Görüş Bildir
Haberler
Biraz Gölgede Kalmış Olsa da İzleyenlerin Bayıldığı Netflix'in 10 Başarılı İtalyan Dizisi

Biraz Gölgede Kalmış Olsa da İzleyenlerin Bayıldığı Netflix'in 10 Başarılı İtalyan Dizisi

R.G.
02.08.2021 - 14:48

İtalyan dizileri Netflix'te biraz gölgede kalsa da izleyenlerin büyük bir kısmı tarafından oldukça beğeniliyor. İtalya'nın cool havasını yansıtan dizileri izlemek istiyorsanız başlayalım. Cipsinizi, içeceğinizi hazırlayın; hep birlikte 10 nefis İtalyan dizisini inceliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Luna Nera

10. Luna Nera

IMDb: 4,9

Başlangıç menüsü olarak Luna Nera isimli dizimizi ortaya koyuyoruz. Fantastik, duygusal, dramatik ve romantik bir dizi olan Luna Nera'yı izlemeye hazır mısınız? Hazırsanız önce konusundan biraz bahsedelim. Luna Nera 17. yüzyıl İtalya'sındaki bir genç kızı anlatıyor. Genç kızımız cadılardan oluşan bir ailesi olduğunu öğreniyor. Bu genç kızın erkek arkadaşının babası da bir cadı. Adam bu nedenle genç kızın ailesinin peşine düşüyor. Sıra dışı olayların yaşandığı Luna Nera seveceğiniz bir dizi olabilir. IMDb puanına bakmayın, bir şans verin derim.

9. Baby

9. Baby

IMDb: 5,4

Sıra geldi İtalyan bir gençlik dizisine. Gençlik dizilerinin samimiyeti hepimizi etkisi altına alıyor, öyle değil mi? Baby dizisi de tam olarak bu türden bir dizi. Eğer samimi, romantik bir gençlik dizisi arıyorsanız tam yerindesiniz! Dizi Roma'nın varlıklı kesimlerinden birinde yaşayan iki genç kızı anlatıyor. Genç kızlarımız ergenliğin verdiği bir asilikle ailesinden ve okuldan sıkılıyor. Bu sıkılmışlık onları yeraltı dünyasına yönlendiriyor. Yeraltı dünyasına kapılan kızlarımız çifte hayat yaşamaya başlıyor. Buyurun buradan yakın!

8. Zero

8. Zero

IMDb: 5,7

Dizilerimizin IMDb puanı yavaş yavaş artarken Zero, yani Sıfır, isimli dizi ile birlikteyiz. Dizinin ana karakterinin ismi Omar. Omar, karikatür çiziyor ve bu karikatürlerle para kazanmanın hayalini kuruyor. Aynı zamanda bir pizzacıda kuryelik yaparak hayatını idame ettirmeye çalışıyor. Dizinin ilk bölümünde Omar'ın günlük rutinleriyle karşılaşıyorsunuz. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ise sürprizler sizi bekliyor. Bunlardan biri ise Anna. Diğeri de Omar'ın süper kahramanlık hikayesi. Zero dizisini izleyerek heyecana dahil olabilirsiniz.

7. Curon

7. Curon

IMDb: 5,8

Psikolojik dizileri izlemeye, izlerken öğrenmeye bayılan herkes buraya toplansın. Çünkü tüyler ürpertici bir psikoloji dizisinden bahsedeceğiz: Curon. Curon, 17 yıl sonra memleketine dönen bir kadının hikayesini anlatıyor. Bu kadının ergen ikizleri var. Kadın, son derece gizemli bir şekilde ortadan kayboluyor. İkiz çocuklar ise bu olayın ardından karanlık aile mirası ile baş başa kalıyor. Hem sürükleyici hem de gizemli bir dizi ile buluşmaya hazır mısınız?

6. Summertime - Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre

6. Summertime - Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre

IMDb: 6,9

Şans verdiğinize pişman olmayacağınız bir İtalyan dizisini anlatıyoruz: 'Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre'. Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre dizisi, entrika ve romantizm temalı gençlik dizisi sevenlere gelsin. Dizimiz 2021 yılında yayınlanmaya başlamasına rağmen 2. sezonunu da vererek izleyenleri sevindirdi. Dizi farklı geçmişlere sahip iki genci konu alıyor. İtalya'nın Adriyatik Sahili'nde bir yaz tatili esnasında birbirine aşık olan bu iki gencin başından geçen olaylar diziyi hareketlendiriyor. Hem de dizimiz bir kitaptan esinlenilmiş. Summertime, tam aradığınız türden bir dizi olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Il Processo

5. Il Processo

IMDb: 7,0

Skandallarla dolu bir drama dizisine hazır mısınız? Hazırsanız hemen Il Processo dizisinin konusunu anlatarak başlıyorum. Olaylar genç bir kızın öldürülmesi ile başlıyor. İşin içine bir savcı, bir avukat ve bir şüpheli giriyor. Savcının kurbanla bir bağlantısı var. Avukat kariyerini olumlu yönde etkileyen bir dava arayışında. Şüpheli ise tahmin edersiniz ki masum olduğunu iddia ediyor. Tüm olaylar bu üç kişiyi yakından etkiliyor. Hareketli mi hareketli, maceralı mı maceralı, bir dizi sizi bekliyor! Haydi, herkes ekran başına!

4. İlk Takım: Juventus

4. İlk Takım: Juventus

IMDb: 7,3

Heyecanlı bir belgesel dizisi izlemeye ne dersiniz? İtalyanın efsane futbol kulübü Juventus'u pek çoğunuz bilirsiniz. Tam bir dünya devi olduğunu söyleyebiliriz. Dizide ise üst üste yedinci kez şampiyon olmaya ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmeye çalışan Juventus'un öyküsü işleniyor. Saha içini ve dışını detaylı olarak işleyen bu dizi futbol sevenlere gelsin. Üstelik İlk Takım: Juventus'un IMDb puanı da hiç fena değil.

3. Generazione 56K

3. Generazione 56K

IMDb: 7,4

Sona doğru adım adım ilerliyoruz. Şimdi ise son derece samimi, dram, romantizm ve komedi içeren bir dizi ile daha karşınızdayım. Generazione: 56K, Netflix'in yeni İtalyan dizilerinden biri. Öyle ki henüz 1. sezonu yayınlandı. Dizide 30'lu yaşlarındaki iki kişi şans eseri karşılaşıyor. Her ikisi de karşılaşma ile birlikte 1998 yılını hatırlıyor. Bu yılın anlam ve önemi ise bu kişilerin ergenlik dönemlerinin geçtiği yıl olması. İlginç bir konusu olan bu diziye bir şans verin diyorum.

2. San Patrignano

2. San Patrignano

IMDb: 7,8

Şimdi ise bir mini diziyle geldim. İtalya'nın sevilen dizilerinden biri San Patrignano, araştırmacı bir belgesel dizisi. Eroin illeti tam anlamıyla İtalya'nın bir şehrini kasıp kavuruyor. Bağımlıları kurtarmak için mücadele içinde olan Vincenzo Muccioli ise bu davranışıyla İtalyan halkına büyük bir destek sağlıyor. Üstelik hakkında ciddi suçlamalarla davalar açılmasına rağmen. Bakalım, Muccioli'yi nasıl maceralar bekliyor? Tabii bizi de!

1. Suburra

1. Suburra

IMDb: 7,9

Ve zirve! Zirvede bizi Suburra dizisi karşılıyor. Suburra, İtalya'nın gerçek hikayeye dayanan dizilerinden biri. Dizimizde olaylar Roma yakınlarındaki bir sahil kentinde geçiyor. Ostia ismindeki bu kent kumar ve suç dünyasının merkezi haline geliyor. Suburra da bu süreci yakından işleyerek izleyiciye aktarıyor. Kent; toprak kavgaları, saldırgan politikacılar, organize suçlarla dolu! Suburra ile ölümcül bir savaşa giren kent sizi bekliyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?