Görüş Bildir
Haberler
Biraz Ondan Biraz Bundan: Yatakta Baştan Çıkaran Dokunuşlar, İlişkide Cool Taraf Olma Rehberi, Yılbaşı İçin Hediye Önerileri

Biraz Ondan Biraz Bundan: Yatakta Baştan Çıkaran Dokunuşlar, İlişkide Cool Taraf Olma Rehberi, Yılbaşı İçin Hediye Önerileri

mickeymouse
10.12.2018 - 09:33

Hadi itiraf edelim, hepimiz yatakta her ne kadar iyi olduğumuzu düşünürsek düşünelim; aklımızın bir köşesinde hep partnerimizi tatmin edip edemediğimiz düşüncesi yatıyor. Seks kuralları evrenseldir demiyoruz ama, insan anatomisi ortada ve onu baştan çıkaracak bazı püf noktaları uzmanlar keşfetmiş bile. E yatakta iyi olmak da yetmiyor hâliyle, ilişkide cool bir tavır takınmak da gerekiyor. Hiç kimse ilişkide drama kraliçesi gibi ortalıklarda dolaşan, öz güvensiz tavırlar sergileyen, stalk batağına düşmüş biriyle birlikte olmak istemez... E biz de coolluğun kitabını yazmadık ama biliyoruz bir şeyler. Ha bir de unutmadan, 'Hep ilişkisi olanlara çalışmışsınız be kardeşim!' diyeceksiniz ama ne yapalım? Bu haftanın konsepti bu. (Siz de okuyun atın hafızaya, ilerde illa ki lazım olacak...) Sevgiliye alınacak birkaç hediye önerisinde bulunduk. Merak etmeyin kalpli kupa, resim baskılı tişört falan gibi MÖ. bilmem kaçtan kalmış klişe hediyeler önermeyeceğiz, daha cool ve minimal hediye önerilerimiz var... Haydi gelin bakalım. 

Ben seksi duydum da geldim, diğer zırvalıkları okumayacağım kafasında olanlara özel, baştan çıkarıcı taktikleri içeriğin başına aldık.

Direkt konuya giriyoruz; boyna odaklanın.

Direkt konuya giriyoruz; boyna odaklanın.

Baştan belirtelim, yatakta baştan çıkaran dedik diye illa ki yatakta yapacaksınız diye bir şey yok. Nerede sevişiyorsanız, orada yapabilirsiniz. Boyna konduracağınız ufak bir öpücüğe ya da boynu hafifçe emme hareketinize karşı gelebilecek bir insan yok dünya üzerinde henüz. (Yani varsa da biz bilmiyoruz.) Tabii boynu emme hareketi dediysek, akvaryumun camına yapışmış vatoz balığı gibi sevgilinizin boynuna yapışıp da, morartana kadar sulu sulu emmeyin.

Kulaklar öpmek içindir...

Kulaklar öpmek içindir...

Kulakların yalnızca duyma işlevini gördüğünü zannediyorsanız, büyük yanılıyorsunuz. Kulağa yapılan bir öpücüğün, partnerinizi çoğu zaman tahrik ettiğini deneyimlemişsinizdir. Kulağa yapılan öpücük her zaman baştan çıkarma garantilidir... Siz bol bol kulağa çalışın.

Görsel belki biraz fikir verebilir. 😂👆

Öpüşürken saç diplerine dokunmayı ihmal etmeyin.

Öpüşürken saç diplerine dokunmayı ihmal etmeyin.

Justin Bieber ve Hailey Baldwin çiftinden örnek alın azıcık. Nerede görsek ateşli öpüşmeler, danslar, sevişmeler... Bu baştan çıkarıcılık nereden geliyor sanıyorsunuz. Hailey'ciğim işi biliyor, çocuğu ensesinden tutup tutup öpüyor; haydi sıra sizde.

Kasık bölgesine yumuşakça masaj yapın.

Eğer sevgilinizin baştan çıkıp üzerinize atlamasını istiyorsanız, mutlaka bu bölgeye nazikçe masaj uygulayın. Hele bir de öncesinde ellerinize krem sürerseniz... Neler olabileceğini ben söylemiyorum, siz test edip görün. Ha bir de unutmadan, göbek deliğine de küçük bir öpücük kondurabilirsiniz.

Geldik en can alıcı olanına: Partnerinizin parmaklarını alarak, dudaklarınızın üzerinde gezdirin.

Gezdirirken de azıcık sulu sulu öperseniz onu iyice tahrik edebilirsiniz. E savaşta ve sevişmede her şey mübahtır, ne kadar kozunuz varsa ortaya dökeceksiniz. Azıcık parmak emin, ne bileyim ellerine nazikçe masaj yapın. Eller her ne kadar öyle olduğunu düşünmeseniz de en tahrik edici bölgelerden biridir. Sevgilinizin ellerine yapacağınız masaj ya da konduracağınız sulu bir öpücük (sulu olması kilit nokta) onu zevkten çıldırtabilir. Evet işte bu kadar... Hadi bakalım görelim sizi! 

Seks için gelen okuyucularımızı burada uğurluyor ve coolluğun kitabını yazmak isteyenlerle yolumuza devam ediyoruz...

Öncelikle ilişkinin cool insanı olmak istiyorsanız, Drama Kraliçesi ya da Çölde Gezen Bahtsız Bedevi gibi davranmayı kesin!

Biraz sert bir giriş oldu ama ne yapayım, anlayın diye şey ettim. Tamam insanız, başımıza olmadık zamanlarda, olmadık işler gelebilir ama; sürekli her durumdan şikayet eden mızmız bir tip olmayı bırakın. Bunun yerine daha sakin ve soğukkanlı davranın. Yaşadığınız talihsizliklerden ders çıkarın ve yolunuza devam edin. Sürekli şikayet edip de dünyadaki tek dert kendindeymiş gibi davranan bir insanla kim ilişkisini sürdürmek ister ki? Hani arkası alevler içindeyken coolluğundan ödün vermeden yürüyen dayı vardı ya, hah işte tam olarak onu örnek alın. 

Bilmeyenler için aşağıya görseli bırakıyorum. 👇

Stalk çukuruna düşmeyin!

Stalk çukuruna düşmeyin!

Sevgilinizin eski sevgilisini, eski sevgilisinin yeni sevgilisini, eski sevgilinizin yeni sevgilisini, eski sevgilinizin baldızını... Kısacası hiç kimseyi stalklamayın! Eğer ilişkideki cool taraf olmak istiyorsanız oturun köşenize, alın kahvenizi elinize bırakın dedikodu size gelsin, illa ki bir yerden önünüze düşer zaten.... Gerçi siz de haklısınız, Adriana Lima bile sevgilisinin fotoğraf koyduğu kadını stalklıyorsa bu çukurdan çıkmak hayli zor... 

Ama yani şunu eklemeden geçemeyeceğim cidden; dünyanın en güzel kadınısın, senden iyisini bulma ihtimali var mı ya bi' kendine gel Adriana?!

Coollukla, surat asmayı ya da umursamazlığı birbirinden ayırmasını bilin bi' zahmet artık.

Coollukla, surat asmayı ya da umursamazlığı birbirinden ayırmasını bilin bi' zahmet artık.

Victoria Beckham’ın bile “fashion took my smile” yazılı tişört giyerek kendisiyle dalga geçebildiği bu kainatta, sizin bu coolluk adı altındaki havanız kime pardon da? Azıcık gülsün o yüzünüz, azıcık duyarlı olun. Soğukkanlı olun, soğuk nevale değil. Yoksa somurtmak sizi Drama Queen yapmaktan bir adım öteye bile geçiremiyor. Smile please...

Dünyanın en güzel kadını ya da en yakışıklı erkeği olmayabilirsiniz ama kendinize güvenin.

Dünyanın en güzel kadını ya da en yakışıklı erkeği olmayabilirsiniz ama kendinize güvenin.

Siz dünyanın en güzel insanısınız, kendiniz olun diye klişe klişe kafa ütülemeyeceğim burada merak etmeyin. Ama kendinizi başka insanlarla kıyaslamak size öz güvensizlikten başka bir şey kazandırmayacak. Öz güveninizi zedeleyecek kıyaslamalardan uzak durun. Siz sizsiniz, ve bundan ötesi de yok. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin, estetik yaptırmak istiyorsanız da yaptırın ne bileyim. Ama kendinizi bi' kabul edin önce, yaptırıyorsanız da yine yaptırın. Tıp bize bu imkanı sunuyorsa kime ne? Ama çok saygıdeğer ünlülerimiz gibi de, her yerinizdeki estetiği inkar etmeyin tabii, 'Yaptırdım size ne? Hatice'ye değil neticeye bakın...' diyebilirsiniz. 😂

Şuraya üç beş hediye önerisi de koyup gideyim, sonra admin ne kafa ütüledin demesinler.

Klişe saatlerden sıkıldıysanız, sevgilinize UPWATCH TOUCH MATTE'lerden alabilirsiniz.

Klişe saatlerden sıkıldıysanız, sevgilinize UPWATCH TOUCH MATTE'lerden alabilirsiniz.

Tamamen dokunmatik olan Touch Matte, ekrana dokunmadığınız sürece saati göstermiyor. İnanılmaz cool değil mi? 😂

Fiyatı: 349 TL (Daha uygun fiyatlı ürünler de var.😍)

Tabii ki Makyaj! Santoro Gorjuss Neoprene Makyaj Çantası. 🤗

Tabii ki Makyaj! Santoro Gorjuss Neoprene Makyaj Çantası. 🤗

Sevgilinizi mutlu edebileceğiniz aşırı minnoş bir hediye: Makyaj çantası. Binlerce makyaj çantamız olsa da yine bıkmayız! 

Fiyatı: 35,17 TL  (D&R'da farklı seçenekleri de var.)

Mükemmel bir hediye önerisi daha: 3 Boyutlu Puzzle. 😍

Mükemmel bir hediye önerisi daha: 3 Boyutlu Puzzle. 😍

Kişisel zevke göre bir sürü seçenekleri olan bu puzzle'ları mutlaka görmelisiniz! 

Fiyatı: 135,49 TL ancak çok daha uygun fiyatlı olanları da var. (Arkadaş Kitabevi'ne bi' göz atın.)

Vintage ya da modern bir pikap sizce de harika olmaz mı? ❤️

Vintage ya da modern bir pikap sizce de harika olmaz mı? ❤️

Görseli fikir vermek amacıyla koydum, kişisel zevke göre; İnternet'ten ya da vintage ürünler satan yerlerden, D&R gibi mağazalardan kolaylıkla edinebileceğiniz bir ürün. 

Fiyatı: 539 TL (D&R)

Peki ya Metalik Telefon Tutucu?

Peki ya Metalik Telefon Tutucu?

Sevgiliniz telefondan video izlerken narin parmakları tutulmasın... Miniso'da bu ve buna benzer oldukça minimal ve kullanışlı ürünler mevcut! Mutlaka göz atın. 😍

Fiyatı: 16,95 TL

Haftaya yine biraz ondan biraz bundan dem vuracağımız içeriğimizde görüşmek üzere... Sevgiyle kalın.😍

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
106
44
30
18
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın