1 haftada yaklaşık yüzde 100 artış kaydetti. Yenilikçi, şeffaf ve merak bir ekip olarak tanımlanan Hedera,  'Yeni nesil merkezi olmayan uygulamalara güç sağlamak için tasarlanmış, hashgraph konsensüsü ve bir yönetim organı üzerine kurulu halka açık bir dağıtılmış defter.' olarak biliniyor.

Fiyatı ne kadar?

İçerik hazırlanırken ulaşılan bilgilere göre OKex verileri son 24 saatte %15’in üzerinde artış gösteriyor. Yükselişine devam eden kripto para birimi 0.5280 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın